20010
03/12
komment

FINALE FANTASY 13 JÁTCÁSI NAPLÓM: 1. RÉSZ

Sókat gondolkottam a be vezetö részen de sútba dobáltam mer ugy döntötem hogy le utánzom a játék kezdetét és egyböl bele vágok a mély vizbe! Olvasátok sok szeretetel.

1. sapter - Introdúció
A be vezetö vídeo után egybül egy vónaton találjuk magúnkat név szerínt két fö hösünket is: Villámlást (Lightníng) aki egy katóna lány és Sahzt is (neki nincs magyar neve és néger!!! de nagyón jó fej). A tőrténet szerint épen egy deportáló vonaton útazgatunk békésen amikor Villámlás fogja magát és lázadásba kezd. Na kedves barátnőm most jó nagy galibát csináltál de ne agódj segitűnk majd. Írtózatós lövöldözés meg minden után ki siklik a vónat csomóan meg halnak és szét szorodnak a világba. Basszús jól kezdődik :S Aztán nagy téb lábolások közepete ki derűl hogy mi ez az egész deportációs butaság. Az hogy fel fedesztek valami idegen lényt (Fal-Cí a faja) aki fertőz és ezér válogatás nélkűl mindenkit ki akarnak nyírni a kormányzósok. Na tiszta magyar órszág :S Mi meg ezt elenezük. Gyorsan meg ísmerkedűnk még pár fő szereplövel is név szerínt azokkal hogy: Vanília aki vörös hajú lány - Remény (Hópe) aki kis fiú és el pusztúlt az anyuja ezér Vanília veszi gondozásba - és Hó (Snow) aki egy határozot fiu és a meny asszonya a Villámlás tesója ezér rokonok. A sapter végére mindenki bele keveredik a Fal-Cí idegen űr hajojába amit a gonosz kormányista katónák közbe támadnak vagy valami ilyesmi.

2. sapter - Az idegen gyomrába
Az űr hajóba asztán kalandozgatnak a kis csapatjaink: Remény és Vanília - Hó egyedűl - Villámlás és Sauz párba. Néha ki halgattyuk a beszélgetéseket és eből rá jövűnk hogy Remény azér ment oda hogy Hó-t meg dorgálja amiér anyuját le ejtette a mélybe a halálát okozva. Hó és Villámlás meg azér mer a mind a kettejűknek kedves Sára (angol neve: Sara) foglyúl van ejtve és már meg van fertőződve és ugy nevezet La-Cí lett belölle. Ez elég rosz hír mer most a két kedvesén kivül mindenki gyűlöli az egész világon példáúl Sauz majd fegyvert is akar rántni a neve halatán :S Na de nagy tőprengések árán a végén meg találjuk hogy hol is van ő (Sári) de sajnós már viszónylegosan későn érkezünk mer pont a szeműnk előt válik kristályszoborrá. Ezt azal magyarászták meg hogy ha teljesitette a küldetést amit a gazdija (a Fal-Cí ídegen) rá szabot akor ez a sorsa. Ha meg nem akor mútáns zombi-vá vállott vólna :S (ílyeneket út közbe jó párat ki nyírtúnk).
Na erre persze hogy Villámlás be gurúl és kérdöre akarja voni a Fal-cí-t aki meg szintén goromba lessz és móresra akarja tanítani a szereplőinket. Balsejtésem lessz mer jön egy nagy fő elenség harc az Anima nevü Fal-Cí és mi elenünk :S Szerencsére le túdjuk kaszabolni de ekor valami fúrcsa látomásunk lessz amibe minden meg fagy utánna meg szét roban szegény Anima. Így lesz vége enek a sapternek.

3. sapter - A krístály világ
Hírtelen a ki írás szerint a 11. napón találjuk magúnkat. De ígazából nem előre úgrotunk az időbe hanem két napot visza vagyís az előbi történések még csak a jövő zenéi. Kicsit ösze zavaro de ne ijedgyetek meg. Szóval aszt látjtyuk hogy eggy szép kis űnepély van és Hó találkozik Sárával és meg kéri a kezét hogy szívesen feleségűl vené ha nem gónd. Na persze nem vólt az és egymásbnak borúlnak és útra kellnek elmesélni a szép esetet Villámlásnak.
Na it véget is ér a múltban révődés mer megin a jelenbe találjuk magúnkat. Ki is derűl gyorsan hogy nem is jégbe merett minden hanem kristályá vált. Nagyon érdekes környezetbe estünk bele de fel zúgolódást kelt kis csapatúnkba hogy minannyian meg fetöződtünk. Már majnem veszekednek de azér inkáb meg beszélik a próblémát ami nem más hogy na akkor mégis mi a fárszt csináljunk? Mégis mi a fel adatúnk hogy ne legyűnk zombik? Hát aszt hogy valami dögöt győzzünk le (mind rólla álmottunk és Ragnarög-nek hívják) ezel meg mentve a Cocoon-t (ez az otani Főld neve). Hát ebe bele eggyezik mindenki de Hó még meg akarja keresni Sárát. Rendbe barátom índuljunk csak. Na de mikor sikerűl fel lelnűnk megin össze vesznek. Fegyelmezétek már magatok! Villámlás csúnya dolog meg űtni egy özvegy embert! Sajnos Sára el ásódott és most ki kéne kaparni de nincs egy rendes kapa se szóval nehéz a katonák meg jönek az élletűnkre törve. Akkor javaslatom szerint húzuk fel a nyúl cipőt de Hó inkáb ot marad. Jól van csak ne kerűlj balhézásba.
Villámlás meg a többiek át kűzdik magúkat a kristályon meg bizonyos romokon (olyan míntha spártába lennénk egy háboru után). A végén találúnk eggy röpcsit amibe be patanúnk és el húzunk erröl a hát borzongato helyröl. Na hál istenek. Hó viszont persze hogy bajba kerűlt. Rá támadnak a katonák de mikor le ütik akor valami varázs lányok meg mentik. Ez útán impresszionálni kel nekik hogy le nyűgözve a szolgálásunkba ájjanak. Siker után persze jön valami fekete hajú lány és ki kábítja Hót aztán rabúl ejti. Már csak ara marad erőnk hogy észre vegyűk hogy ez a némber is La-Cí. Mi a fene? Akor miért versz minket és rablod el a krístály barátnőnket?

Ínen fojtatódik a nagy kaland leg közeleb! Tarcsatok velűnk nagy ízgalomal.


Hó nagy határozotcságal índul számon kérni Animát, Sahz te vagy a leg öregeb probáld csak meg le beszélni a bútaságról!


Hó és Sára csókolódzgatnak az el jezzésük útán, nagy a bóldogság csak nehogy roszra fordúljanak a dolgok nem sokára.

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr461830696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Venom_ · http://venomblog.blog.hu 2010.03.13. 01:43:02

Nagyón őrül ök néki hogy magyarúl is közé teted a játék sztóriját, mert a mikor jáctóttam vele nem sókat ér tetem belőle!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.03.13. 12:14:32

@_Venom_: Nagyon szívesen máskor is! Jőn a fojtatásom csak kicsit lasan jútúnk előre bene meg sok nehésség akad a kuliszák mögé.
(De nem panaszkodás miatt mondóm.)

_Venom_ · http://venomblog.blog.hu 2010.03.13. 17:10:48

@Ken_Lee: Nem kel elsíetni, csak élvezd kí a játék mínden pilanatát! Első a játszcás, másódik az írás!
Web Analytics
süti beállítások módosítása