20010
10/04
komment

1-SŐ DEMÓ TEST: LARA CROFT A FÉNYVÉDŐ



Kedves ólvasoim most megin rendhagyólag fogok cikkezni mer eggy demót(!!) fogok ísmertetni veletek egy rövid testbe. Sokat gondolkosztam hogy lehet-e ijent csínálnom mint eggy paktrizálló gemma tester de abba marattam hogy maj úgyis le szittok ha ez felelötlenség. Az alanyóm cime nem más mint a

Lara Croft a Fény Őrző-je

Ez eggy psn-es játék csak sajnos nincs rá pénzűnk de a demója jól tetcet ezér irok nektek rolla. Lásuk csak!

A demmo lényegje
Amenyire észre vettem az hogy Croftot kel irányítni egy Mexicó-i rombányába és a meg próbálni eggy szörnyeteg grabbancát visza túszkolni onan ahonan jött (a sötétcség bírodalmának údvarából-ba). Közbe vadúl lövöldöszhetűnk meg kincseket kereshetűnk vagy jó kis fel adatokat olthatúnk meg. Szúper jó eddig!

A látványoság
Nekem irtóra tetcett. A szép színek? Igen! A jó grafikum? Persze hogy! Craft mozgása? Jól ki van dólgozva! Egy szóval minden jó bene kedvencem hogy az a hülye kamera végre nem mozog ízgágán ide meg oda hanem eggy-eggy helyszínen végre cövekbe ál és nem kerűlget a hányás hogy más mozgatja a látványt helyetem. 5 póntos a demó részbe ez a sekció.

Játszchatóság
Nekem anak elenére jól tejjesitett ez a részlege hogy be kel vallódgyon hogy bízony elégé bonyolút az egycerű játékosok számára. Külön zsoj mozgatja a Nőt és kűlön a lövés irányát (Emlékesztek még a Noby Noby Boy-ra? Ot is egycerre kelet használni a két kart és mégse vólt túl nehéz!)! Az eggyik alsó ravasz gombal kell lődözni (arany lánzsát vagy písztolyal lehet a demmóba vandálkozni). Meg persze szokásosan van bomba dobó gómb meg úgró gomb. Nem is bonylítok itt már továb mer mindenki fintorogva kattintana eggy konkúrens óldalra hogy haggyál már Dénes ez buta játék! De nem az csak oda kel fígyelni és akor ügyesen meni fog bízatok benem. 4,5 pont enek eredménye képen.

Hang hatásók
Erre most anyira nem emlékszek de azér bisztos jó volt. Ami tetcett hogy beszélnek is bene nem csak mottyogás van bene subtitlével! Nem móndom hogy nagy ujjitás de azér jól esö gondóskodás a gemmázó nagy közönségnek hogy ne romoljon hiába a szeme. Brávo! 5 pontot adok csak azér is remélem nem bosszantok vele valakit.

Hangúlatja
Szerintem majnem ez az eggyik leg job sekció. Tejjesen be éltem magamat hogy eggy elhagyot vérszomjas mexicói Maja rom városba jár-kelek leselkedő veszélyek árnyékába tűz köppö szörnyetegek meg túl világi szelemes rohadékok közt. Be vallom hogy borsódzott a hátam eggy kicsikét de ha fel kapcsoljátok a vilanyt akor nincs ok félni! Hiába hogy kicsik vagytok akor se. 5 pont kényszerüség nélkűl a járandosága!

Kitartás
Ezt demmó-ba szerintem elégé tilos pontozni szóval ki hagyom maj aki elég gazdag vólt meg veni le írja hogy szerinte ki tartós-e. Remélem!

Ajállások :( vagy :) ? Keresdd magad!
Akiknek ajállóm :)
- Akik szeretik az íngyenes Demó-kat
- Akik rajongnak Croftér

Akiknes sajnos nem túdom jó szível kinálni :(
- Ebbe nem nyilatkozok előre mer lehet hogy végleges gemma tejjesen más és akkor goromba félre vezetés lene elen javasólni.......

Verdiktuúm
Nekem irtóra tetcett ez a dolog remélem maj alkalmam lessz enek a tüzre pattant Nő-nek a kalangyait végig élveszkedni egyszcer. Meglátyuk! adig is ösze adom a ki osztot pontozást: 19,5 pónt!!! Nem tul makúlátlan de ezel a leg joban teljesitö demográfiai program let a testelői múltomba. Szúper gratula!

Köszönöm a tesóm segitcségét aki gyakran segitet a bonbák jó helyre telepitésébe.

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr242344341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2010.10.06. 22:23:11

Miért ír valaki egy ilyen blogot? Nem tudom megfejteni :O
Úgy értem, nyilvánvaló, hogy ez egy vicc, de annyira azért nem vicces,hogy ilyen kitartó legyél :)

DartagnanX 2010.10.07. 23:17:21

Rendkívüli!
Ez a PSN valójában a PS3 networköt jelenti?

A veled példálózós link még rendkívülibb. Ezért érdemes csinálni. :D

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.10.08. 11:25:46

@DartagnanX: Ígen csak hanyag lústaságból nem írom ki álltalába hogy Play Statioin 3-rom Store Networke. De ara gondolok ilyenkor hogy ami a Play Station hálózati boltbol le tölthetö gemma szóval nem diszketten adják át a vásárlonak a boltba.

A ritikákal most nem túdok foglalkosztatni mer öszintén szolva sokat kaptam az arcomba mostanába és nagyon bánt a dológ hogy milyen hülye vagyók meg ilyesmik. Pongyát rá.
Web Analytics
süti beállítások módosítása