20009
06/08
0

MGS4 JÁTSZCÁSI NAPLÓM: 2. RÉSZ

2. Felvonás: Solid Sun (Szilárd Nap vagy Vissza fogott Nap nem tudtam el dönteni)

Ami után ki mentet minket Meril egyik barátja eggy repülön találjuk magunkat személyesen Oktakonnal! Meg még van egy kis lány is aki nagyon fínom tojást tud sütni. Meghozta az étvágyamat amikor játszcottam vele de nincs most erre idő. Tévételefonáltunk eggyet Cambell hadnaggyal és abba maradtunk hogy mível Liqvid Dél Amerikába vonult visza ezér oda is üldözőbe vesszük. Meg még azér is mert Namoi kűldött egy vészhívást hogy legyünk már szívesek végre valahára ki menteni. Eből derül ki hogy Őt (Namoit) el rabólták és nem gonoszságból csinálta a Nanógéprontógépet. Azér kicsit meg nyúgodtam mer egy ilyen kedves nő mégse gonosz a velejéig. Oktakon ki adta a parancsot hogy: Irány Dél Amerika! A repülő megfordúlt.

Érkezésünkor megin bal jós dolgok történnek. Ott van a poliposfejű szörnyeteg de most a feje olyan mint Snakéé!! Nagyon nyomasztó. Mért akar a mi fejünkkel dicsekedni? Vagy még roszabb szándékai vannak? Bórzasztóan nemjó érzéseim támadtak. Pláne hogy megin le mészárolt pár embert :S. Aztán meg remegett a gyomrom mer az eggyik leggonoszabb részfőellenség tűnt fel. Vamp!!! Szerencsére nem kel vele megküzdenünk. Remélem nem kiabálom el. Eggyik pórcikám se kíván egy harcolást vele. Miútán a polipfejű és Vamp is elmegy szabad az út a célhoz: Namoi szobájához.

Út közbe érdekes dólgok is történtek (a kuszás meg lopakodás melet) példáúl fel hívott minket telefonon Raiden! Eggy újabb régi jó barát hála Istennek. Már atól tartottam meg hallt. De jó hogy nem! Még ki derült az is hogy a kettőbe lévő szerelmét (Raijdennek) most a Cambell hadnagy vette feleségül. Hát azér ez engem meglepett. Út közbe még találkozunk eggyszer Drebillel is aki mesél egy kicsit a gépszörnyekről. Rosszat sejtek.

Aztán nagy háború mellet beküzdjük magunkat Namoi szobájába. Épen telefonált valakivel. Aztán örült nekünk és megvizsgált orvosilag. Kicsit először sirdogált a szindróma miatt. Meg aztán rá jött hogy mégse szindróma az öregség okozója hanem egy bonyolúlt helyzet. (Az hogy Snake igaziból a klónsereg eggyik katonája és a klónokat úgy gyártották le és ezér Snakét is hogy minél hamarab öregedjenek meg valamiért. Ja és gyereke se lehet Sankénak. Szegény!) Namoi azt is el mondta hogy mútáns vírus van benünk és mi fogjuk az egész emberiség végvesztét okozni ha nem halunk meg hamar (3 hónapunk van rá csak!!) Meg talált még eggy vírus benünk. Már szerintem tele vagyunk mindennel (Nanó gépek, vírus 1, vírus 2) Szóval csoda hogy van helye a vérében Snakénak vérre is... A másik vírust úgy gyanítjtyuk hogy Drebil rakta belénk. Mondtam én hogy meg bízhatatlan!! Tudtam... De legaláb most nem csalódtam nagyot.

Aztán mikor Namoi majdnem el mondja már hogy hol van Liqvid elrángatja két béka osztagos és minket is meg támadnak. Mível sajnáltam őket ezér el altattam őket remélem nem álmodtak rosszakat. Mer okuk let volna mível röktön ez után jött a Polip fejű szörny. Menekülj Snake!!! Csak nem lehet mer minden ajtó zárva. Akkor küzdj az életed árán is! Szóval jöt egy harc a Polippal elég nehéz volt sokat rejtőzködött. De azért senki ne aggódjon sikerült le győznöm és így tovább jutni a kalandba. Mikor a gép elhalt kibújt az irányítója belölle. Egy gyönyörű nő volt az!!! Először nem tudtam bántani anyira kedvesnek tűnt de rám támadt. Akkor nem menekülsz te aljas torz szülés! De aztán valamiért (talán mer eszembe jutott hogy tesóm is lány) mégis meg kegyelmeztem és lekábítólövedékeztem. Szóval nem halt meg csak elaludt. Kellemes álmokat kívánok te veszélyes ember és próbálj megjavulni ez a mi (Snake és én) tanácsunk.

A csata útán sok telefonhívás jött. Hívot Drebil aki el magyarázta miért lett ilyen gonosz a Szőke lány (azér mert gonoszok támattak a falujára (azér mer polipot ettek és ezt gusztustalanságnak tartották számon) és meg öltek mindenkit őt meg rákényszeritették még más borzalmakra is. Nó comment.) Hát nagyon is sajnálom de akor se kéne gyilkolni erre nincs mentség. Meg még Rajden hívott és ki oktatott minket nyomkeresésből hogy Namoi után tudjunk szaladni ki menteni. Hát meg fogadjuk a jó tanácsot Rajden! Iárny a mentés. Sok nyomozás és követés meg elég kevés kábító lövedékezés útán meg is találtuk Namoit. Egy helikópterre akarták felszállítani és már megin ott volt ez az aljas Vamp. Snake is nagyon utálja mert fogta és fejbe lőtte. Utolsó leheletével még utasításba adta hogy kapcsolják be a nanogéprontógépet megint mindenki roszul lett mi is Snakéval. Szerencsére Namoi adott gyógyszert ellene.

Aztán megérkezett Drebil. Érdekes mer annak ellenére hogy már nem bízunk meg benne segitett nekünk meg Namoinak. Egy gonoszságodat most jóvá tetted de több ne is legyen. A páncélautójába bújtunk és jött a menekülés. Mindenféle zombiőrült katonák támadtak (sajnos le is kellett lőnöm a gépágyuval eggyet. Sajnálom remélem nem volt családja) meg még kétlábu lépegetők is akiket Gekkónak hív a játék mondjuk nem túdom miért mer a gekkó nem néz ki igy. (hanem igy: így. (ezen a képen nem látszcik de négy lába van az életbe. Aranyos)). Ja és tehén hangja van a játékba nekik amit az életbe nem túdok el képzelni. De lehet hogy tévedek. Na aztán szóval ezeket ki lőttük a kocsiról és szerencsésen el menekültünk. Drebil jól vezette a páncélautóját neki ezér gratulálok.

Aztán be értünk egy kis városba ahol sajnos fel borultunk (szóval el kiabáltam a jó vezetést...) és végveszélyes hejzetbe kerültűnk. Ez baj mer Oktakon vár a városka szép és csendes főterén minket meg a Geckók támadnak. De a jó szerencse megin mellénk áll ma jó napunk van mégpedig nem másér hanem mert jön Rajden és le győzi mindet!! Nidzsa lett belőlle. Ez által mi oda értünk a fő térre fel is száltunk (Namoi, Snake és én mer Drebil ott maradt el rejtőzve) a helikopterre. Fel szálltunk és látom hogy Rajden harcol de még valaki közeleg. VAMP!!! Na ne! Ez még él??? És most a barátunkat támadja? Mégsincs olyan jó napunk. Végig izgultúk Rajden és a Vámpir harcát. Óriási küzdelembe (ehez képest a Kos alig harcolt pedig aztán ő is nagy harcos volt a filmjébe) Rajden gyözött magát át szúrva ölte meg Vampot. Vagyis megin előre reménykedtem mer mikor elhelikopterezünk feléled. Hát ez már sose hal meg? Sőt még telefonált is valakivel a gonosz terveiről. A helikopterbe szegény Rajden még halldoklott egy picit de előtte ki adta az útasitást hogy: Menjünk Európába látogassik meg a Nagymamátját (Big Mama). Szegény. S(

Ezzel a kicsit tragédiás dologgal ért véget a Második felvonás. Tartscsatok velünk leg közelebb is.



A leggonoszabb félfőgonosz név szerint Vampir, szóval mégse halltál meg te nyavajás!


Ő van a polipfejű gépszörnybe, Old Snake nagyon jól vigyázz hogy meg ne tévesszen még ilyen gyönyörüen is veszélyes lehet rád!

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr281270575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása