20010
05/22
5

ÉJCAKAI FÍLMŰNK: KÓNFORTOS MENNY ÓRSZÁG

A naggy esözésekre hivatkozva mostanába apa eggyre több DVD vídeo filmet kap kőlcsönbe unoka tesoméktól (ez utón is köszi szépen kedves rokonjaink!) és ezér a tegnapi péntek este is ilyen filmezésel telt el. A ki választot alkótás cime az vólt hogy:

KÓNFORTOS MENYÓRSZÁG (Angol cime tejjesen más: The Lovely Bones vagyís: A kedveskedő csontok. Nem túdom miér ez passzolom a kérdést...)

A fílm cime miat ez utal mamám is velűnk tartot (a menyország szó miat mer azt hitte ott fog játszcódni ez a múve és nagyon érdeklődik ez iránt a helység iránt).

Na de lásuk csak miröl szol a tőrténet. Sajnós nem olyan positiv mint ahogy magyar cim mutatja mer sajnálatos módon egy hulla kis lány a fő szereplöje :S A tőrténet szerint 14 éves korába (1973-romba) egy perverz rohadék pokolfajzat álat ember ki nyúvassza. Na persze a családgya (Apuja Anyuja Húga és Öcse) nagyon meg sinylik a tragédiát maga a Kislány Susi pedig át kerül a Fél-Mennyórszágba. (Ez eggy olyan hely ahonét figyelgetheti a főldet de még nem olyan szép mint az igazi Mennyek és alig van ot más lélek). A mészárlás útán a stori be mutatja hogy mit csinál a csónka család meg a szemétláda gyílkos ember (aki a szóümszédjúk!!!) meg ilyesmi. A végén nem fordúl jora minden (nem támad föl a Nagytesó) viszont sikerül meg akadályozni hogy az mániákus sorozat ölő a maradék lány tesót is ki íktassa az élök sorábol sőt mivel pónt ő viselkedet bátran ezér le lebleződik a sátán ivadéka.

A rendezö bácsi (el se hiszitek ki az: Péter Jackson aki a Gyürűk úrás filmeket is rendezte! Hópá!) nagyon sok mindent akart mondani. Példáúl hogy ne öljetek meg kis lányokat mer akor a családjuk iszonyuan boldogtalan marad és ez lehet akár 4 ember is! A másik hogy nem is az a nagy baj ha ki nyúvasztanak minket mer akkor irány a mennyek országa az életben maradóknak sokal roszab szóval ezér igyekezetek életbe maradni adig amig még élnek olyan valakik akik ki sírnák a lelküket a halálotok miat! Harmadik részbe pedig azt akarta súgalni hogy legyünk csak bátrak a gonosz emberekel szembe mer lehetcséges hogy az pont a saját ki ölésünket tervezgete. Negyed részbe pedig lécives senki se mennyen el ismerös perverzekkel mer lehet hogy rosz vége lessz (ez lányokra vónatkozik különösen!).

Ajállásomal látom el a fílmet de kizárólag azoknak aki már felnöttek (18 évnél vagy többnél is idösebek) és jó ha nem félnek a szelemektöl meg halottaktól se.

Pár kép a fílmböll (csak élők szerepelnek rajta nyugottan lehet nézni):


Susi még életébe hálás mosolyal fogadgya apuja tanitgatását, sajnós ezeknek a dolgoknak már nem veszed hasznát inkáb az apudal tőltöt perceknek őrvendgy kis barátnöm!


Susi életének útolsó regele, ne agódj jól ál az anyud által kötöt sapka!


A végzetes csábitgatás pílanata, leg sziveseben egy atóm bombát dobnék a kép bal lóldalára hogy ne tőrtényen meg a bórzalom :s


Susi apuja és a hát térbe egy elme zavart ganaj, kezgyen gyanakodni kedves úram mer ez a mocsok veszélyeszteti a maradék kis lányát is!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
5 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr612023234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morbus_Hungaricus 2010.05.25. 14:53:51

Remek írás, nagyon tetszett. Egy jobbító szándékú javaslat: A vége felé a négy mondanivaló közül az első a legerősebb ("...és ez lehet akár 4 ember is!"), úgyhogy ezt kéne tenni utolsónak, a másodikat pedig inkább kihúzni, mert túl körülményes és amúgyis csak ezt az előzőt ismétli.

Szia!

(Példáúl hogy lécives senki se mennyen el ismerös perverzekkel mer lehet hogy rosz vége lessz (ez lányokra vónatkozik különösen!). A másik hjogy legyünk csak bátrak a gonosz emberekel szembe mer lehetcséges hogy az pont a saját ki ölésünket tervezgete. Harmadik részbe pedig azt akarta súgalni ne öljetek meg kis lányokat mer akor a családjuk iszonyuan boldogtalan marad és ez lehet akár 4 ember is!)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.05.25. 20:02:44

@Morbus_Hungaricus: Valóba hasonlo az értelme (és kicsikét ösze visza csapóngva fogalmasztam meg de nagyon érzelmes hatás alat vóltam. Nem szeretek halotakról irni :S). Úgy akartam hogy az eggyik az őlés a másik az életbe maradás akarásának óldalároll közelitcsen meg eggy fóntos dolgot (ami az hogy ne legyen halál eset).
De aszt hiszem igazad van részbe. Most már kicsit csalás lene ki javítni szoval maj leg közeleb joban át gondolom a szándékaimat.

Köszi a jo tanácst mindig jól esik a bisztatólagos hozzám szolás! S)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.05.26. 09:10:37

@AdamBast: Köszi a bisztatást! Mostanába kevés játék van amit ki túnék testelni szóval ara nem kecsegtetek senkit. Apum már hozot haza pár jó kis filmt de nem lehet álandoan azt nézni a szigorusága miatt. De ha valamelyik hatásos lesz rám akor ki ismertetem őket it is. Ezt veheti minden kedves ólvasom igérésnek. (Vigjátékok? Drámák? Fantastikumók? Meglátyuk.)
A kalandok pediglen fólyamatosan meg jelenek ahogy meg tőrtének velem XD
Web Analytics
süti beállítások módosítása