20009
04/14
komment

6. TESZT: FLOWER (=VIRÁG)

Ezt a testet azér írom mer töben is kérték (példáúl patrik00 (neki a Spongya Bobból a Patrik Csillag a képe) és tiNk (neki egy rózsaszinű hajú aranyós rajz) is szóval nekik külőn a figyelmükbe ajánlom!).

FLOWER (azt jelenti hogy: vIRÁG)

Megin egy inter-net-ről le tölthető játékról írunk testet és megin segít a tesóm pontozni!

A játék lényege
Ennek a játéknak egy lényege van. Még pedíg az hogy megszemélyesítve egy szellőfúvallatot menjünk a mezőkön meg minden féle részeken a világba és fújuk meg a kis virág bimbócskákat amik ezér felébrednek és kinyílnak és majd nagyon szépen vírágoznak. Minél több virágot fúvalljunk emg mert anál szebb lesz majd a rétség mert eggyre több virág nyilladozik majd hála a szellőnek ami mi vagyunk tahát nekünk!


A látvány
Ki felyezetten nagyon szép a látványa ahogy meg van csinálva a rét meg a virágok. Az elején nagyon nyugodságot súgal aztán lesznek kícsit boróngósabb pályák is de azért annyira nem hogy nagyon félni keljen még a tesóm is játszott ezeken szóval nem rettentődött meg azér. De jó ha nem sötétbe játszcik vele aki kicsi vagy legalább az apukája (ha van neki ha nincs akkor anyukája ha az sincs akor tesója) figyel rá. Sose szagatott vagy homályosult el a kép és nagyon nagy felbontásba megy (szám szerint nem tudom ne kérdezétek meg majd!) Nagyon szép fűvek meg virágok vannak bene. Természetess hogy nem is lehet mást adni rá mint: 5 pontot!

Tesóm is 5 pontot ad rá de főleg az első pájákra mert azok a kedvencei neki.


A játszchatóság
Nagyon is különleges a játchatósága azért mert nem kell hozzá jojstickot használni meg gombokat nyomogatni. Csak egy gombot (Bármelyiket lehet!!! Nagyon könnyű!) kel nyomni hogy fújon a szellőke ami mi vagyunk igaziból. Nem kell félni ha nagyon nyomjuk akor sem lesz vihar mondjuk. Úgyhogy nyúgodtan lehet teljesen nyomva tartani végig a játékba. Az irányítás az nagyon érdekes valahogy meg csinálták hogy tudja a gép hogy hogyan tartjuk az irányitót (másnéven game pad) a kezünkbe és amerre tartjuk arra megy a szél. Nagyon érdekes! Anya és mamám álandóan nevetett mikor ezt játszottuk de eről majd a hangulat pontba. A nagyon meg döbbentő irányitás miat 5 pontot kell adnom!

Tesómnak is tetszcett hogy hadonászgathatott és nevetva ad 5 pontot erre a kategóirára!


A zene
Hát ez nekem annyira nem tetszcett szóval előre szóllok hogy itt levonás várható majd! Na azér ne ijedjetek meg és döncsétek azt el hogy már akor ki se próbáljátok ha rossz a zenéje. Mer nem rossz. Csak nem is olyan jó mint mondjuka z Echokrómé-ba (Elözző tesztembe olvashattok rólla ha szép zenés játékról akartok olvasni!) Vannak bene a zenén kivüll is hangok még hozzá a szélnek amit megszemélyesítünk a fújása hangja meg a megfújt virágok csilingelnek (bisztos mindeggyik harangvirág XD ja ez amúgy a tesóm vicce volt!) Én a pontozás szintjére menve egészen pontosan meg mondom hogy 4 egész nulla pontot adok!

A húgom is négy pontot adott amikor megkérdeztem.


A hangúlat
Szerintem nagyon jó a hangulata. Ha bár akik az ölős játékokat szeretik (példáúl a God off War 3-omat) azoknak a valakiknek lehetscséges hogy nem fog tetszceni a hangulatja mert ez nem gyilkolós hanem nyugalmas játék. Főleg az első 3 pája! Utána vannak már villámlások is ez lehet hogy egy remény súgár az ölőset szeretőknek. Még ami miat jó azt már mondtam is hogy jókat lehet nevetni a másikón amikor a csodás módon irányítja a játékot hadonászáson keresztül. Aztán az is nevethet aki irányít ha megnézi magát mondjuk mer felvették őt videóra miközbe játszcott. A hangulat pontozására 4 és felet adok és azért vontam le felet mer nem mindenkinek lehet hogy tetszik ez a nyugalmas játék hangulat majd.

Tesóm nem vont le mert ő nem veszi figyelembe az ölni kedvelőket szóval nála marad az 5 pont!


Kitartás
Szerintem ez a gyenge pontyja mert nincs sok pája és hamar a végére lehet jutni. Víszont vanak bene trófeák az egy kicsikét segít rajta. De nem sokat szóval azér majd le vonok. Nincsen hozá még inter netről letölthetö ujj pája de majd lehet hogy adnak ki. Én ha csináltathatnék akkor a durván játszók kedvéért csináltatnék víharos és hurikános meg esetleg még tornádós pályát is. De nem azért hogy faházakat lehesen le rombolni! Hanem mer azzal lehetne érezni a term észet erejét is! Szóval amig ez nem lesz adig le vonok mégpedig eggy teljes pontot így csak 4 pontot kap majd tőlem az összeadásba.

Tesóm ezt nem akarta pontozni én meg nem eröltettem nehogy össze veszünk.


Összesités
Egybe nézve mindent én ugy gondolom hogy mindenki probálja ki maga. Remélem ki tudja. Ajánlani nem akarom senkinek mert csalódhat bene az a valaki aki e miat venné meg.
A pontokra tekintve amiket adtam úgy jön ki hogy: 5 pont + 5 pont + 4,0 pont meg 4,5 pont + 4 pont vagyis öszesen 22,fél pont lett. Sajnos nem érte el a 23 pontot de ne ijedjetek meg azér ennyire nem rosz!
Tesómnak a pontjai összesen 19 lett. Nálla még roszabb kícsit. Pedig élvezte a játékot úgyhogy apontókat ne vegye senki mérv adónak!

Játszottatok vele? Nektek tetszett?
Mindenki irja meg a vélemény-ét hogy minél könyebb legyen a döntés azoknak a valakiknek aki még bízonytalanók!

Köszönöm a tesóm segítségét és hogy vellem eggyütt pontozott ísmét!!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr321269789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása