20010
06/14
komment

HEAVY RAIN JÁTSZCÁSI NAPLÓ 3-MADIK RÉSZ

18 ÉVESEN FELÜLIEKNEK AJÁLOT! VIGYÁZATOK MER SPOJLEREK VANAK A KALADBA!

ELÖZMÉNYEK: 1. RÉSZ - 2. RÉSZ

Őngyilkos anyuka
Ebbe a fejezetbe vissza térünk a prívát dettektiv testébe még pedíglen azér mer irányba vetük az útolsó le mészárolt kis fiú anyuját. Sajnos elég rosz dolog fogadot minket mer egy baba nyivákolt a bölcsöjébe, anyuja sehól és eggy bucsu levél volt a padlon hogy ő már eggyáltalán nem bírja ki az életet. Na mondom ez hiányzott csak a rosszból! Aztán mi után körűl néztem látam hogy az a buta asszonyság kábán (még nem ki nyiffanva) fekszik a fűrdöjébe szét vágot csuklo erekkel. Kicsi tulzásal csak ugy fröcskőlt szana szét a vér míndent be mocskolva, mintha szökő kut let volna a nő keze. De nem vólt idő a traumára és egyböl kikaptam a kádbol nehogy meg fázon a hideg vízbe aztán usgyí irányba vettem a hálo szobát. Nagy kegyesen be kötösztem a sebeit hogy joban érezze magát. Na persze az ember ki nyújtya a hüvely ujját és máris az egész kezét akarják a töbiek: rám dorgált hogy gondozzam a kicsijét. Szóval jött a pelenkázás és a szoptatás is (cúmis üvegböll). Cserébe semit nem árúlt el csak anyit tuttunk meg hogy a férje úra el tűnt miután a kis kölke meg bóldogúlt.

Szágúldás a rossz irányba
Ez a sapter apuval játcódik. Az van bene hogy el mentűnk a garázsba és ki kaptúnk eggy autót. Fúra volt mer a garázsos azt monta hogy már 2 éve mi (azaz az apuka) le parkólta ide. Magúnkat csicskáztatjuk vagy mi a fene van? A kocsiba arra útasitot eggy GSP hogy húzzunk el a be jelölt irányba. Amikor oda értűnk akkor meg rám parancsolt a navigációs szerkezet hogy menjünk szembe az atópályával 5 mérföldet. Basszús ez az életembe kerűlhet te ócska szerkezet! De nincs messe a fiamrol van szo. Sok kocanás után a végén sikerült a távolság de az árokba kötöttünk ki és lángokba ált az egész járgány. Épen csak ki túdtam szedni a kesztyü tartobol a jutalmamamat ami a telefonba egy biggyó és Shaunka volt rajta, meg kaptam pár betüt az akasztofa játékba is. Egyépként borzasztora össze sérűtem sajnos.

A nagy találkozás
Át bujjtunk a szépséges Meddison bőrébe (perverzek ne őrüljenek, nem lehet a játékba saját magúnkat tapperolni!). Az van hogy mível nem tudunk othon aludni el jötünk egy mótelba és pekkünkre (vagy szerencsére? Ki túdja még!) pont aba amelyikbe Mister Mars úr (az apúka) is meg szállt. Na és mikor keressük a szobánkat akor látjuk hogy Ethan (az apuka másik neve) ot rogyadozik a kórláton segitcségre apelálva. Mi meg ki elégitjük és el kisérjűk a szobájába ahol le zúhanyzik és beszélgetünk eggy kicsit. Asztán magára haggyuk hogy aludjon a sérültg jó képü fiatal ember.

Bunyó a piacon
FBÍ ügynökűnk elégé csalodott hogy gyilkos lett és e miatt kicsit rosz kedvüen üldögéltünk a második számu gyanusitotunkra vágyakozva. Persze megin ösze tórzsalkodtunk a rendör bikával de szerencsére nem tudtuk meg ölni egymás, ara nincs idö mer fel tűnik az elenségűnk. Elösször szép szóval kérdesztük de az a hülye le locsolt minket kafféval és el fútott. Na akor ennek rejtélyei vannak faggassuk csak ki! Annyira üldözztük hogy eggy áruházi piacra futotunk be a végén. Csak ugy repkettek a paradicsomok meg az uborkák amere szalattunk! A végén a hentesnél mentűnk ölre a bűnözővel és jó le csaptam eggy huskampoval hogy ne izéljen már. Sajnos hiába valo dolog volt az agreszióm mer nem ö a gyilkos gaz ember csak félre értésböl menekűt (bisztos paranójás vagy ijesmi). Megin pekkünk lett.

A céda feltűnése és a nagy búlizás
Ismételten a nagy mackó irányitása alá kerűltűnk aki épen szunnyókált az iróasztalára dőlve. Alig tuttunk fel ébredni a nagy kopogásra meg csengetésre és tejjesen meg lepöttünk hogy ki a fene lehet az. Házhoz jön a gyilkos vagy mi? Szerencsére nem vólt ilyen galiba de nekem igy is keserü lett a szájam. Az a léha életü prostituát boszorka tűnt fel. Na nálam nem fogsz pénzt keresni a tested risszálásával ne is ábrándozzál te romlott nőszemély! Ki se kelet ezeket móndanom és máris meg hunyázkodot hogy ő csak segítni akar a nyomozásba az elhalt gyereke emlékére. Kényszerüen bele mentem mer job szemel tartani a pokol kűldötteit nehogy egycer váratlanúl támadjon a hátamba.
Az őrdögi alkú útán bulizni mentünk eggy régi miliárdos gyanus alakhoz. Sok részeg meg narkós korcs fajzatot láttúnk de a cél személy sehol se vólt. Asztán ki provokáltam eggy kis bunnyót az agresziv alkoholisták közé és fel lopództam az őrök háta mögöt az emeletre a szuka adig lenn adózot a Szódomai élet vitelnek. Ekor még nem sejtetem hogy a fertő fokozódik. Úgyanis a kicsit bolond ficsur rajz fílmet nézet a szobájába és melete két nő lezbikusan csókolózot!!! Majnem öklendeztem már amikor végre sikerült anyira fel bosszantanom a jó kérdéseimel a pernahajdert hogy el zavarta a deniváns nőket. Csak sajnos továb kérdezösköttem és fel hivta a csícskásait. Jött a nagy bunyó amibe le vert a két gorila :S Aztán a disznó gazdájuk még gyorsan el dicsekedett hogy ha nekem ez tetcik akkor ő az Origamista gyilkos ugyse tudok semit teni elene. De szerintem csak a pia meg a narko beszélt belölle ez nem olyan őrűlt volt hogy gyerekeket őlne. Amenyire meg ismertem inkáb valami perverziós betegsége van.

Elektromos sok hatás
A következö második Origemma aszt az útasitást atta az apukának hogy irány az el hagyot Villany Áram Erö Mű. Rettegésünkbe azonnal szót fogadunk és fejveszve száguldúnk a tet színhelyére. Oda ben az a disznó gyilkos be csallt mínket eggy alagutba ami elég szűk is vólt meg a rohadéka töröt űvegekel szórta tele hogy meg szúrja a kezünket meg a térdűnket kúszás közbe. Nagyon rá idegesedtem erre az álnokságra! Az alagutas labirintúsba való tévejegés közbe találkozúnk eggy hullával is aki vagy egy korábi apuka vólt vagy egy túrista ki ide tévett. Kicsit meg ijetem nehogy a program nekem is ezt a haláli szerepet szánja de az agy velőmbe púnpálódot ardenarín meg tete hatását és ki kavarodtam a halál útvesztéjéböl. Sajnós it még nem vólt vége a hülye próbálkozásnak eggyáltalán mer át kelet magam kígyóznom minden féle hüllye áramos veszélyeken ahol már megin majnem halálra dögöltem. Ez eggy iszonyuan nehéz rész vólt mer volt bene olyan hogy egyszcerre 5 (!!!) gombot is nyomva kelet tartní. Az ügyetlenek szerintem paszolják ezt a saptert! Na de a vége az let hogy ár jutotam a túlfelére a végletes csabdának és megin meg nézhettem ahogy szenved a kicsikém és újab betüket kaptam az akasztófára.

Gyöngéd ápolgatás
Az áramos kalandom útán fél ájjultan vetetem magam ágyba a mótelba. Az irányító lelkem ezek útán át teleportolt Medisonba aki épen ara járt és láta hogy nagyon fáj mindenem és szeretetböl ugy döntöttem hogy kicsit ápolgatom magam (az aput). Be kentem az összes égési sebet és fertötlenitettem az üveg szillánk okozta húsba vágó sérülléseket is. Attam gyógycert is nekem a bisztonság kedvéér. Szerintem nagyon jól végeztem a dólgomat lehet hogy orvos szeretnék lenni! (Az igazi életbe jöt most ez az ötletem nem a játékba.)

A pszikiáter agyon verése
Ebbe a sapterba elég kevés dolog tőrténík és az is nagyon rossz :S Ísmételtenn a FBÍ űgynök testét játcuk aki a rendőr barátjával meg látogatja az Mister Mars úr pszikiáterét. De ez nem elég neki (a rendőr bikának) hanem jól agyon is veri a bisztonság kedvéért ara hivatkozva hogy ne titokzatoskodgyon. Erre félelmébe a pszikológus úr be köpi az aput hogy halucinál meg origamizál meg minden. Szóval a rendőr most nagyon örűl hogy végre megvan az átkozott gyílkos irány kőrözni! Szegény elme gyógyásznak vérbe van fagyva az arca olyan piszkosúl helybe hagytuk (igazábol csak az a hülye fel böszűlt rendörségi alak) :S 

Golfozás eggy kelemetlen alakkal
A következö satper eggy érdekes amerikai szokásba kaúzolja el a kedves játékost ami nem más mínt a gólfozás. Anak is az a nekem kisé ekzotikusnak tünnö része amikor városba űtik a lapdát éjcaka egy magas házboll. A vén nyomozó medvét alakithatjúk és őt parancsólta magáhóz a bulis fiatal ember (az ő gorilái vertek agyon mínket :S) apukája akí eléggé milliárdos ő is. Gólf gyakorlatozás közbe beszélgetünk jó kedélyel de elég bal jós érzésekel a lelkünk mélyébe. Mert ez a gyanús alak elösször meg akar vesztegetni hogy figyeljünk már! Mennyi pénzér nem nyomozúnk a kedves kis fia útán?! De mi nagyon lelki ismeretesek vóltunk és nem korrupciózunk de ekkor meg be fenyeget hogy kis barátom mindenki életével játszcol ha kérdezösködöl továbra is. Mivel ettöl ki fordúlt a gyomrom inkáb ott hagytam hagy játszcadozon inkáb egyedül ez a mocsok ganaj alak.

Közeledűnk már az Origamista le leplezéséhez? Kell-e még szenvednűnk tölle? Tarcsatok velem és a négy hösünkel a következö részekbe hogy válaszolhasúnk ezekre a győtrő kérdésekre is!


Horkol a nagy mackó, vigyáz és lélekbe készűlj csak fel hogy egy toprongy nőszemély fog piócaként ránk raggadni!


Vacakolás az eletromossága, ügyesen reagálj a gomb nyomkodásra Mars úram mer agyon csaphat az az átkozot áram!


Elme csere a gazdag mágnásal, a golfozás még a pocakos uraknak is jó sport lehet ki kapcsolódásként!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr522080149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.06.14. 18:59:10

Látom haladsz gyorsan.
Jó neked hogy van időd játszani. Nekem már az is elég ha olvasom, főleg az a jó ahogy te leírod.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.15. 11:00:13

@AdamBast: Télleg szerencse! Mamám elég rendes mer amíg irok rolla (a játékrol) naplot adig fel ment a mosogatás és a kerti múnka alol. Tesom kicsit meg is sértödöt hogy neki meg muszáj csinálnía a kappálást és locsolást ebbe az átkozot melegbe. De maj ki engeztelem valahogyan nehógy visszájba kerűljünk azt nem szeretem.
Web Analytics
süti beállítások módosítása