20009
03/17
komment

ELSŐ TESZTEM!!!

Sokat gondólkódtam hogy mi legyen az elsö tesztem. Járkátam felalá a szobába törtema fejem mikor ránéztem a tv-ére és meglátam hogy a hugom játszcik. Ez az!

Az elsö cikkem a Nobi Nobi boy ról fog szólni.

Ez a játék egy internetről letölthető játék. Ahogy elnéztem a húgomat játszcani vele úgy gondolom hogy eggyrészt nagyon szórakoztató másrészt semi értelme igazából. A játékba egy kukact irányítunk aki mindent meg akar enni és ebbe segítünk majd neki.

A látvány:
Nagyon érdekes a grafikája kicsit elnagyolt és mintha debill karakterek lenének bene de azt hiszem ez illik ide. Nagyon aranyos némelyik fígura de vanak bene ilyesztőek is és kicsiknek nyomasztó lehet úgyhogy szerintem meg kel nekik magyarázni hogy ez csak egy játék de ha megértik akor a kícsik is bisztos élvezni fogják. A grafika nagy felbontásban megy nincs semmijen lassúlás! Vagy v-sinc híba sem jelemző egyáltalán szóval nagyon jól tejlesít a játék. Én azért az elnagyolt és néha bizóny nyomasztó jelege miatt csak 4 és fél pontot adok rá.

A Jácszhatóság:
Nagyon egyszcerű kezelni ha az ember bele jön csak a két jojstikra lesz szükség meg a felső gombokra (mind a négyre) és a start-ra meg a selectre másra nem.
Menés: az eggyik karal irányítjuk a fejt a másik karal a lábat. Lehet repülve meni is akkor az alsó felső gobmokat kell gyorsan nyómógatni és repül is.
Nyúlás: ahoz hogy minnél töb dólgot meg ehesen a hernyó jó ha hoszúra kinyúlik eben úgy segíthetjük hogy másfelé megy a feje és a hátcsója. Mondjuk az eggyik jobra a másik balra.
Evés: a játék kvinesszenciája! Enni úgy lehet hogy közel megyünk ahoz amit ki néztünk hogy megeszünk és megnyomjuk a bal alsó felső gombot ekor kitárja a hernyó amit irányitunk a száját és megpróbálja megeni. Ha nem fut el (mert menekülnek vigyázatok!!) akor sikerűl megenni és a hernyó tesétbe kerül akármi.
Án a játsz hatóságot kiválóra értékelem mert nagy gond nincs velle és könnyű is! Szóval 5 pont!

Zene:
Nagyon jó! Máris 4 és fél pontot adok rá azt is megmondom miért! Szóval nagyon szép és a füllnek kelemes a zene. Relakszációs. Aranyos gitár pengetés. Amiért le voltam muszáj voni fél (0,5) pontot az az hogy csak ez az eggy szám van benne.

A hangulat:
Nagyon jó anya és apa is szereti nézni ahogy a tesóm játszik és azért is mert ojankor nem veszekszünk hogy végre kié a PLaystation3-om. Szóval a családba is jó olyankor a hangulat XD De azér a játéké is jó!! 5 pont!

Kitartás:
Sokáig kitart a játék mer lehet bene másik pályát választani és nem míndig ugyanazt nézni. Multkor például volt egy olyan rész hogy csak csupa álatok voltak (malac, birka, tehén és még teknős is!) az tetcett a mamámnak. De van szcifis is meg vidám parkost is találtunk. Szóval nagyon sokféle van ezért megérdemli az 5 pontot!

Öszesítés:
Ha össze adom a pontokat amit itt adtam neki akor 25 pontot kap (ez ugy jön ki hogy 4 és fél pont + 5 pont + négy és fél + 5)


Vanak bene trófeák is amit most nem írok le mert legyen meg lepetés. De írok egy másik relytet dolgot: nyomjátok jobbra a baloldali jojstickot és egyszere ezzel nyomjátok le a select gombot! Bejön egy almini játék! Itt amúgy más a zene. Lehet hogy visza kéne adnom a levont fél pontot? Lehet.


Szerinted milyen a játék? Neked tetszik-e?

Haraszti Dénes: NOBY NOBY BOY / 100%
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr531269405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása