20009
08/31
5

Nyaralási be számolásom

Szóval mível meg ígértem hogy maj írok a nyaralásróll ezér be tartóm az ígérésem.

Túnéziába utasztunk el eggy ilyen nagy tengeren túli kalandba sodórt minket apa. Kicsit izgúltam hogy mi lessz mer ilyen messze még so se jártam. Legmeszebb tavaly voltam mikor a Balatonra nyaraltunk unoka tesómék nyári lakályába. De most az idéni nyaralásról írok szóval vissza 20009-be. Szóval mível ez (Túnésia) bízony már nem Európába van repülő(!!!) gépre kelet szálnunk az át keléshez. Na hát ez elég nagy izgalom volt. Én nyúgalmat erőltettem magamra mer fiú vagyok de a hugómat a pánik roham kőrnyékeszte minnél közelebb értünk a szárnyaló gépállathoz. Aztán mikor meg tutta hogy ember (úgy nevezet pilóta) vezeti a gépet és nem magától megy akor kicsit meg nyugodott. A fel szálás elég dúrva volt nem akarom fel idézni nehogy megin a gyomrom remegjen egy nagyot. De út közbe elég szép sztyúárdeszek hoztak inni ami elég kedves dolog szerintem szóval jóvá teték az izgalom okozását (az eggyik még a tesóm is meg simogatta!).

Szerencsére a röpcsink nem zúhant le és meg érkeztünk a szállodánkba ami elég szép vólt. Külön szobába laktunk tesómmal ez aszt jelentete hogy néha álomba beszélgettem hogy szépen aludjon. A koszt jó volt de mamám azér finomab sütiket is tud csinálni ha oda figyel rá szóval lehet hogy el viszük leg közelebbre. Anyum meg apum jól érezszték magukat mer mi is rendesen viselkettünk soha vagy egyáltalán nem veszekettünk. A szálódába volt 3 medence is! Kető a kertyébe az egyik kocka alakú a másik girbés gúrbás mi eszt szerettük mer volt nem méj része is. Eggy meg bent volt a pincébe oda nem jártunk csak eggyszer mer ki próbáltuk a zsakuzát de az nem tetszett mert fel fújta a nadrágomat meg kicsit gusztústalan volt hogy álandóan bugyogott mintha egy vulkánba lennénk. Na mindegy!

Ki rándultúnk is a Szaharába. Ott nagyon sok a homok. Találkoztunk ős lakósokkal akik elég aranyosak voltak csak a foguk nem volt szép és ezér kicsit meg ijjedt tesóm de ne féljetek nem bántották. Kébzeljétek hogy eggyszer még egy tevére (ilyen púpus hosszú nyakú ló) is fel űlhetünk jókat nevettünk a hátán az tetszcett az a nap. Sajnós kicsit meg ijesztetem tesóm mer el meséltem neki a Dűnés könyves élményem hogy a sivatagból jön ki a féreg és megesz mindent a fene vad. De értűnk nem jött el a kérlelhetetlen dög úgyhogy életbe marattunk elég nagy szerencsével. Aztán még ott a sivatagba tetünk el igazi Szaharás homokt meg érdekes homok kővet de ezeket mamám ki takarította mikor haza érkesztünk mer nem tutta mi ez. Nem hiába mer ő nem volt még a nagy sívatagba.

Haza felé már anyira bele jötünk a nagy repűlésbe hogy be engettek a Pilóták Fűlkéjébe tesómmal. Sajnos azt már nem tuttuk el íntézni hogy hagyjanak egy kicsit vezetni pedíg nagyon szerettem volna ki próbálni egy ilyen nagy monstrumát írányozni. De nem mutattam csalódot képet mer meg értem hogy féltek nehogy neki űtközek véletlen (vagy direkt) valaminek. A pilóták ilyen óvatos és gyanakvó személyiségek eszt megtanúltam.

Hát kábé röviden ilyen volt a nyaralásúnk a részletes bonyódalmakról (példáúl cápa támadás - romlot kenyér - bor ívás véletlen - érdekes gyűmölcsök és rántot kigyó evése) most nem írok mer bisztos senkit nem érdekel magamnak meg már le írtam a fűzetembe.

Jó újjra ithon lenni!


Tevelovak a Sahara Desszert-be, így mentünk mi is!

Komentálj hozzá!
5 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr621350534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banyapapa 2009.09.04. 19:22:23

boldog névnapot a cicának!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.09.04. 20:30:54

@Banyapapa: Nagyon is szépen kőszönöm a nevébe is! Ajándékba kötöt neki mamám egy pokróct a vackába mível ő kinti macska és télen bisztos jol fog szólgálni az egésségének. Reméljük (mer már öreg cicuska)!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2009.10.07. 21:08:29

@izomtibor: nekem ís nagyon színpatikús álatok letek!

trash E46 2010.03.26. 02:17:11

ez most komoly vagy valami viccelés bolondozás?
Web Analytics
süti beállítások módosítása