20011
05/09
komment

VILÁM POSTOLÁS 1. GEMMÁK MEG FÍLMEK

Kedves cserbe hagyót olvasoimnak írok most gyorsan hogy be hozam a le maradásómat a blogozás terébe. Reméllem míndenki meg bocsájt hogy ilyen búta hanyag vóltam és inkáb másal foglalkosztam. (Ne agódgyatko nem léptem a bűnözés nyálkás utjára!!!)

Mostanába ezekel játcottam cím szavakba (ösze visza idő sorendgyében):

27-dik test: Portál 2-ő
Nagyon tetcett 24,5 pontot kap rá töllűnk. Szúper ízgalmak. Sok vicelődés. Nagy drámai sórsok és meg anyi fej törő. Túdom ajállani? Positive a válaszom a gondolkodní vágyóknak sok szeretetel kínálom eszt a gyöngy szemes fsp lövöldözőt. (Kicsiknek is lehet nyugottan)

28-dik test: Grand Turismuo 5
Jó kis gemma de irtóra mojolós. 24,0-a pontba részesítem villámba. Szép autok érdekes pályák és nagy ki hívásók tarkitják a prógramot. Van bene 24-gy órás verseny is a mamozistáknak szóval a társadalom széles rétegében van le fedve a szórakozás. Főleg versenyzösöknek javallóm meg aki élvezi a kocsis grafikát.

29-dik test: Litle Big Planetta 2-ő
Nem válozot írtó sokat az elsöhöz képest szóval nem rossz. Főképen kicsiknek meg multyisoknak túdom jó szível túkmálgatni mer így lehet nagy szórakázás. Pontozásba most csak 23,5 pontra jutott ki neki unoka tesóm ármánykodó le hurrogása miat. De ez is zép eggy másodík résztöl!

30-dik test: A Mortár Kombat valamennyi
Vér? Belek? Le szakadó fejrészek? Ki bomló agy velő? Guztustalan el halálozások? Rém álmok a kis gyerekeknek? Ígen! Mind eszt nyujtja a verekedős játékok sátányja a meg testesűllt horor a Mortár Kombat! Fekete ruhás felnötteknek meg akik vonzodnak az öléshez ajállom de kicsiknek semilyen esetre sem. Még bűntetésböl se! Fügetlen pontozásba meg érdemel 23 pontot de ez a maximúm amit én ki ostok rá.

31-dik test: Pikszeljunk Shooter 2-ő
Ha valaki aszt kérdezné hogy: Kedves Dénes mond meg lécives hogy ez a gemma van olyen jó e mint a elődgye? Akor rá vágnám hogy: Van! Sok ujjítás kerűlt bele tisztelt kedvenc cikkezőm? Bízony ám akad! Lehet vele multyizni? Természetes! Ezek a válaszok egy jó kis gémt rejtenek magukba amit a pontya is mútat: 24,5! A 2D-s játékosoknak ajállom iletve az első rész szerelmesének. szeretetel.

32-edik test: Need For Speed Hot Pursút (nem tudom hanyadik de a legújjab)
Forró űldözés ahogy a neve is sugja a fülünkbe. Megin csak autosoknak ajállom de nem a symulátoroknak hanem az árkádba nevelekedett lurkóknak. Lehetc rendör vagy el veteműlt bünöző az míndeggy csak légy űgyes és hajtcs gyórsan az autó páján! A gyözelem nem garantállt mer vanak elenségek is szóval becsűld meg magad. 23 pontér szállt versenybe a játék szoftver.

Pechkünkre míndeggyik játék valami fólytatása szóval semi eredetit nem túttam most nektek presentálni amiér vezekelni fogok maj. Jelelleg ezér lécives ne bántscsatok.

Ezek meg néhány fílmek amiket az elmúlt hónapokba az unoka teróméktól kaptunk kölcsön DVD kazettán. (Nem mínd de most hírtelen csak ezek jútnak eszembe!):

Gyerekfílmek (az az: kicsiknek is ajállható!)
Grú bácsi a fura mostoha apuka - 24 pontos
Jó kis film gyerekek! Egy iszonyatra okos férfól szól aki a fílm elején magányos farkas (kicsit torz és szerimtem ezér nincs szeretője) de a végén 3 kis lányt is magához édesget a jó pofaságával meg az arany lelkületével. Ármány és csel szövés. Árvák és mostohák. Szuper kalandnak ígérkezik és közbe még nagyokat is tuttok maj kacagni. Nem bánnya meg senki aki 6-tól 10 éves kábé.

A Mega-agyú valaki - 24 pontos
Ez is hasolló érdekes mer itt is egy imtelligens ember lessz a fő szereplö. Csak gonosz :SSS De ne agódjatok mer lehet hogy a lelke méjében a jó rejteszkedík? Bizony ám nem hasztalanúl reménykedtek ilyenbe. Ebbe a fő téma a magányoság versus szerelem dolog lessz szóval nagyobbacska kicsiknek ajállom hogy ebből okúljanak ki. Tesómnak példáúl nagyon "be jőtt".

Az örző-baglyok legendája - 22 pontos
Még nagyobb valakik fílmje lessz de főképen a nem madár phóbiásoknak javasolom ki. Miér is? Mer szinte csak bagolyok láthatók benne. Repüllés közbe vagy harcolásba (Bízony ám! Ez nem eggy kombat-mentes vidám alkotás!) A storija közepesen jó én kicsit sajnáltam hogy két jó tesó annyira ellenséges lessz hogy lehet hogy valamelyikük (a gonosz) ki nyúvad a tesóka álltal. Pekkes kis ómen de ez van most.


Fiatal embereknek meg lányoknak
Scott Pilgrim a Világ-Egyetem elenébe - 23 pontos
Érdekes alkotás vólt nekem anyira nem tetcet mer én még nem érthetem a storiját tejjesen. (Ami az hogy a fő szereplö egy nő meg hóditására készűl akinek már legaláb 7 szeretöje vólt és ezeket mind le kell gyöznie valahogyan. Ijenbe még sose kavarottam.) Jó ki zenés csatározások vanak bene meg videó gemmás gém óverek. A hanburger kedvelö felszinesen szórakázó ifjúaknak ez lehet az idei kedvencűk ha rám hallgatnak és örömmel szaladnak ki kölcsönözni valahóvá!

Macséta - 23,5 pontos
Ez a fílmek Mortárkombatja. Anyira véres. Szadisztikus ifi úrak örömmel fogják meg nézni de én nem itélem el öket mer be valom hogy én is fel nevettem párszor. Van bene sexualitás is (női melek és simulált közösűlés aktús) szóval szigoruan 18-tól éveseknek való. A macséta igazi hős a gonoszok meg durvák szóval ebbe nem lessz hiány. De aki a kívánatós hölgyek látványára éhezve ül le tévézni az se fog undorodva az ágyba cammogni utánna (Jessika Alba? Rá értettem bizony ám!). Érdekeség: Magyarúl is beszélnek bene!

Idioták vacsorája - 20 pontos
Vig játék a köz vélemény szerint de szerimtem inkább valami ki facsart abszúrd gonoszkodó valami. Mer az van bene hogy okos és erős fiatal emberek az utcán össza keresnek minden féle csuda bogárt és utánna a vacsoránál körbe röhögik őket mintha az álat kertbe lenének. Hát nem törődnek a furcsa kis emberkék lelkével? Nem!!! Nagyon ki akasztó ha valaki kicsit érzékeny az ilyesmire hogy teli pofával röhögnek a be nyamvatt képzelt zsíros képű ádáz gazgadok a szegény esett párjákon. De akinek kőböl született a lelke az lehet hogy élvezni fogja. Nem túdom.


Fölnőt lelkületüek sekciója
Fekete hatyú - 24,5 pontos
Nagyon tetcet ez a fílm ahoz képest hogy eggy kicsit elme-bajos nő a fő szereplöje. Aról szol hogy ez a valaki eggy balé-táncos hölgy és nagyon oda van hogy kapjon már fő szerepet a Hatyúk Tavába (írta Csajkovszkíj) na és az imáji teljesűlnek csak ez annyira meg visseli idegileg hogy el mondhatatlan. Erős idegű felnőttek nézzék csak meg és tanúljanak belölle hogy hova vezethet a nagy vágyakozás! Rendezte: aki a Pankrátór cimű jó fílmet is!

A boxoló
Fúrcsa eggy mű alkotmány ez kérem szépen. Siker és csillogás melete meg a börtön posvadánya. Narkó és sport. Micsoda ellenmondásokal teli a világúnk! Ere is rá világit ez a fílm. Rá adásul kérem szépen hogy ez valóba meg történt Amerikába. Játszcik benne a Batmanós szinész de irtóra le van fogyva a kápszer miatt és nagyon odvas csúnya fogai lettek. Tesómnak meg mutatam belölle náhány kockát hogy látod Dina ezér nem szabad az Ördög porához nyúlni mer ilyen rusnya torz manóvá avanzsálnál azon nyomba 1-2 éven belűl. Meg értette: el értem a célom.

Szökés Szybériábol
Érdekes fílm eggy maroknyí bűnözöröl akik politikai butaság miat kerültek a nagy steppe közepébe raboskodni de inkáb meg szöknek mer ugy továb élnek a fel tételezések szerínt. Veszéjek és kaland lessz az osztájrészük a menekvés során. Sajnos jó páran ki nyúvadnak a végtelen utazásba de aztán mégis néhány el ítélt ki tud szökni a kegyetlenűl zsarnoki rendcer alvadt-vér-töl mocskos karmának marásából. Jó kis kaland horor de akik nem bírják a kín-valatást (fölnöttek közt is van olyan!) azok csak a 10-15-dik perctöl nézék a DVD-ét. (Ismerösként kacsínthatunk Susira a halot kis lányra a Kómfortos Menny Ország-ból cimű fílmből.)

Pár fílm kép a tejjeség igénye nélkűl!:

Gru bácsi és az apro árvák, lélegzetvisszafojtásos öngyilkoság van folyamatba? Reméljűk nem!


A hős Macséta és barátnöje siestázik, örűlök hogy tuttok tartalmasan beszélgetni is és nem csak az álatias dúhajkodáson jár az eszetek a mai világba!


A Fekete Hattyú szemébe süt a reflektór ami feltünö fájdalmat okoz a nemes álatnak, sajnos azt nem túdom milyen betegség tűnete ez de jó lene időbe szak emberhez fordúlni kisanyám (mielőt bántc valakit)!

Úí: Mindenki jól van a családba (tesóm + mamám + szűleim meg Latika is).

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr852889572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morbus_Hungaricus 2011.05.10. 09:56:32

Végre. Már azt hittem abbahagytad az írást. Remek post.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2011.05.10. 10:08:12

Bizony, úgy kellett már mint egy falat kenyér.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.05.10. 12:16:00

@Morbus_Hungaricus: és @AdamBast:
Köszönöm a várást meg a tetszcést is!
Sajnós most csak ijen táv irodai stylusba tuttam ki írni a fejembe kavargó dolgokat de őrülök hogy van akinek így is tetcenek a zamzásítot cikjeim!
(Kicsit epleptikus lett azt be látom szóval ha van valaki aki most ezel bántana az lécives vegye fígyelembe hogy már gyötrödök miata nem kell még ólaj a tüzre.)

Juan84 2011.05.10. 13:05:46

Nagyon szép leírás.Bevallom miattad regisztráltam az oldalra!
A bántó dolgokat ne vedd figyelembe.A legnagyobb sztárokat is megveti valaki de a többség szereti.Mi is szeretjük az írásaid szerintem ezt sokak nevében mondhatom!
Szuper vagy!Bevallom nekem a ház körüli dolgok tetszenek a legjobban azokat az én kedvemért meséld el többször :)
Csak így tovább és ne add fel!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.05.10. 18:50:25

@Juan84: Kedves Juan! Köszönöm a meg tíztelést irtó jol esett. Be mutatalak mamámnak hogy ismerjen téged és tetcett neki az irásod (fel olvasás álltal mer a számítóhoz nem jó szem üvege). Kicsit mostanába hanyagoltam az egész blogos dólgot - ebbe bele értődika ház környéki kedvenc témáíd is :S - de maj ha olyan szép vagy vad vagy ilyesmi tőrténik akor ide is meg osztom. (Ha engedik mer nem olyan imtim valakinek a familyába)

DanielRock · http://haikupower.blog.hu 2011.05.11. 17:00:45

Én a portal 2-t nem ajánlanám gyerekeknek, néhol eléggé nyomasztó. Bár a humora miatt tényleg ajánlatos :D

Juan84 2011.05.12. 16:54:51

Nem is az intim dolgok érdekelnek,hanem a vicces és néha nyomasztó dolgokat (krisnások).Mamádat pusziljuk.Igaz nem ismerjük,de kis bepillantást nyertünk általad az életébe.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.05.13. 10:32:09

@DanielRock: Engem nem nyomasztot a sok gondolkozás anyira le kötöte az agyamt hogy valóba nem tuttam a keret stori borongósab részére komcentrálni (Példáúl hogy milyen öregek lehetünk már? Ha volt rokonúnk az mínd az enyészet martaléka? Satöbbi.) Ebbe igazad lehetséges. Anyit mondok mentscségemre hogy Dína végig izgulta velem a kalandot és eggyáltalán nem álmodot rosszaklat csak jókat nevetet mikor le fordítotam a bugyuta robotok szővegelését. Kedvence a női gyilok gép meg a kis lézer-keresös-lövöldözők voltak. Sajnos már a dúrváb dolgokhoz is hozá szoktaták a barátai :S

@Juan84: Köszönöm a mamámat ért jó kívánságt! Bisztos örül maj neki ha tolmácsolom vele. Jeleleg a szomszédba van lisztér mer azt nem szereti amit múltkor apa vet aból nem túd jó valamit sűtni az álítása szerint. (Kakaós csíga lessz az uzsona! Jes!)
Web Analytics
süti beállítások módosítása