2010/01
06
0

TEGNAPI MÓZI FÍLM: 9 (A KÍLENCES)

VIGYÁZÁL MER VANAK BENE UGY NEVEZET SPOIJLEREK!!

Tegnap estére meg lepetésel állítot be apa. Még hozá egy kölcsönbe kapót DVD vídeó kazettával amin egy filmet hozot be mútatni nekűnk. Az volt a cime hogy: 9. Azér ez mer ez a fílm fő hősének a neve egybe ez van a hátára is írva.

Aról szólt a fílm hogy nagy világvége háború volt a Földön valami gonosz diktatúrás ember robantotta ki egy őrdögi masina álltal. Na asztán a gépszőrnyeteg az egész emberi-ség elen fórdúlt és mindenkit ki is írtot eggy fojtógató gáz segidségével. Basszús! Szóval csak kilenc darab kicsi robot manócska maratt életbe (a Főpap, Lámpás, Dagadék, Félszemü, Ikrek, Dilinyós, Lány, Kilences) meg az a rohatt szörnyeteg és most ezek vívják ki a végső csatározást a Főld sorsáér. A végére sok manót leölnek de a gépsátán is kipurcan szerencsére.

Nekem elégé tetszcett ez a fílm mer nem vólt túl hoszú (általába egy nagyon hoszú fílm végére mindig szenvedek a sok kólától most nem kelet) és elég élet hű is vólt de nem hiszem hogy embereket bujtatak zsákba vagy valamibe inkáb bábok lehetek szóval ezér kűlönösen jó. Meg a tőrténet is szép csak nem kelet volna ki írtani az öszes jó embert :S

A rendezö úr szerintem sok míndent akart mondani példáúl hogy: ne legyél diktátór meg csinálj gyilkos gépeket mer akor az egész emberi-ség elhal majd. Meg hogy ha már baj van akor fogkál már össze a faji társaiddal mer csak ugy élheted tull a gépesitet pszikopata támadás sorozatát. Ez eggy elég jó tanullság én meg fogadóm remélem ti is!


Néhány kép a filmböll:Ösze gyült a baba-bagázs (Dagi, Főpap, 9-es és Félszemü aki hátat fórdit sajnos), jol vigyázatok magatokra és fogjatok ösze a gonosság ellenébe!


Igy índult a bonyolítás, zipzározd be magad a kalandok előt és figyeld ahogy Lámpás barátód a helyes útat mutatya!


Az ikrek meg vízsgálják a fő szereplő hőst, nem bántanak kis robot barátóm ne tölcse ki a szived helyét a kétcségbeesett retegés!

Címkék: film
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr731651695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics