20009
04/16
komment

REND HAGYO (NOSTALGIA) TEST

Ebbe a cikkembe most egy kícsit ki kacsintunk a PlayStation-ök vílágából. Mégpedíg azért hogy be mutassam nektek az eggyik számomra (meg persze a tesóm számára is) nagyon kedves játékot. Elég régi sajnos de azért még mindig nagyon tetszcik nekem a tesóm meg még mindíg jókat tud vele játszcani ha elő veszi a Super Nintendónkat. Kővetkezzék tehát a

YOHSIS ISLAND (Azt jelenti a Yoshik szigete)

A játék lényege meg a tőrténet
Ez a játék eggy úgrálós játék de kicsikét nehezítve a rendes úgrálósokhoz képest. Mivel? hát azzal hogy a kis Yóshi akit irányitunk vigyáznia kel a kis Márióra aki még csecsemő és ezért nem tud magára vigyázni. Ez azért van mert a tőrténet szerint a gólya mikór hozza a babákat (Máriót és Lujgit) akkor kicsit elszédül és lepottyantyja őket és a Yóshi kapja el. Innentől vigyáznia kell rá! Közsbe meg pénz is gyűjt és pályákon megy át amikor mi irányítjuk.

A látványossága
Nagyon nagyon szép a látványosság! Olyan mintha valaki ecsettel meg festékkel rajzolna a tévére valami aranyosat miközbe játszunk. Minden nagyon aranyos direkt hogy senkinek ne keljen félnie még a gonoszoktól is akikbőll nagyon sok is van. Vannak menetelő kis sünférgek, meg kipukkanó lufilabdák, majmok is ellenünk támadnak, aztán vannak ilyen szúrós gömböcök meg szellemek, szóval nagyon sok. Mivel nekem nagyon tetszcik 5 pontot adok rá. (Tesóm is ennyit adna csak most tanúl és nem ér rá tesztelni)

A játszchatóság
Elég sok gombot kell majd nyomni úgyhogy érdemes jól meg tanulni őket. Kell majd menni az irányító gombokkal, a nyelvet kinyújtani, lenyelni az ellen ségeket, aztán úgorni is, tojást csinálni, tojást dobni(!!!), néha fejet behúzni, szóval nem könnyű, azt ne várja senki se. De azért el se riadjon valaki mer nem olyan nehéz ám. (Le se fogok voni a pontozásból ezér!) Nagyon fontos meg jegyezni már az elején figyelni kell az ellenségeket hogy ne érjünk hozájuk és hogy belőlük tud táplálkozni a Yóshi a hosszú nyelvével és ha jól lakot akor tojik egy tojást amivel lővőldőzhetünk. Ha mégse sikerül felenni őket és véletlen hozá érnek a Yóshihoz aki mi személyesítünk meg akkor szegény Márió leesik és egy bugyborékba fog keringeni. Gyorsan szerezzük vissza! Mer ha nem akkor elviszik a gonoszok és GAME OVER!!! De azér ha elég ügyesek vagyunk akor nem lesz ilyen bal eset. Mivel nekem nagyon jól ment a játék 5 pontot kap tőllem. (Tesómtól is megkapná mert ő még többet játszcott vele és ügyesen!)

A zene
Nagyon kellemes a zene! És nagyon is változatós ami tetszik eléggé benne. Ha ki adták volna akor biztos meg vettük volna. Kell enél több dicséret? Nem hiszem! Jár az 5 pont minden képen!

A hangúlat
Azt hiszem csak azt a szót használhattom hogy: tökélletes. Miért? Mert a grafikája gyönyörű a zene csodál-atos az egész játék aranyos és nem félős. Sokat lehet nevetni mert vicces is lehet izgulni a kis Márióér van bene ki hívás is mert sok rejtet dolgot lehet meg szeretni. 5 egész 0 pont megkérdőjelezés nélkül!

Kitartás
Nagyon jó sok pálya van bene, szám szerint 48 (mert 6 Földrészen kel meni és ott van mindenhol 8 pálya) és még van Föld részenként egy titkos pálya is. És mivel sok a titkos dolog bene nagyon erős a ki tartásban ez a játék. MEg ha ki is játszota valaki akor is előlről fogja kezdeni még 2-szer vagy négyszer. Ez garantia! 5 pont de csak azér mert szigorú vagyok magamhoz és megtiltom magamnak hogy töbet adjak ki!

Összesités
Talán nem lep meg senkit sem ha ide azt írom hogy ez egy tökéletes játék nekem. Meg a tesómnak is. Minden képen próbáljátok kipróbálni valahol mert garantálom hogy meg éri!! (Szerencsére mostanra mivel régi játék meg lehet találni az Inter Neten az úgy nevezet emúlátorokat és ezek seggitságável ki próbálhatja minden ki!) Nekem egy őrök élmény és amig élek sose felejtem el! Gratulálok a készítöknek és nagyon köszönöm is nekik!

Pont számra 25 jöt ösze, ez nagyon szép teljesitmény majdnem makszimális nem sok hiányzot!!!


Köszönöm a tesóm segitségét!! (Az elenségek felsorolásába segítet)

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr491269799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása