20010
08/11
12

24-IK TEST: CSILLAGERŐ 2 (STARKRAFT II)

Tísztelt olvasoim talán már agyalágyúltnak hittek hogy majnem 3 hónapja el hanyagóltam az elsödleges kűldetésemet: a testelést. Ez utón kérek meg bocsájtást és eggy töllem szokatlan dologal rukkolok elő: a pécé-é nevű gépre meg jelnő játékot fogom ki testelni aminek a címe az hogy

A CSILLAG ERŐ 2-TŐ (STARKRAFT II)

Sok mindenki álltal bállványozot játékrol van szó ugyhogy csapjúnk is a lovakba.

A játék lényegje
A statégiázás. A nagy háborús tervek szövegetése melet meg még gondoskodnúnk is kel maj arról is hogy legyen elég alantasunk akiknek jól meg parancsoljuk példáúl hogy: ÖLJ! MOST GYÓGYÍTCS! GYÁRTSCS AZONNAL! ARASSÁL MÁR EGY KRISTÁLYT! Szóval szerte ágazo koncentrációra lessz szügség. Mi az ember fajtával fogúnk lenni általába és az ellenségeink közé tartozik maj az Írtó Sáskanépség (úgy nevezet Zerg) a Modern Űrmanók Serege (Protóssz) és néha néha a Császár Talpnyalói (Domíniumosak).
Szuper ígéretes a változatoság de vajón sikerűlt le nyűgöznie? Maj ki derül ne türelmetlenkedgyünk már.

A látványoság
Nekem sajnos anyira gyenge a pécéém hogy közepes színtre tutta csak ki mutatni a játék velejét de így is nagyon tetcett. Ki emelkedöen gyönyörű színeket tettek belé és ami nagyon tetcett hogy mindig illetek is eggymáshoz. Nem túdom hogy csinálták de ezt ravúrnak könyvelem be. A szolgáink is mind szépen ki vólt dolgozva nem szidalmazhatok senkit ezzel kapcsolatba se. Víszont be kell vallni hogy az eggyik faj (A Zerg) elég guztustalan én eggyáltalába nem ajállom hogy kicsik rá nézzenek mikor ők a képen vannak mível ilyen bogár szerű szörnyetegek sok csáppal meg nyálkával magukba :S
Eszt ki számítva azér meg kimélem a gemmát és meg adom az 5 pontot rá.

A jáchatóság
Nagyon bonyolút ugyhogy csak imteligenseknek való! Még én is nehezen tuttam meg szokni hogy ne felejtkezek el parancsokat osztógatni vagy Ostromtankot gyártni. De ezt ki számmitva jó mer csomó féle csicskást tudunk produkálni (Kedvencem a Lépegető Terminátor iszonyat jól néz ki ahogy kiméletlenül mészározik és csak öl meg öl meg álás nélkűl rá tapos a ki bomló sáska belekre meg ilyesmi. Nagyon hatásos!!) Javaslásom szerint azér elösször mindenki könyü szinten kezgyen hogy ne csalódjón magába hogy ügyetlen vagy pancser. Azér én adok rá 4,5 pontot a bonyolultság miat de a profik vissza adhatják magúkba a végén.

Zenebóna plussz hangok
Csilagos 5 pontos. Minden elemébe zsemiálisra sikerrált ez a sexió. A zenék anyira jók hogy maj meg veszem. A legjobbak a büffet-be szóló slágerek volt olyan hogy 20 percig csak azokat dudoráztuk tesómmal. De a csaták muzsikái is jók csak akkor nincs idő kellemesen andalógni ilyesmikre. De pónt jól meg csinálták hogy it kár pótólja a csalódotságunkat az hogy rá lehet klattintani az emberekre (egér mutatóval, próbáljátok ki!!) és akor jó pofán beszélnek hozzánk. Néha nagyon vices is. Pl "Szcience hurtsc" és akor el kezd gyilkolászni XD.
Szóval könyörtelen módon ki plecsnizem neki hogy: 5 pont!

Hangúlat
Perfekciós (tökéletes)! Nagyon sok ugy nevezet Hangulatos Elemet tetek bele. Példáúl ezekböl a favorítóm az a büfébe lévö tévé hiradók. Egy kis pondró a műsor vezető és jókat lehet nevetni a csetlésén meg ahogy nyalja a talpát a Ming császárnak. Szóval néha ilyen vices néha meg azér rettegtetős amikor a Sáska szörnyek támadólag ránk vetik magúnkat akor leg szíveseben reszetelném az egész gépet de inkább ki bírom valahogy.
Ezek útán mi más lehetne mint 4,5 pont (a néha kicsit túl félős vólta miat :S)

Kitartás
Eről nem túdok nyiladkozni csak halomásból. Álitólag lehet múltyiplayerozni inter neten!! Ebbe nem mertem bele vágni szóval passz ilyenröl ne kérdezetek nem túdok segítni ebbe. Amiér még ki tartós hogy vanak bene acsivmentek (mint az XBOXBA) és amit meg értettem ezekből az mind piszok nehéznek tűnt :S Szerintem akár 95 óra is lehet mindet ki unlokkolni. Mível meg bízok az imformátorjaimba ezér 5 pont mese nélkűl a juss.

Ajállások :( vagy :) ? Keresdd magad!
Akiknek ajállóm :)
- Azoknak akik szeretnek ölésre buzdítani
- Akik jól stratégiáznak néha
- Akik szeretik az űrt mer itt majnem végig abba leszünk

Akiknek nem ajánlóm :(
- Akik félnek a gigászi nagy Sáska szörnyektől mer sokszor kell velük szemben nézni
- Akik a békét szeretik mer itt rengetegszer lessz háborúskodás
- Akik útálják ha sokat kell egérrel vezényelni
- Akik viszogognak a pécéén játcástól mer ez a játék sajnos csak ara jelent meg :S

Verdiktuúm
Nem lett kevesebb a ki pontozás vég összege mint 24 pont az az egy csucs gemmával találtam magam szemben a testelési idő szakom alatt. Jó érzés volt bele élni magam az űr katonák seregébe és diadalokat aratni a világ mindenség bugyraiba. Köszön szépen ezt a csodás éllményt a készitöknek és sok bóldogságot kivánók nekik ezen az úton.
Külön köszönöm tesóm segitcségét aki izgatottan rukkolt az irtó had járatokba nekem.

Komentálj hozzá!
12 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr962200571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DartagnanX 2010.08.11. 15:54:59

Nagyon jó kedvcsináló teszt volt. Sajnos az én gépem annyira gyenge, hogy még közepesen sem tudná megjeleníteni, de majd egyszer.

rootshaper 2010.08.12. 17:47:27

veled mi az isten van te hulyegyermek?
starKraft kettő? csillagerő? normalis vagy? XDDD
eloszor tanulj meg magyarul irni, es utana omlesszed a baromsagaidat a netre... nagy hiba, hogy minden kis csira jottmentnek mar anyu-apu fizeti a hozzafereset, es ennyi szart talalni miattuk mindenfele =(

transistor 2010.08.13. 08:44:36

@rootshaper:

Nem kell mindent vér komolyan venni... Amúgy jó arc :)

JonC 2010.08.13. 14:30:37

@rootshaper: mekkora tahó is vagy te voltaképpen.

DartagnanX 2010.08.13. 15:55:33

@rootshaper: Jaj, de kellemetlen ember vagy.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.08.16. 09:43:33

Míndenkinek iszonyura köszönöm szépen a fel álást melém!! Aszt szeretném kérní hogy már lécives ne báncsátok továb szegényt mer az interjumboll idézek ezzel kapcsolatba: "Nagyon kevésszer kaptam bántólagos meg nyilvánúlást de szerintem csak rosz napjúk volt azoknak a valakiknek. Szóval nincs benem tűske ilyesmi dolgok miat senki se féljen hogy most haragszok rá."
Szóval bisztos ő is jó ember a velejéig csak most valami bántota meg ilyesmi.

Szíasztok és sok boldogságot kivűnók!!!

Manbeast 2010.08.19. 14:55:54

Ne haragudjatok meg, de rootshapernek igaza van. Gyerek, mi a rákot csinálsz?
A helyesírás egy dolog, de az, hogy az értékelt játék címét nem tudod leírni helyesen, majd azt igen szabadon csillagerőre fordítod, aminek igazán kevés köze van a cím valódi jelentéséhez már felháborító.
Két dolog, ami ahhoz kell , hogy ne basztassanak az egyik korrekt korrektúra, a másik a tartalom, mert azon túl, hogy szinte érthetetlenné teszi az írásodat a nyelv szabályainak teljes semmibevétele, az irományod semmiféle hozzáadott értéket nem tartalmaz az eddig elolvasott, normál hangvételű cikkekhez képest.
Tehát két dologra gyúrj rá, ha nem akarod, hogy ország világ rajtad röhögjön.
1: Tanulj meg írni.
2: Tanulj meg helyesen írni.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.08.23. 09:41:10

@Manbeast: Bocsádcst meg nekem!!! És azér léci ne mász a plafonra miatam mer nem veném a lelkemre a fekéjedet ha véletlen el kapod az ídegeskedés miat.

liquidity 2010.08.23. 13:56:53

Zseniális, csak így tovább!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.08.23. 18:49:04

@liquidity: Köszi a bisztatást! Nagyon igyekszek álltalába néha nem síkerűl de akor se fogók el keseredni vagy ilyesmi hanem ujjra neki fútok a nagy kaland-nak.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.09.06. 20:21:41

Jajj már megint osztják az észt, nem veszik észre hogy ez erről szól.
Folytasd még sokáig, ne hallgass rájuk.
Web Analytics
süti beállítások módosítása