20009
12/15
0

HÉT VÉGE FÍLMJE: A SPIRIT

VIGYÁZ MER VANAK BENE UGY NEVEZET SPOIJLEREK!!

Hét végén (bócs hogy csak most irók rolla :S) megin egy jó kis DVD vídeó fílmet kaptúnk kölcsönbe unoka tesómék apujától. A nagy hidegbe jól jöt egy kis szórakázás szóval be is raktuk még pedíg azt hogy a:

A Spirit (magyarán: A Spiritusznak fogom hívni)

Elégé érdekes fílm csupa fekete szin van bene de azér nem bántja a szemet. Aról szól hogy egy rendőr-zsaru meghal de valaki fel éleszti szóval hallhatatlan lesz és ő lessz a város maszkás védőszeleme. Fő elensége az Octopus aki elég gonosz biólógus és a barát nőjével (Selyem Hernyó aki szépséges!) csinál klónokat de sokat le is ölnek hobbizásból. Ők tudgyák ha ez jó nekik akor egésségükre.
Na aztán sok kalandba elő kerűl a Spiritusz (Lélek) gyerek kori szerelme (gyönyörű nő!!! példáúl így nézet ki kis korába: így) és vele is kalamajkák lesznek és a végén segit le ölni a gonosz Octopust és hepi end lesz teljesen mer a kedves Nők mind életbe maradnak hála Istenek!

Nekem öszeségébe tetszcet jó vices vólt sokat nevetünk rajta és igen csak szép Nő személyeket mutattak be ami plúsz pontozást érdemelne (azér voltak bene szép asszonyok mer a filmbe a Spiritus nagy nőcsábáz és szereti ki csavargatni a fejüket). Enek a fílmenk nem értettem a tanúlságát de a tesóm szerint az volt hogy ha visza térünk az életbe akor válaszuk azt hogy a jókat probáljuk meg védni a gonoszoktol és még a klonozás veszéjeire is fel hivja a figyelmünket mer a végén a fő klonozó sajnos el púsztul.

Néhány kép a filmböll:

A spiritusz és macsekja beszélgetés közbe, jól tervezétek meg hogy mit csínáltok mer a gonosz fenyegetőleg léphet fel!



Octopus és Barát Nője jelmezes itélkezést tart, vigyázatok ne roncsátok el a klónbabátok őrömét eggy tul szigóru itéletel!


Octopus Názi jelmezbe tart kis elő adást a Spiriusznak, oda se figyelj barátóm butaságokat beszél a gonosz néger!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr311599329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása