20011
05/25
komment

IDÉN (20011) IS MEGYŰNK NYARALNÍ!

Szerencsére mível apum gyárába vége a vállságnak (koppogjúk csak le lécives!) így nagy szerencsére be harangozásra kerűt a ma esti családi gyüllésen hogy kedves gyerekek készűlödjetek lélekbe mer idén is sórt keritünk a várva várt nyaralásra! Megjezzés: hát monthatom hogy Dina is milyen boldóg vólt! Persze asztán a vacsora után eszébe jutottak a bal jóslatu kérdések is pl: nem zuhanúnk-e maj le a röpcsivel? Mi lessz ha véletlen ithon felejti a fürdö rúháját? Satöbi. Igyekesztem meg nyugtatni hogy ezek miat nem érdemes álmatlankodnía vanak sokal veszélyeseb dólgok is a világba. Nagy nehezen el hitte és nyugovora tért.

Aszt még paszolom hogy hova lessz a ki rándúlás mer apa nagyon titokzatoskodot. Mamám ripakodott hogy nehogy kül-földre mennjűnk mer oda ő akor nem túdna jönni de én irtóra arra vágyok. Nagy álmom hogy el jútunk Dél Amerikába. De szép lene a pizzárók kincsét keresni meg a maja indiánokal beszélgetni valahogy (tolmácsal értem most)! De nem lovaglom bele magam mer kicsikét messze van az a hely (ezer kilóméter is meg lehet! (Még nem mértem le)) és nem akarok csalódni hogy csak példáúl Maláyziába megyünk vagy hasolló. De azér már tervezgetem magamba hogy miket vígyek (edig a lsitán van: a mp3 valkmanom, szótár(!), ujjság a könyed ki kapcsolásra, valamí könyv ha meg engedik, csokoládé, zseppénz (ha lajhártos vidékre megyűnk akor meg is van a helye hogy mire költöm!) satöbbi). Dina még felelötlen ahhoz hogy ilyent jezzeteljen de maj rá veszem mamám segítcségével. Én játék gépet nem kívánók vini mer ugy is sok éllményűnk lessz inkáb ara figyeljünk mint a szem rontó vacakra.

Mást eröl nem túdok irni a naplomba szóval maj frissitek ha ujj dolgok kerűnek a nap fényre!


Vajón mi is a tenger partra érkezűnk meg az eggyik dél útán? Lehetcséges ha olyan országot célzúnk ki!

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr1002933081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása