20012
03/12
komment

TEGNAP DÉL UTÁNI MÚVEI: TIN TIN KALANGYA

NEM VÁLALOK FELELŐSSÉGET HGY NINCSENEK E BENE SPOJLEROK!

Nagy nap vólt tegnap mer unoka tesómék jelentek meg délbe családi ebédre. Most sokan föl hördűlhetnek hogy ez anyira nagy nap?! Hát persze hogy nem hanem a be jelentés amit hosztak: unoka tesóm végre el határoszta hogy meg bérmálkozík. Jó hír hogy végre döntöt ebbe és így eggy kelemesen jól tellő ebédet költhettűnk el eggyűt. A menü az volt hogy vasárnapi hús leves és rántott hús azoknak akik nem szeretik a pacal pörköltet (én ebbe a sorba vetettem bele magamat mer nem szeretem a másoknak óly izletes főtt bendőt el fogyasztni.) Na de ezel még nem ért véget a nagy pillanat mer unoka tesóm a jó szokáshoz híven ajándékal is szólgált a nagy momentán utánra. Kölcsönbe hozott eggy mese fílmet hogy délutánra is legyen valamin szórakáznunk és röhögnűnk. A terve be vállt mer tényleg nagyokat nyerítetek a lányok (Dina és unoka nővérem) plusszba mi is jól éresztük magúnkat.

A film cimme az volt hogy Tintin fantasztikus kalangya az únikornisos hajó modellekkel és a részeges kapitányal.

Ez a mozi arról szólt hogy van eggy nyomozó fiatal ember aki ujjság iró reporter (kollégám!!!) és minden féle nyomozásokba érdekelt mer kicsit minden lébe kalán. A fílm kezdetén a bolhás piacon naná hogy pont eggy irtó fontos hajó módelt vásárol meg ami annyira drága hogy eggyből az életére törnek. Le akarják géppuskázni aztán el rabolják és vízbe is fúlasztják majnem satöbbi. Na persze hogy ez föl bőszíti és rá akar jönni a kis kiváncsi mitugrálsz hogy mégis mi roszat tett a tűzre. Ez nem derűl ki a fílm végéig mer az a csavar benne hogy valami kalóz le származása üldözi csak úgy hobbiból meg ilyen buta arany kincsér cserébe. Nekem kicsit írtó zavaros volt hogy miér kell életeket ontani de azér szórakosztató volt a maga szintyén.

Amit ki szeretnék még emelni a filmből az a grafikuma. Irtó jól csinálták meg nagyon tetcett. Nem túdom hogy gyúrma e vagy gumi maszkba öltözöt emberek de irtó hatásos volt! Tiszta élet szerű és mégis rajzfílmesnek tűnt. Az elején nagyon tátotam a szám hogy ilyen is van már de gyorsan meg szokta a szemem a látványt és monthatom még ma is el ismerően csetintek ha rá gondolok. Ratúlla kedves fílmesek!

Na és mit akart mondani a rendező? Talán azt hogy ne vegyűk olyan komolyan az életet mer még eggy gyermek játék fílmbe is bele fér a gyilkolás meg a halál inkáb nevessűnk rajta. Hát ez is eggyfajta meg közelités nem tudóm hogy jó-e vagy se de ez a tény. Nekem tetcett a fílm mer jó abropót szolgáltatot a mamám álltal főzött kókusz golyók majszolására és a hűtött kóla ital diszkrét szűrcsölésére (most nem szóltak rám halkan csináltam).

Néhány kép a fílmböll:


A végzetes momentuúm: a hajó model be vásárlása. Kedves Tin lécives mostantól fogva nagyon figyelj magadra mer komoly bajba sodor ez a gemma.


Buta ötlet tűzt rakni a csónakba! Így sokal kényelmetleneb a tengeren vergödés ha ki lukad a jármű.


A gonosz kalóz és a sikolytó szolgája be mútatkozik az Arab mágjásoknak. Veszélyes koncert lehet ebből ha nem vigyáz kedve Morokkói sejk úr!


Pisztolyos sakkbatartás eggy Kidropán árnyékába. Remélen nincs cápa a vízbe mer hamar le rághatják Tin lábát ha soká időzik a sós anyagba.

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr974311760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.07.14. 16:44:15

no, én is mekknéztem, mer annyira tukmáltad
nagyon unalmas és kiszámolható film volt, nem ajánlom senkinek nézésre, a többi részét semm
Web Analytics
süti beállítások módosítása