20009
04/09
0

5. TESZT : ECHOKRÓME !!!

Ez a tesztem (az ötödik) egy nagyon rend hagyó játékról fog szólni. Talán nem is ismerik sokan és akik ismerik azok se szeretik.

ECHOKRÓME

Ez a játék is az Inter Netről le tőlthető játék. Már elég régóta óta.

A játék lényege
A játék lényegét az adja hogy a kis fíguránkkal amivel vagyunk járkálni kell egy fehér világba mindenféle lépcsőkön és el kell jutnunk póntokra és ha elég pontra eljutunk akkor vége a pályának. Ha minden pályára elmegyünk és eljutunk minden pontra akkor végig játszottuk a játékot.

A látvány
Ez a gyenge pontja a játéknak mert nem tudtak bele szineket tenni csak fehér szobák vannak és csak fekete szélű lépcsőkön meg pallókon lehet menni. Nekem sajnos bántja a szemem ha soká játszok vele viszont annyiból jó ez fajta sziín variáció hogy akik fekete-fehér tévén játszcanak vele azok most nem maradnak le semmiről. Ezért csak fél pontot fogok levonni. A fígurát nem mondanám túl aranyosnak de szerencsére ijesztőnek se kell mondani szóval a kicsik nem fognak félni tölle meg mástól se (ha csak nem a le eséstől). Viszont ami jó még az az hogy nem szaggat vagy lassúl be! Mindent számban véve 4,5 pontot fog most kapni.

A jáchatóság
Ez is az eggyik gyengesége ennek a játéknak. Le is írom miér! Szóval azér mer nem mindig oda esik meg ugrik (ezekröl késöbb...) ahova kéne neki. Volt olyan hogy egy igazából lenti pallósról egy fentebbi lépcsőre ugrottam! Ez szerintem komoly híba és bizony sajnos ok a le vonásra. Itt vesztett fél (0,5 pontot) már megint (nem haladunk jó irányba egyenlőre...). Egyépként jól irányítható. Könnyítés hogy a báb magától mozog vele nem is kell foglalkozni mászik magától. Szóval nehéznek nem mondható Vannak fekete lukak azokon átesik meg vannak fekete karikák azok feldobják a magasba néha nem is akar le esni. Na de azér mégis lejön ám ne ilyedjen meg senki. Csak fél pont le vonás volt szóval ha jól számolom akkor megint 4,fél pontot oszthatok most kí.

A zene
Erőség! Végre!!! Viszont nagyon sokaknak emiatt nem fog tetszeni ez bisztos. Mível a zene nem techknós. Hanem gyönyörűséges füllbe mászó hegedű meg cselló zene. (A cselló olyan hang szer mint a hegedű csak nagyobb és a földön áll mikor játszcanak rajta de a nagy bőgőnél azér kisebb. Másik neve az hogy: Gordonka.) A bábúnak amit megszemélyesítünk nincs hangja csak a lábkopogása hallatszik ahogy megyeget fel és alá a pallókon meg a lépcsőkön. Sóval a zene minden képpen csakis 5 pontot kaphat erröl nem fogok vitatkozni bár aki akar az vitázhat rajta csak engem szerintem nem fog meggyőzni hogy le vonjak. De ez csak az én véleményem másnak azér lehet hogy más erre fígyeljetek oda!

A hangúlat
Erről sokat nem tudok irni. Van neki hangulatja. Jó is az a hangulat csak én nem érezném jól magamat ha ilyen nagy fehér semmibe kéne mászkálnom mint a babának. Ezért fogok levonni megin kb 0,5 pontot. Társas játék nincs benne csak ha oda adjátok eggymásnak a jojstickot egy pálya végén. Mi is így játszotunk a tesómal mondjuk akkor jó volt a hangúlat. Ha egy szóval kell le jellemeznem akkor azt mondóm hogy olyan relakszációs. Aki figyelt a számokra már ki is követkesztethette hogy 4,5 pontot adok a hangúlatra.

Kitartás
Nagyon sok pálya van ami szerencsére nagy tartást ad neki. Mi sem értünk még a végére úgyhogy azt hiszem nyugodtan mond hatom hogy kitartós a játék. Csak a pici mónótónitása miatt fogok megint levonni de nem sokat. 4 és fél pont jár neki!

Összesités
Mindent jól átgondolva még eggyszer azt mondom hogy nem bánhatja senki aki ki próbálja és talán még meg is akarja majd venni mert mindegyik pályát meg akarja nézni. A zene nagyon jó ha kiadják a sound trakjét CD-én akor érdemes megveni. Az egyik legjobb amit lehet kapni szerintem.
A póntozásra úgy adtam hogy : 4 és fél + 4,5 + ÖT(!!!) + 4,5 + 4ésfél az az összesen 23 egész 0 pontot érdemelt ki a testem alapján. Gratulálunk!


Köszönöm a tesóm segítségét!

És boldog húsvéti ünnepeket kívánok ez úton is mindenkinek meg sok lócsólót a lányoknak!!!

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr481269782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása