20010
03/16
0

FINALE FANTASY 13 JÁTCÁSI NAPLÓM: 2. RÉSZ

ELÖZMÉNYEK: 1. RÉSZ

4. sapter - Szeparálodva

Na asztán amíkor végre a négy jó barátunkal (Villámlás Sauz Vanília és Remény) ki röpcsizűnk kristályföldjéröl akor persze hogy űldözöbe vettek minket a gonosz katonák. De Sauz jó pilóta és meg próbálta le rázni őket félig sikerrel mer az volt a terve hogy az Éden nevű vílágító Fal-Cí felé röpűlve fog ez síkerülni de mi is bele űtköztűnk a láng csovákba és le is zúhanúnk. Érdekes dolog hogy az Éden nevü Fal-Cít nem útálják mer ő Szanctum-ps fal-cí és csak a Pulzosokat útálják eléggé. A Szanctum-osoktoll tanácsot is szoktak kérni legaláb is eszt monta a Miniszter Elnök úr is aki az elsö tévés fel bukkanására nem valami színpatikus ember (mamám el is neveszte eggy magyar pólitikusol de eszt most hagyjuk). Na szóval jól le zúhantunk egy kietlen sívár púsztaságba ahol már megin marakodnak a barátaink (most ép Vilámlás és Sauz mer a néger piheni akart Vilámlás meg eggyáltalán nem fáratt). Enek az let a vége hogy el veszítették eggymást és külön párokba vonúlnak a veszélyes vidéken. Bravó! Nem elég hogy enyi rosz dolog tőrténik még ezel is tetézitek a bajt...
Na asztán a nagy kalandozásokba meg tanúlunk egy csomó mindent példáúl a harcolásból nagyon sokat. Meg meg tudjuk hogy Remény nem ígazán szerei apuját mer az a gonosz férfi el hanyagólta őt és halott anyuját. Meg nagy szerencsére meg mútatják amire már nagyon kíváncsi vóltam hogy Sauz és Villámlás hogy találkosztak. Na úgy hogy a deportációzás előt a vonat álomáson Sauz Villámlás mögé lopakodott és szóba velegyedett vele és onantol össze tartnak. Csak most meg állandóan össze vissza el hagyják egymás már kővetni se lehet hogy ebbe a veszélyes környékbe ki ki kivel megy csapatba. A leg vége az lessz hogy Vanília és Sauz társúl Remény meg el megy Villámlással mer azzal kecsegteti a nő hogy akkor be moshat Hónak akire mind a ketten nagyon nehesztelnek. Pónt eggyüt kóborlásznak amikor valami fúra történik Villámlással és a mellkasából ki mászik egy szörnyeteg név szerint Ódin (a vilámlás meg igézhető istensége volt a korábi részekbe). Na nincs választásúnk le kell őt is impresszálnúnk és magúnkéva teni vagy Gemma Over :S Ez eggy elég nehéz harc mer Remény elég gyöngécske és őt elő szeretéssel ki nyúvassza Ódin. Szerencsére tesóm tanácsa szerint sikerűl el járni úgy hogy be spréztük magunkat varázs szerekkel (L1 gómb nyomására) és meg gyorsitottuk magúnkat meg erősebek lettünk meg ilyenek. Kicsit csalás de az Ódin is disznó volt! Na mindegy a végén be hódol szóval mínden rendbe mehetűnk továb.
A sapter végén még meg túdjuk hogy Hó mi a fenét csinál épen. Hát persze hogy fogságba vergődik mint egy láncos kútya bilincsbe verve a fekete hajú némber rab szólgálójaként :S El vitték egy Lindblum nevü repülő gépbe (érdekeség: a Lindblum szerepelt a 9-dik részbe egy várós gyanánt!!!). It találkozik a Cid nevü parancsnokal aki boldogan közli vele a hírét: nyilvánós ki végzésre viszik hogy kedvezenek a lakóságnak meg rá kényszeritik hogy segitcsen már meg keresni a többi la-cí kolegáját legyen olyan kedves. Hó meg el szontyolodik ezek halatán hát nem csodálóm...

5. sapter - Remény és Villámlás a veszélyes rengetegbe
Ebbe a sapterba elég kevés tőrténik. Sokat menetelűnk egy fúrcsa erdőbe jobra-balra fel és le és csak Villám és Remény van a kontrolálásunk alat. Azér megyűnk ere mer a két jó barát a fejébe vete hogy akor irány a Palunpólum nevü város ahonnét el lehet űrhajózni Éden-hez a ki nyirására. A nagy mászkálásba egész jol ösze barátkoznak de annyira hogy a kő szivű hölgy ajándékot is Raménynek még pedíg egy bicskát. Jól jöhet még kis barátom becsűld csak meg! Aszt is meg túdjuk hogy eszt a becsületes ajándékot Villámlás a szűli napjára kabta Hó és Sárá-tól. Sajnos elég rossz ünepély volt mer akor jelenteték be az el jezzést meg hogy Sára la-cí lett és mind a két hírt útálkozva fogatta Villámlás. Ezér jól fa képnél hagyták őt az ifjú pár de a bicskáját meg tarthatta. (Azér az látcott hogy senkinek sem esett jól ez a csúnya balhézás.) Na de níncs idő révedezni barátocskáim. Főellenség ájja útatokat irány le kűzdeni. Szerencsére síkerrel járúnk és a sapter véget is ér. Rővid volt.

6. sapter - Vanília és Sauz vándorlása
Az esti szunyokálás után (ami majnem perverzióba fullatt Vanília miat de inkáb nem irom le hogyan dörgölődzött Sauzhóz...) továb indúlunk a két kalandór. Na de nem sokára röpcsik húznak el a fejűnk fölött és nagy tanakodásba kezdődünk hogy most mi legyen. Na persze rá jönnek hogy azok a repüllők a Villámlásék útán mennek űldözni és a gyáva kutyák úgy döntnek hogy a másik irányba rohannak lélek vesztve. Hát nem lettetek ettől színpatikusabbak! Még kérdöre lesztek vonva ha nem köszörűlitek ki eszt a csórbát... Az elentétes irányba a Nautilús nevű városka terebéjesedik és most már ez a célúnk szóval szedgyük a lábúnkat mer a vadonba csupa bántás érhet ti meg elég félősek vagytok ahogy látom.
Út közbe az únatkozás el kerűlése miat Sauz el meséli hogy van egy kis fia aki elég aranyós csak sajnos egy felelötlenség miatt ő is la-cí lett. Csak ő eggy Sanctumos fal-cítöll fertözödött meg és ezér a kormányosok őrizetbe tartják és emberkisérleteznek rajta. És Sauz most ki aggódja a lelkét hogy szörnyeteg zombi lesz a kicsikéjéböl mer nincs fókusza neki (szóval nincs kűldetése amit teljesitni túdna ezér leselkedik rá ez a végbórzalmas dolog). Vanília meg sose mond magáról semmit csak titkolódzik és célozgat. Fúra lány. Na de aztán sikerűl meg érkezniűk a Nautilusba ahol a Vörös Kis Démon (Vaníliára célzok) szándékosan bőrig ázik de más nem történik ebbe a sapterbe szóval vége van.


Vajón meg javúlnak a gyávák? Villámlás és Remény el jút a fő városba? Mi a fenét csinál Hó? Nem sokára folytatodik a veszélyes kaland sorózat. Szeretetel meg hívok míndenkit a fójtatásra! Tarcsatok velűnk.


Remény (a háttal lévö fiú) és Villámlás (szemböll mutatja a kamera: lány) beszélgetnek a veszélyekel telt környezetbe, Villámlás te vagy az éreteb bátorícsd a fiatal embert légy szíves hátha meg hálálja egyszer!


Sauz meg döbbenve néz be Vanília szoknyájába, tarcsd visza az álatias ösztőneidet barátom ne a duhajkodáson járjon az eszed mer veszélybe vagytok!

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr781833739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása