20009
05/23
komment

VÁRAKOZÁSAIM : PSP

A régebbi Playstation 3-omos összegyüjtésem után következék a PSP-ére nagyon várt cimek fel sorakoztatása. Ugyan olyan rendszerbe mint a nagy tesójánál volt vagyis le írom hogy menyire várom és hogy mit is remélek tölle.

Rock Band Unplugged (le forditva: Rokbanda nembedugva): 23 pontosan várom és 20 pontos teljesitére gondolok mikor ezen gondolkozom.
Azér várom mert szeretem a ritmusos játékokat és a szép zenéket. Meg még mert kíváncsi vagyok hogy melyik gombokat kel majd nyomógatni. Júniusba jön készüljön mindenki aki még várja!

Monster hunter freedom unite (magyarúl: Szörny vadász: szabadság, eggyesülés!) 22 pontos mennyiségbe várom és 23 pontos teljesitményre számítok előre gondolva.
Azért várom mert egy hires játék amivel még sose tudtam játszcani. Meg azért mert végre valahára egy vadászós játék sőt mindgyárt nem is akár milyen hanem szörnyekre vadászós ami nagyón ízgalmasnak igérkezik számomra. (Tesómnak nem). Ez a játék is júniusba várható ha jól túdom.

Final Fantasy Dissidia (Magyarul: Utolsó Képzeletkép A Kivándorlás Földje) 24,5 pontosan várom és szerintem 25 pontot majd ki is oszthatok rá.
Azért várom mert ujjra találkozhatok kedvenc barátaimmal a Végfantázia világából és mert jókat kűzdhetek a segitségükel meg mert lehet hogy ujj dolgokat tudok meg rolluk. Izgalmas lesz a várakozás ideje! Még a nyáron a kezébe veheti az a valaki aki még várja rajtam kivül.

Holy invasion of privacy, Badman! What Did I Do To Deserve This? (július) (Le fordítva: A magánügy szent inváziója, Rosszember! Mit tetem hogy eszt érdemelem??) 20 pontosan várom és kábé ugyanennyit fogok kiosztani szerintem.
Azér várom mert elég érdekesnek igérkezik mert ebbe a játékba a szegény gonoszoknak kel segiteni akiket a Szőke herceglovag támad meg hogy hős lehesen az országába és igy nyerje el a legszeb király kisasszonyok kegyeit. Ebbe kell meg akadájozni. Egyedi stori érdekes tőrténet. Mi kelhet még? A nyári kánikulába forosithatja továb a hang ulatot. (Az az nyáron jön).

Little big Planet (magyarán: Kicsi nagy földgömb): 20 pontosra várom és 23 pontos értékelést szeretnék majd ki osztani.
azér várom mer fel idézheti a kelemes perceket és még azér mer így végre a tesómnak is lesz olyan játék amivel játszchat. Nem tudom mikorra várjuk ugyhogy egyenlőre titkolom a tesóm elől nehogy nagyon izguljon tul korántól.

Sajnos csak enyi programot tudtam össze gyüjteni. Szerintetek van még jó? Ti mit vártok? Várom a játék tipjeiteket.

Címkék: psp
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr711270458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása