20013
07/02
0

A GENERÁCIÓ BUCSUSZTATÁSÁRA - volumen number 2.

El érkezett a középső része is az össze foglalo trilógiámnak amiben meg ismerkedhetűnk a 8.diktól a 4. helyezettig mindenkivel. Nagy meglepetések vártak ránk reméllem ti anyira nem fogtok rökönyödni és fel háborodni ha olyant láttok ami nem tetcik kérlek ne bátsatok (nagyon).
Íme csapjuk a lovakba!


8. Legjobb gemma: PIKSZELJUNK SHOOTER 2-Ő  - 24,5 pont
Csodálkozva veszem észre hogy ilyen mini gemma is be kerűlt a top listába de már nincs mit csinálni ha felelötlen voltam hogy sok pontot attam rá hát akkor ez van méltóságal kell visselnem.

Ídézet: "Ha valaki aszt kérdezné hogy: Kedves Dénes mond meg lécives hogy ez a gemma van olyen jó e mint a elődgye? Akor rá vágnám hogy: Van! Sok ujjítás kerűlt bele tisztelt kedvenc cikkezőm? Bízony ám akad! Lehet vele multyizni? Természetes! Ezek a válaszok egy jó kis gémt rejtenek magukba amit a pontya is mútat: 24,5! A 2D-s játékosoknak ajállom iletve az első rész szerelmesének. szeretetel."

Vissza gondolva azt gondolom hogy kicsit túlzásba estem az az felületesen kezeltem a pontozási kérdést. Nem tudom miér. Csikart a gyomrom vagy mi lehetett de sajnos így alakúlt. A jelen eszemmel meg fosztanám kb fél (de akár 1 egész) ponttól. Na mindeggy nagy baj nem tőrtént és ha csak a jóra akarok emlékezni mint ahogy tanították akkor eszembe juthat hogy mennyit gyűrtük unoka tesómmal aki a lövöldözés szerelmese és ezér már a gemma címe is delejezte az egész eszét onnantól meg csak a robbanások meleg fényébe úszott a mosolytól el torzúlt arca egészen a game over képig. Lehet hogy ő beszélt rá hogy adgyak ekkora pontot? Vagy meg hekkelte a blogom? Már nem emlékszem. Eggy másik generáció története ez ímáron.


7. Legjobb gemma: PORTÁL 2-Ő - 24,5 pont
Na ennek örvendek hogy ide kerűlt jó játék ez. Nem zaklat fel a magas helyezés amit ki érdemelt ez a gém még akor se ha többnyire pécé-s valami. Ugyan volt consolra is (ezér lehet eggyáltalán itt ez a mentscsége).

Idézet: "Nagyon tetcett 24,5 pontot kap rá töllűnk. Szúper ízgalmak. Sok vicelődés. Nagy drámai sórsok és meg anyi fej törő. Túdom ajállani? Positive a válaszom a gondolkodní vágyóknak sok szeretetel kínálom eszt a gyöngy szemes fsp lövöldözőt. (Kicsiknek is lehet nyugottan)"

Az érett testelőnek (az az nekem ebbe a pillanatba) az tetcik hogy jól lehet hogy ez is FSP-és gemma de mégis a gondolkodáson van a cél. (Ilyent is lehet nem csak a vad álat codozás satöbbi lehet divatos ebbe a stylusba!) Ami miat valószinuleg magas pontszámmal illettem a produktioót az az lehet hogy igen vicces néha. Még az ellenségek is! Enek elénére komoly mondanivalója is van de anak a meg fejtését rátok hagyom hogy ne rágjak mindent mindenki szájába.
Családilag is kelemes emlékeim vanak mer ez az a játék ami egy öntetűleg el nyerte anyum és mamám tetcését is azzal hogy női fajú a fő szereplő lány. Ezt nagyon csodálták és bísztatták Dinát hogy játcon vele minél többet. Nem feninista célzattal csak az egyedisége miat.


6. Legjobb gemma: BASTION - 24,5 pont
Ez a posició a leg nagyob kritika a testelői pálya futásomra. Ha igazán jó (bölcs?!) testelő lennék akor enek a gémnek a top 3-ba kelet volna be küzdenie magát a dobogó valamelyik leg felső fokára. Sajnálom hogy nem sikerűlt. A felelösséget magamra hárítom és ara hogy felületesen pontosztam. Mae Culpa.

Ídézet: "Mostanra mindenki ki is szűrhette magából hogy ez milyen egyedüli kaland lessz. Hát borzasztóra mer a sok harcba senki se fog rajtúnk segítni. Akik meg még emberi lények azok vagy az elenségeink és a belünket óntanák kedvükre vagy alig hajlandók beszélgetni hozzánk. Most ere mit mondgyak?! Kicsit kegyetlen volt ez a készitöktöl hogy ebbe a szép és színes szúper grafikumos világba ilyen lélek próbálós dolgot tettek belé. Ezér csak napi fél órára engedélyezem a játcást a 18 év alatiaknak!"

A csupa positive véleményel még ma is eggyet értek a rosszak meg megszépültek. Nem baj maj a programozok kövedkező játékánál (A Tranzisztor) kár potlom őket és 2 pont bónust kapnak a végén amit a Bástyiától el oroztam. Egyéb anekdotát nem tudok meg osztani ezzel kapcsolatba mer anyira rá koncentráltam a játcásra hogy nem létezet a kűl világ számomra. Inkáb csak eggy jó tanács: ne féljen senki kétcer végig játcani mer úgy lessz az igazi!


5. Legjobb gemma: NOBI NOBI  BOY - 25,0 pont
A pálya futásom létezö leg első testje. Ezzel debutáltam és indúltam el a pokolba vezető úton. Vissza olvasva be látom hogy nem volt eggy ki forrot valami és nagy izgalmamba még hibákat is ejtetem benne. Míndeggy az életembe eggy fontos mérföld kő és nem tagadhatom meg hogy honnan jötem mer akkor nem ér semit az amit el értem!

Ídézet: "Ez a játék egy internetről letölthető játék. Ahogy elnéztem a húgomat játszcani vele úgy gondolom hogy eggyrészt nagyon szórakoztató másrészt semi értelme igazából. A játékba egy kukact irányítunk aki mindent meg akar enni és ebbe segítünk majd neki."

Ez a summázat ki állta az idő fogait a suta meg fogalmazás elenére is. Maga a gemma egyépként Keita Takahasi úr (Katamari seria? Igen!) eggyik gyermeke szóval nem is kell erről tovább társalognom úgy is tudgya mindenki hogy mire gondolok. Természetesen a leg emlékezetesebb píllanat ezzel a játékal kapcsolatba az volt amikor látván Dinát ezel játcani végre sikerűlt meg oldani a gyötrő kérdést hogy mégis mit testeljek ki elösször mer a gondolat már olyan mélyen csírát vert az agyamba hogy napok óta nem tuttam szabadúlni tölle. Jelemző hogy anyira bele éget a pilanat a tudatomba hogy még arra is emlékszem hogy tesóm éppen annak a bolondjának hódolt hogy minél hosszabbra nyújtsa a kukact és ez miatt másfele ment a féreg farával és fejével saját gyöngyödző kacajával kísérve. Idillikus kép.


4. Legjobb gemma: LOKOROKKO - 25,0 pont
Épen hogy csak le maratt a dobogóról nagy kesergések árán mer ennek a gémnek is ott lene a helye ez az egész család egy öntetü véleménye. Kár pótlásul uzsonnakor a zenéjét hallgattuk és mélyen tisztelegtünk a lelkünk mélyében a csodálatos élmények emlékének.

Ídézet: "A hangúlat: Femonemális! Eről csek anyit mondok hogy mikor az ember vagy valaki ezel játszcik akor álandóan csak mósolyogni meg nevetni akar anyira tetszik neki. Enél töb nem is kel szerintem. A hangúlatot fókoza a zenén meg a rafikán kívűl a sok más karakter. Akik álltalába segítők. Példáúl: A Vakondmanók akiket meg kel keresni és akor adnak alyándékot. A Földizselé aki fel emel ha magasra akarúnk meni. A Napocska meg Holdacska akíknek énekelni kel és akor adnak miegymást."

Szerintem ez a gemma annyira egyedi és jó(!) hogy még a mai világba is meg állná a helyét anak ellenére hogy PSP-és. Én nagyon meleg szível emlékezek rá vissza és ez nem csak a májusi időjárás következménye. Néha még manapbság is szoktam vele álmodni hogy száguldunk a zsírgömböc tesóimmal a szélbe vagy eggyesülve ki ütünk eggy gonosz Muzsót. De ezek nem rém álmok hanem kelemesek ne agódjon senki se. Dina is nagyon örült amikor látta hogy bene van a top listába: nem véletlen hisz ő is szeretett játcani vele és nem is volt benne rossz! Még a barát nőjét is át hívta meg mutatni (vele azóta szakítottak nem volt egy perspektíva az a lány. Rossz családból jött.).

Jelelleg most le pauzálom a vissza emlékezést. Leg közelébb a dobogos helyezetekkel jövök ha ki bírom addig. Reméjjük a leg jobakat. Szívesen várom mindenki élményét ha játcott valamelyik listát gemmával. Sziasztok a leg közelebi alkalomíg!

Köszönöm szépen tesóm segítségét sokal tartozom neki kétcség nélkül senki ne vitassa.

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr575387399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása