20010
05/10
komment

TEGNAPÍ ESTI FÍLMŰNK: AZ ÚT (THE RÓAD)

VIGYÁZAT MER SPOJLEROK IS LEHETNEK A LE ÍRÁSBA ÉS CSAK 18 ÉVEN FELŰLIEKNEK AJÁLLOM AZ ÓLVASÁST

Tegnap este kölcsönbe kaptúnk eggy DVD vídeo fílmet aminek az vólt a cime hogy: Az út (The Róad).

De aszt kell móndanom hogy sajnos nagyón rosz ötlet vólt hogy meg engették nekem hogy meg nézzem eszt a fílmet. Iszónyúan nyomasztós és brútális dolgok vanak bene majnem végig. Púsztullás. Gyilkolás. Koszba élés. Sőt ami nagyon ki akasztot: Ember evés. Csak az olvasa tovább aki mínden áron roszat akar ma este álmódni ahogy én is.

A fílm 2000 valahányba játcódik amikor is el jön az Alokalipszis és világ vége lessz. Nem mondgyák hogy mitől de minden csupa tűz meg hamu lessz szóval vagy Élien támadás vagy Vúlkáni ki törést gyaníthatunk a hát térbe. Na asztán eggy apuka és a kis fiának a szemvedését mutatja a kamera hogy jó sok év útán hogyan probálnak meg el jútni az eggyik helyröl a másikra. Sajnós iszonyú gusztustalan vidék lett a világból mer a sok ember írtya egymást vadásznak a gyöngékre mindenki fél mindenkitől és a gonoszok meg is eszik a töbieket. Szerintem ez iszonyatos dolog nem túdom mi a francnak kelet bele tenni ilyent. (Egyszcer a hőseink el is tévednek a kanibálok házába és fel fedezik az ember raktárjukat. Majnem össze csinálja magát valaki aki ilyenkor is nézi a fílmet.)

Na aztán a vége közepesen jó lessz de nem akarom tejjesen ki spojlerozni.
Szerintem azt akarta móndani a rendező és az iró úr hogy na barátocskáim spajzoljatok be konzerveket mer ha jön a Világ vége akor nagy bajba lehettek és léccives inkáb ne egyetek ember hust mer irtó úndoritó inkáb fontóljátok meg az ön gyílkoságot ha ilyen helyzetbe kerültök (én nem támogatom eggyiket se! - a serk.).

Csak is felnötteknek ajállom és mondjgyuk szombat dél előtt hogy mire le fekszenek már nehogy ezzel álmodgyanak mer annyira nyomasztó (nyomasztó skálán 25 pontos az már biztos). Gyerekeknek lányoknak asszonyoknak semmilyen körűlmények közt ellenjavalom! Fóntoljátok meg a jó indúlatu figyelmeztetéseimet.

Pár kép a fílmböll:


Jönnek a gonosz kanibál ember evök, gyorsan bujjatok az avarba drága barátaim mer ezek kegyelem nélkül ki lakmározzák a beleiteket!


Az apuka üditővel kinálja a kis fiát, fogyaszad egésséggel ezt a kis palack űzenetet a posperálló rég nem látott világbol!


A késes néger ember támadolag lép fel, vigyáz kis gonoszkodó mer lehet hogy a végén te maracc mesztelenűl az ut szélén és akkor jó nagy bajba leszel.

Címkék: film
Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr311989827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása