20011
05/31
komment

TEGNAP ESTÍ FILM: TRUE GRIT A FÉLSZMÜ

LEHET HOGY EL SŰTÖM A TÖRTÉNETET? BÍZONY MEGESHETNEK A SPOJLEROK!!!

Tegnap este Unokatesóm lélek-szakattan sétált be az ajtón és hozzám szólt: Ide figyelj Dénes! Eszt feltétlen meg kel nézned! Azal a kezembe nyomot eggy diszkett videó kazettát. Mi lehet rajta? Gondóltam magamba. Titkos katonai vagy nulkeláris dokumentúmok? Fúrdalt a kiváncsiság de a jó rokon eggy szót se szólt többet hanem haza íramodot (Mamám még útra valóul meg kinálta eggy képvisselö fánkal amit szeretetel el fogadot és el is fogyasztotta illendöen). Na de nagy meg lepímre eggy jó kis westerne fílm volt rajta ami nem más mint az hogy a:

TREU GRIT (magyarán a: FÉLSZEMÜ)

Ez a fílm a vad nyúgatba játcódik ahol még nem volt jó rendörség szóval ezér sokat gyilkolásztak az emberek és kavbojok. A stori is erröl szólt hogy egy szegény kis lány apuját le öli eggy ádáz dög csak a pénzéér. Na erre persze hogy a lányka be dűhödik és fel bérel egy magán kopó bírót hogy ide figyeljen kedves kilőtt szemü úraság adok magának 100 dolárt is csak lécives hogy tessék el fogni vagy le puffantani azt a kegyetlen ördögi sátánt aki apum meg ölte. Na nagy nehezen a vénséges úr rá áll az üzletre és kezdetét veszi nagy kalland. Sok halál tarkitja majd a vérmocskos útjukat mer a Félszemü vadkan minden törvénytelen embert le mészároz (a Magdi szeme látára :SSS). A végét nem árulom el mer akkór nem néznétek meg már szerintem és nagyon be dühödnétek hogy Dénes te eggy pancser vagy hogy mindent el mondcsz nekűnk. Ilyenbe meg nem akarok cinkos leni.

A grafikuma exra szép volt (de a böggyös nőkre vágyók ne lelkesűljenek: nem azér!). Szép színeket csináltak bele. Jó környéket választotak. Kelemes gúnyákat víseltek bene (kedvencem a medve jelmezes fog orvos!). A szinész úrak is ügyeskettek és jól atrikuláltak. Főleg a lány ezér őt külnön meg dícsérem. A két(!!) rendező ember azt akarta szerimtem mondni hogy: ha nincs rendőrség akkor jogos a boszú vágy meg hogy azér inkább nagyon figyeljetek oda ha fegyvereztek mer csúnyán is el sűlhet a dolog egy gyerek kezébe...

Jó kis szórakázás volt maj meg köszönöm az unoka tesómnak hogy rám tukmálta a kazettát. De sajnos kis gyerekeknek ezt most nem ajállom mer bizony bizony volt bene vér (halál is!) italozás és csunya beszéd is meg esett. De fölnőtt meséket szeretö lényeknek el fogadható esti szórakázás ha meg vásárolják DVD vagy CD lemezen! Köszönöm a szép estét.
 

Néhány kép a fílmböll:


A Fél szemü lókötő jó irányba mutatja a helyes útat, Magdie bene meg bízhatsz a kevés kis pénzeddel mer a vén róka Mr Grit ki szaglász minden orv bűnözőt!


Út közbe még eggy akasztot hulla ember is a hőseink útját állja, jó lessz vigyázni Magdie nehogy át ragadgyon rád valami rothadó kórság a mozdúlatlan fenevad le vágása közbe!


Éjcakai vadászat: lesbe ál a két jó barát, ügyesen lődözzétek az ellenséget nehogy a ti ébségetek kerűljön nagy bajba!


Nyugodalmas kutyagolás a pusztába, ilyenkor jön jól eggy-eggy vidám tréfa hogy gyorsaban tejjen az ember vadászat únalmas része.

Címkék: film
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr862944145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.15. 08:34:00

Láttam egy filmet, amiről írhatnál:
www.imdb.com/title/tt0822847/
Elég félelmetes, mert pap-okról szól.
Tudom, hogy az értelmiségi, liberális index olvasók rettegnek a csuhásoktól. Talán amit te írsz az értelmeddel, azt megértik, és tudsz hatni az elméjükre, hogy ne rettegjenek ezektől a barátságos népektől.

Amúgy sincs jó film a blogodon, csak régiek, meg unalmasak.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.06.15. 09:25:05

@wmiki: Köszi az ajállást! Sajnos hogy ez eggy horór fílm és a képek is irtó randák voltak belölle szóval bisztosba veszem hogy anyumék nem engedéjeznék a meg nézését. Az irást rolla meg pláne hogy nem! Maj igyekszek nem úncsi plussz ujj filmeket is meg nézni hogy azér a kedvedbe járhasak ki engesztélsűl a Tiszteletes Pap cimü fílm el utasitása miat. (Csak az ujjakrol nem fogok irni mer a ki spojlerezés miat. El veném a jó olvasoim kedvét ha míndent elöre le lődözök eggy filmböll.)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.15. 10:13:14

Nagyon szomorú vagyok amiért ilyen gonosz vagy velem :((
Egyáltalán nem félelmetesek a pap-ok, csak a média állítja úgy be őket.
Ennél sokkal értelmesebbnek gondoltalak, hogy bedőlj egy ilyen hadjáratnak. :(((

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.06.15. 10:33:29

@wmiki: Nem gonoságból irtam! :SSS
Azon az óldalon volt irva hogy hóror amit te írtál be ide szóval ezér montam. Meg a képek is igen taszitóak voltak a részemre :S Ez most Pechkesen alakúlt ki de már nem túdok rajta segítni.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.15. 10:36:31

Azt csak azért írták oda, hogy a liberális értelmiségiek azt higgyék.
Egyáltalán nem horror, nem félelmetes 1etlen 1 pap, de látom, te igen előítéletes egy emberke vagy. :(((

Morbus_Hungaricus 2011.06.27. 13:09:33

Nekem is tetszett a "Priest". Igaz, hogy az egyházat hülyének állítja be, de legalább nem a gonoszok a jófejek, hanem "kiugrott" papok, akik úgymond az egyházzal szemben "helyesen" látják a dolgokat. Mivel ugye amerikai filmben az igazság letéteményesei általában valamilyen magányos hősök, ezért az egyház szerepe eleve nem lehet teljesen pozitív, legalább olyan kell legyen (mint itt is), hogy régen jó volt, de azóta belehülyült önnön nagyságába és diktatúrát is kiépített, ésatöbbi. Szerintem az, hogy nem ateista homokosok hanem egykor engedelmes papok a pozitív hősök, az mai világban már nagy szó. Emellett nekem a képek is tetszettek, meg a főszereplő tekintete is jó, ahogy a kék szemével néz. Szóval, ha nem is írsz róla, szerintem nézd meg. Lehet, hogy mamád sem tiltakozna nagyon.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.27. 13:43:43

@Morbus_Hungaricus: hiába írod le, kenli dénes szerint a papok félelmetesek, és ő aztán nem ír róluk, mert akkor oda a liberalizmus :((

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.06.27. 14:04:24

@Morbus_Hungaricus: Na anak örűlök hogy eggy jó valaki is látta a fílmt. Nekem csak a horórsága volt ijesztö meg félelmetes. Ilyenre álltalába tíltnak de maj meg látyuk.

@wmiki: Lécives hogy ne beszélj rollam ilyen bútaságokat hogy a papokra félelmetest montam meg ilyenek. Nagyon gorombaság másrol nem ígaz dolgokat le írni.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.27. 14:16:52

@Ken_Lee: azt írtad, hogy horror film, csak mert papok vannak benne
pedig nem is láttad a filmet
szal nem tudok másra gondolni, minthogy direkt csináltad, gonoszságból :((
sajnálom...

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.06.27. 14:32:10

@wmiki: Túdom hogy maga csak idegesítni akar de a hazugság is csunya bün szóval inkáb hagya aba. Kergesee az elenségeit az ideg bajba a sátáni kötekvésével de engem lécives hogy ne. (Vagy job lene ha másokat se hanem a szegényeken segítne vagy ilyesmi jót cselekedne hogy mindenki örűljön. Az lene a szép!)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.27. 14:56:50

@Ken_Lee: na tessék, már megint egy rosszindulatú előítélet :(((

nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, hogy ilyen goronba légy velem, mint a papokkal is, pedig én nem vagyok

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.27. 15:04:53

@Ken_Lee: (mellékesen megjegyzem, hogy sok pap segített a szegényeken egy időben.
hamarosan pedig amúgy is lesz rajtuk segítve, mert a világgazdaság összeomlik, és akkor az emberek megértik, hogy nem használhatják ki egymást, még a liberálisok sem, és akkor nem lesznek szegények, mert mindenki egyenlő lesz, rájönnek, hogy más társadalom amúgyis összeomlana, csak a segítő nem)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.06.30. 23:08:51

dénes...
most mint jó takaród szollok hozád
(mer én nem vagyók haragtartó veled elentétben)

a fenti murisember is állítja, de máss blogokonn is látam ár, hogy egyes alyas komentelők a szondják, hogy nem is te írod a betűket, hanem egygép
van 1 ilyen programod, amit erre kifejjlesztetél, véletlenűl

te tsak beirod a témát, aztán a windos kiagya az egész posztót

mi a vállaszod ezekre a rágómalmakra??

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.07.01. 09:26:15

@wmiki: Nem szivesen foglalkozok ilyen vádolás dolgokal. Sajnos sokan nem szivlelnek de eszt már meg szoktam a hószan tartó pályafutásomba. "Természetes"-en a vádlások hamis dolgokra vagy képzelődésekre alapúltak meg. De ezel nem foglalkozok már mindenki legyen bóldog csak azt szeretném (és az is jó vólna ha nem más nyomorúságának kárára érnék el a menyei álapottyukat példáúl hogy valakiket butasággal vádlanak.)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.07.01. 12:01:16

@Ken_Lee: én 1etértek veled tök élesen. rám is sokan irigyek, de rám azér, mer okos vagyok, rád nemtudom. hogy ilyeneket terjesztenek
mer irjon valaki ijen pogromot, ami igy tud irni

csak kis váncsi vótam, hogy mit mondasz ezeknek a hitelteleneknek, bár aszt már én is ézrevedem, hogy semijen lógikus érv nem hzsnáll
Web Analytics
süti beállítások módosítása