20010
03/31
0

TAGNAPI FÍLM: A VAK ÓLDAL (THE BLIND SÍDE)

Tegnap fanyalógva űltem le a tele viziózás elé apum tanácsára. Miértnem Finálé Fantazizhatok?! Kérdesztem magamba. Na de 2 óra múlva tejesen más hogy álltam föl a kényelmes fotelból. Hogy mér is?? Mer tetcet a film aminek az vólt a cime hogy: A Vak oldal (angolúl: The Blind Síde).

Ebbe a filmbe egy néger kisfiú életét követhetjük számon amint végre el kezd iskolába járni meg mível ki taszitott ezér egy nagyon rendes anyuka ugy dönt hogy na akor a mi kanapénkon fogsz mostantol aludni. Aztán rá késznyeritik hogy sportoljál is valamit mer különbe csak el hízol és le áll a szíved (de ezt szeretetböl tanácsolják) és ebbe elég jó lessz (világ bajnok vagy ilyesmi sokan nyalják a talpát hogy nálluk játcon ha lene kedve). Nagyon érzelmes fílm akiknek túl sok női hormonjúk van azok lehet hogy pityeregni is fognak néha. Sok vices dolog is van bene mi nevettűnk is rajta. Szerencsére kevés gonoszkodást tettek bele és azt hiszem nem halt meg senki csak célozgatások közepete szóval nem mutattak beleket vagy ilyesmi.

Azt szerette volna mondni a rendező hogy senki ne keseredgyen el akit nem szeret az igazi családja mer véletlenűl elö fordúlhat hogy talál egy ki egészitő és sok szeretésbe részesítő famílíát valaki ha szerencséje van. Másik részröl meg azt hogy ha látok egy el veszet kis fiút akor nem kel ki röhögni vagy gonoszkodni rajta mer lehet hogy híres sportoló lessz belölle és akor majd szégyelhetitek magatokat... Nekem elégé tetszcet ez a jó kis film. Az anyuka oszcar díjazásba részesűlt amiért olyan rendes volt a fő szereplövel!! (Csak aztán meg meg csalta a férje egy pornós rongy alakkal (nővel) ezt már nem tudom miér de elég gonosz dolog. Szegény.)

Néhány kép a fílmböll:

Mesélést tart az ujj anyúka, vigyáz Big Miké el ne aludgy közbe mer meg sértődhet és akor megin az uccán találhatód magad!


A nagy néger medve és kis tesója edzik, ügyesek legyetek fiúk mer a jövőtök mullik ezekbe a pillanatokba!


Miké eggyüt kacag Szú nénivel egy vicces matek példán, csúpa öröm és vidámság a tanúlás!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr351883515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása