20010
06/06
0

TEGNAPPÍ FÍLM: A FARKAS EMBER!

VIGYÁZATOK MER UGY NEVEZET SPOJLEROK IS LEHETNEK AZ CIKKEMBE!

Tegnap este eggy dúrva horor fílmet néztűnk meg tévedésböll ezér a be számoló élményemet csak is 18 évnél öregeb emberek olvassák el legyetek már szívesek! Ez a film eggy irtózatos torz dologról szólt amire a címébe is utal ami az hogy a:

A FARKASEMBER (The Wolfmann)

Aról szolt a fílm hogy a főszereplő ember tesója el tűnik és ezér haza látogat meg keresni hogy mégis hol a fenébe kószalhat. Na aztán ki derűl hogy sajnos egy vérengző kreatura (név szerint a Farkasember) ki nyúvasztotta szegényt de ez még nem volt elég mer a temetés útán a bátyát is meg marta a nyakába és ezér most már ő is fertözöt dög. Tiszta őrület!! De ez nem elég mer ki derűl hogy az apuja volt az ölős bestia :S Sőt a rohadék a saját kis fiára kente az egészet és ezér elme gyógy intézetbe zárják a kisfiát de ott meg ő maga is rémmé alakúl és vérengzés által ki szökik. Utánna még sokat kalandoznak de a vége az lessz hogy az összes fenevad ki nyúvad (bár van eggy rosz sejtelmem mer a nyomozós úrat is félig meg marcangolják de túl éli a balesetet szóval szerintem a kettőbe ő lesz a világ fő ellensége :S)

Szerintem a rendezö azt akarta móndani ezzel a filmel hogy nagyon vigyázon mindenki tele Hóldkór mer olyankor rossz dolgok jönnek elö meg hogy ha valaki eszeveszett gyilkossá válik akkor ne akarjon továb élni igy segithet a nórmálisakon (ebbe nem fóglalok álást miatam ne legyen öngyílkos senki).

Nekem a gonosz apuka miatt csak kicsit tetszcett ez a fílm job let vólna ha ki derűl hogy a lelke méjén jó fej és eggyüt mentik meg a maradék gyerekével a világot vagy ilyesmi. Sajnós anyira meg haltak hogy a fílm második részébe se lesz ez benne :S
 

Néhány kép a fílmböll:

Temetésen vesz részt a csónka család, szomoru idök ezek de a képen míndenki készüljön fel hogy esetleg gonosszá vállik majd véletlenűl!


Miss Gven ápolgatja Laurencé száját egy bal eset útán, tessék vigyázni kisasszónykám nehogy le harapja a kezét ez a kiszámithatatlan mútáns!


Laurencé az első át vérengzet éjcakája útán, most kicst meg lehetszc zavarodva de szedd össze magad barátóm a világon vanak még gonoszak rajtad kivűl akiket szét kell tépned!


A monster el látogat Londonba is, szép ez a látványoság de Budapest-re ne gyere el ha teheted lécives!

 

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr112060789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása