20009
10/07
5

14 TEST: FINAL FANTASY 7 (Végphantázia 7)

Nagyón hoszú ki hagyás útán jelenkezem újra megin egy jó kis testtel. És rá adásúl megin az eggyik kedvenc játékomnak csínálok kedvet had játszódjon sokmindenki által ujjra le. Ez a játék pedig nem lessz más mint a:

FINAL PHANTASY 7 (Végphantázia 7)

Azér testelem móst le eszt a jó kis játékot mer ujjra meg lehet veni a Playatation Hálózat Bóltjából és ere akarok kedvet csinálni!

A játék lényegje
Az a lényegje hogy egy kisfiúval kel meni egy boruss világba. Közbe barátkozni is lehet meg le kaszabálni elég sok lényt meg gépet is akár. Úgy nevezet RGP (szereplő játék) szóval jól bele kel gondólni az irányitot baba helyébe magúnkat azér hogy nagyób legyen az éllmény. Ezér sajnós a lányok kícsit nehezeb hejzetbe vanak S( Na de azér sok jó kis kalandúnk lessz majd és a végére a gonosz Szefirót-ót is le túdjuk gyözni ha elégé ügyesé felylődűnk. Sok síkert hozá!

A látvány
Szúper érdekes. Csak sajnós elég öreg ez a szóft-ver ezér a mai szemek lehet hogy fájni fognak miata de azér ha hozá szoktatjuk őket akor nem lehet baj. Amúgy a grafikuma elég jó nagyon szép effecteket tuttak bele írni a programozó emberek meg kűlönösen szépséges (vagyis győnyörü) a hátér világ. Az nagyon tetszcet. Meg a sokféle színes elenfél és a baráti karakterek sokasága. Remekbe van szabva aszt kel mondanom rondaságot nem is túdok ki emelni (csak ha ajjas hazúgozó lenék de az nem vagyok XD). Rá adásúl níncs bene úndorító vagy túl félelmetes dológ szóval kicsik is meg rosz szivű őregek is jáchattyák. Plúsz pónt! Ki is osztok rá 5 egész nullát mer meg érdemli. Ne is vitatkozon ezel senki nem engedek belölle!

Jáchatoság
Az a tapasztalásóm hogy ez a világ leg jáchatób programja! (Bízóny job is mint Josisziget mer it lehet gondolkodni nem kel kabkodni.) Sose vólt ojan hogy a kicsi figuránk bele akatt volna valamibe és reszetelni kelet volna a gépet vagy ilyesmi. Mindíg jól lehetet irányitani és ami a leg fóntosab a parancsolások ki adása nagyon egyszerű. Lehet símán támadólag fel lépni a fegyverekel (Klódnak kardja van - Tifa öklöz - Baret puskáz - Cíd ládzsázik - Jufi dobócsilagoz (ez a kedvencem!) - RedIIX ráugrálva karmol ilyenkor - Aris botoz - Vincent pisztolyozik) szóval a fel sorólásból látszcik hogy mílyen változatós. Asztán lehet varázsolni amiből rengeteg van. A kedvencem az atom bombázás és a lény idézés. Ezek a varázslások mind kövekbe vanak zárolva és csak akor jönek ki ha mi aszt parancsoljuk. Szuper egyedi meg oldás! Mivel ez a világ legjáchatób játéka nem is kaphat 5 pontnál kevesebet. Megin nem fogadok el vitatkozást!

Zene
Sokal job a zenéje mint a verdi ajida címu óperjának. Ezel túdom csak ézékelni hogy menyire is jó. Szóval nagyón is! Rengeteg féle múzsikát suvasztótak belé anyit hogy el se túdom kébzelni hogy fér rá a cédékre. Rá adásúl exclusiv szépek! Kedvencem a harci indúló és az egyik fő elenségnél szoló zene szám: a szefirot anyuja Zsenova zenéje. Sokáig mászott bele a fülembe és ki se akart jöni. Szívesen dudólgatom szabad időmbe. Eggy értelmü hogy 5 pont ki osztására kötelezem magamat. Vitának heje sincs! Ne probálkozon senki se. Kőszi!

A hangulás
A lehető leg fernetikusab! Csílagos öt pont. Aki nem hiszi anak ez a játék szerintem nem való. Meg is mondom miért a makszimális kipontozás. Szúper zene - szúper grafikúm - szúper jó fej barátok. Egyedűl a borongósos világ kép rontya el a gyönyörüséget de olyankor én kicsit el útaztam az Arany Csésze Ajj (Gold Szauser) cimű vidám parkba múlatozni egy jót. Elég jól fel vidámit a sok Nagycsibe verseny meg ilyesmik. Aszt híszem jól meg índokoltam remélem nem támad majd meg senki a ki osztódot pontok miat.

Ki tartás
Mível ez a világ leg hoszab játéka (nekem 453 órába telt a végfőgonosz le győzése és még ez után van 15 perc vídeó is!!! pedig nem vagyok űgyetlen játékos) ki tartásában nem foszthatom meg minimum 5 pontól. Ez a végitélet a kitartásilag. Vitát nem szithat senki. Remélem.


Ajálások
:( vagy :) ? Keresdd magad!

Akiknek ajállóm:
- Míndenkinek aki jó fej hogy jó élményel gazdagítsa magát.

Akiknek nem ajállóm:
- Aki túl gonosz (mondgyuk megvert valakit).


Öszesités
25 pontra kapot számot (5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5) szóval megin eggy majnem tökéletes pontozásu makszimális tejjesitményt adó (de az emlékezetemnek azt atta!) játékot tesztelhetem. Remekbe van szabva a leg kiseb pór cikája is eszt senki sem kérdő jelezheti remélem meg se fórdúl senkinek az agy velejébe. Kőszőnöm szépen eszt a zsenialitásos játék mű remekt a programozóknak. Míndenki bátran probálja meg ki probálni valahol (barát vagy tesó jöhet szoba).

Köszönöm szépen a tesóm segitségét aki nagy kedvel lovagolta a Nagycsirkéket ezel szorakoztatva és hangúlatot adva a cik irásához!

Neked tetszet-e? Ha van kedved ird le a kedvenceid meg akátmit is!

Komentálj hozzá!
5 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr231433998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.10.07. 17:32:23

váááá "A játék lényegje" :))) Minden egyes szó fergeteges, gondos munka. + "a RSS-re" + "Minden jogát feltartom", gyakorlatílag fojik a könyem. Még egy olyan poszton gondolkodj el, amiben elválasztások is vannak! :-)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.10.07. 21:06:49

Köszönöm a tetszcést! Nagyón jol esík a kedveség a jó kis tanácsokat meg próbálom meg fógadni.

(Külőnősen azér esik jól a bátorittás mer a régi kedvenc oldalamon ezt a cikemet csupa bántás öveszte majnem és jól esik meglátni hogy jó volt eröt veni magamra hogy ne adgyam fel az álmaím!!! Eszt tanácsolóm mindenki másnak is!!)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.10.09. 08:56:35

Bisztosan befog futni és még nomber on hitt is lessz.

Banyapapa 2009.10.12. 09:45:47

fantörpikus játékrol,fantörpikus irás:)
Web Analytics
süti beállítások módosítása