20012
08/30
komment

KI LEGYEN SNAKE A FÍLMBE TANÚLMÁNY ESSZÉ

Eszt a bejezzést azér fogalmazom meg mer ma nap világot látott a na nagy hir: fílmet csinálnak a Metál Gear Solid cimü eposból. És egyböl el kesztünk ötletelni Dinával meg mamámal hogy mégis ki lenne jó a fő szereplö Snakénak. (Tesóm ismeri a játékbol mamámnak meg mutatam a játék boritóját hogy be túdgyon kapcsolódni az agyviharba).

mgs_carell.jpgSTEVE CARELL
Őt azér választottúk be mer mindannyiunk szereti. Szeimtem jó fílmeket forgatot le és a sorozatokba is othon van! Ez azér jo mer szerimtem lehet hogy ijesmit csinálnak ebböl is és akkor kell maj a tapasztalatja amit ebbe szerzet. Az is jó még hogy tud vices lenni és az pont jó lenne eggy ilyen borongós háborus történetbe néha néha ki tudja! Ami még elönye hogy nem eggy nyíkhaj ami szerimtem nem túl jó mer a Snake (akármelyik!) eléggé "érett" valaki szóval eggy öregebb ipse sikereseben alakítaná ki. Na ugye!
Hátránya: lehet az hogy sajnos nem eggy izom pacsirta és a termete is alacsony. De ezekre már van meg oldás szóval ki lehetne kűszöbölni ha erre törekednének a pogyucerek. Más hátránya nem jut eszembe szóval rukkolok neki.
A képen az látható ahogyan be telefonál a köszpontba és beszélget mondgyuk Mei Lee-vel vagy valakivel. A rémült arc szinészkedésröl láthattyuk hogy nem a Mentés számot tárcsászta XD

mgs_gosling.jpgRYAN GOSLING
Tesóm ajállotta és nem rossz őtlet! Mostanába nagyon föl kapott actor. Ez mellet még a nök tájékosztatása szerint nagyon sármos is ami be csalná a gyöngébb nemet is a fílm színházba ami kétszcer annyi be vétel! Nagyon meg érné így csinálni szerimtem de ezt a "profi"-kra hagyom. Olyan filmekba szerepelt mint példul a Drive (Hajtás!) cimü sláger. Enél jobb referemcia meló nem is kelene senkinek mer abba a filmbe mindent bizonyítot: igazi nagymenő modern lovag tud leni, kevés beszédel is tud szinészkední, magányos farkasnak is meg álja a helyét (pont mint Snake!!!), satöbbi. Szóval aki ilyent tud anak ebbe a filmbe a helye aleppáta nélkül. Irtó jó választás volt Dina!
Hátránya: kicsit még fiatal és nem tudom hogy jól állna-e neki a fél szemtapasz. Ha jó maszka mestert hívnak akor ebböl nem lehet gond.
A képen az a jelenés láthato hogy amikor magányosan teli pakk táskával neki índul a zsungelharcnak és vissza néz azokra akiket lehet hogy már sose láthat azér ilyen szomoru a szeme!

mgs_garfield.jpgANDREW GARFIELD
Eszt a férfit is azér választottuk be jelöltnek mer népszerü. Aki nem túdná: Ö az ujj Pókember (amit még nem látam sajnos). Szóval szuper höst már tud játcani az bisztos ezzel nem lessz gond. Ö rá is érvényes hogy a lányok / asszonyok -at be vonza a film terembe. Ezt abbol szűrtem le hogy mamámnak nagyon tetcett és szívesen meg simogatta volna a haját. Szóval be vétel szenpontból üdvös választás lene.
Ami nem jó hogy színte még kölök ott a tojás héj a farában. E miat nem nagyon lehetne komolyan veni a kérlelhetetlen hös szerepébe sajnos. Inkáb ha valami szerelmi dráma kerekedne ki akkor lene jó bene. Izma is kevés van a Kígyo el játcásához szóval kételkedek kicsit. Túl sokat sirna a kényes (gyilkolós) helyzetekbe ami nem való ebbe a filmbe! (Esetleg a Pcicho Mantis lehetne?! Hümm hümm!)
A képen hülyén vigyorog nincs köze a Metál Gera-hez csak illustrácio nem találtam job képet ami ide illendő lene.

mgs_ljackson.jpgSAMUEL JACKSON
Jó színész! Irtó sok movie-ba mutata meg tehetcségét a fekete diamant. Magyarán jó tapasztalt nem kell sokat veszödni vele hogy ide állj meg artikulálj már ezér a sok pénzér ilyesmi. Rá adásul elég jó filmekbe játszcott például a Spirituszba meg mostanába leg utóbb a Bosszút Állok-ba. A bosszús film azér nagy elöny mer ott is szem tapaszal kelet mennie valamiér szóval jól megszokta ezt a módit én nem szédül már meg ilyesmi. Leg alább erre nem kell szoktatni drága pénzen! A hangja is szép úgyhogy ez pluss pontos.
Hátránya: néger. Snake nem volt az de vagy fehére kell maj kenni vagy mindeggy mert annyira nem is számít amilyen világot élűnk mostanába! Sajnos kopasz is de vagy meg műtjük ez miatt vagy kap maj eggy parókát. Meg oldható.
A képen fél szemmel nézi a gonoszt ugrásra készen. Ez az eggyik kúlcs jelenet szóval érdemes ebbe testelni!

mgs_nemcsak.jpgNEMCSÁK KÁROLY
Hős. Míndenki tudgya hogy milyen jó is lene ha ő színészkedné ki a spionok ős attyát. Nagy szive van szóval nem futamodna meg a "rázós" helyzetekbe még eggy atom robbanást is ki bírna (és nem olyan hülyén mint az Indiána Jonesz hogy egy frizsiderba bújt a negyedik részbe......). Irtó elönye lenne hogy egyből magyarúl tudná le szinészkedni az egészet és nem kellene föl irat vagy az a suta szinkronozás. A karaktere is meg van a sikerhez mer elég tapasztalt de nem öreg és ha jól oda figyel akor gyermek játék a kicsit meg keseredett magányos csúszó mászó meg formálása neki. Én eggy szem tapasszal is jól el tudom képzelni ejtöernyöbe meg pláne. Az eggyik leg jobb választás esne rá.
Hátránya: szerimtem nincsen. Jól áll a kezébe a Bereta és az Uzi is. Na jó eggy eszembe jutot mégis: magyarba kevés olyan filmt forgattak ahol természet fölötti lényekkel kelet meg kűzdeni és nem tudom ezt hogy tudná hítelesen el játszani (imfó: a Metál Gearba sok ilyen van néha).
A képen az van ahogy ki húz eggy gyermekekel meg rakot iskola búszt a lángoló Vezúvból.

mgs_nemeth.jpgNÉMETH KRISTÓF
Követdkezzen röktön a másik magyar választásunk hogy ne kelljen el ísmételni az evidenciális dolgokat (magyrúl beszél egyből satöbi). Öt azér tettük bele a dream team-ba mer itthon mindenkinek ismerös (Szomszédok + Barátok Köszt!) és sokan tolulnának miatta a moziba az idegen Földön meg üditöleg hatna az ismeretlensége ami elöny lehet. Jó még abba a tekintetbe hogy nem öreg de már nem is felelötlen teemaeger. Tud szomorúan nézni és eltökélten is amik már fél sikerek lennének. Jól ál neki a kisbajusz és a kisszakál ami olyan nagyon jelemzö a Sneak-re. Ha lene romantikus történés abba is jól tejjesítene a magyar Domhuan.
Hátránya: Nemcsák azér szerimtem job lene. De más nem rémlik fel az arca szinte tejjesen egybe vág a videó gém hösével!
A képen a le gyözöttek nézését mutatja be ami fontos egy fórdulatos filmbe mer bisztosan lessz ijen ahonnan a hős kém maj jól ki vágja magát és meg mutatja a piszkoknak hogyan is kell csinálni.

mgs_selleck.jpgTOM SELECKT
Mostanába nagyon el van tűnve ezér ideális lenne eggy nagy vissza térés. Ismert az arca? Igen! Mégis ujjdonság lenne? Igen! Míndenki szereti? Naná! Enél jobban nem is lehetne öt ajállani de azér még irok párat ami jó benne. Van tapasztalatja a fegyverekel. Volt katona is már (Magnúm sorozatba mondjgyák!) Ha a Metal Gear 4-böl kéne az Old Snake-t játcani akkor nem is lehet más mint ő: a bajusza miatt és mer ő is elég koros. (Ezek alapján mamám ötlete volt.) Ezen túl elégé joviális az arca szóval róla könnyen el hihető hogy kábító pisztolyal mene mer olyan jó szivűnek néz ki. Ezel azér lenne valóba "Ász" mer ilyen van a gemmába is és igy korhatáros nélküli lehetne a fílm: nagy be vétel és kassza siker!
Hátránya: szerimtem Ő nem játszott a gemmával szóval nem tudom mennyire túdná bele élni magát. Ki tudgya lehet hogy csak eggy iparos múnkának tekintené. Ki nézem belölle! És ez a rajongoknak nem esne jól :S
A képen rá lő egy rejteszkedö gonosz valakire aki az életére meg a világra tör. A gyűrűbe a Hamis Halál Tableta van (MSG3!) a fogságba esés esetére hogy azonnal nyelje le cselből.

mgs_stallone.jpgSYLVERSTER STALLONE
Leg fő képen azér választottuk be mer nagyon híres és ezér sokan meg néznék a fílmet másod sorba meg azér mer az ilyen hadászatba már van fílmje. Példáúl a sok Rambók! Ennek a csődörnek asztán nem kéne tanúlnia a magányos gépfegyveres igasságosztó szerepét "csipő"-ből kirázná az utolsó kockát is. A hiteleségel se lehet semi baj mer a klónozás nem ál távol tölle. (Állitólag az arca klónozva van!). Az összes választott közűl ő tud a leg joban bokszolni ami azér hasznos mer hátha olyan forgató könyvt írnak amibe hasznát vené. Nem akarok ötleteket adni...
Hátránya: már már túl nagy muszklijai vannak az nem illene Snakehoz. De legaláb nem nyápic az igaz. A másik hátránya hogy én nem szeretem ahogy beszél.
A képhez a barát nöje úgy fésűlte be a hosszu haját mint Sanke szokta ezel is bízonygatva hogy milyen csoda választás lenne Ő. A fülénél kér még eggy kis igazitást.

mgs_svarzeneger.jpgARNOLD SCHARCENEGGER
Ki köpött akciózós valaki. Amibe nem öl az rossz film (például az Ikrekes). Ebbe a tekintetbe jól álna neki ez a szerep ez nem vitatható! A szem tapasz nem lehet neki gond és a puskák használata se (bár a kábitö lövedékes mester puska nem íllene hozá szerimtem... Ő nem ilyen alkat!). Ami még jó lene hogy neki nem lene gond el játcani Liquid Snaket se mer már volt olyan fílmje ahol kettöt is játcott (valami bugyutaság azt volt nem érdemes meg nézni nem a Van Damm-os!). Elönye még hogy "Arnold" valóba politikus volt szóval ez külőn pikkantériát adna a hideg háborúzáshoz ha így írják meg a story-t. Pazar lenne!
Hátránya: idős. Accentussal beszéli a nyelveket (valamennyit) ezér Magyar O.-ba bisztosan szinkronizálni kéne :S Drága lenne a bére az bisztos. Lehet hogy annyi miliót nem ér meg a svejci kolosszus.
Ezen a képen eggy korábbi szerepébe látható ahogy fél kézzel gépágyúzza le a vadak eggy seregét. Nagyon Metál Gear Solid-os! Azér tettem ide.

mgs_bridges.jpgJEFF BRIDGES!
Mondanom se kell ha az éltes Big Boss lessz a főszereplö akkor az eggy értelmű választás a jó képű lord mert: Bölcs! Meg felelő a szőrzete! Satöbbi. Én fain szinésznek is tartom (játszott példáúl a True Grit Félszemű és a Bolondos Szívek cimü jó filmekbe is.). Nagyon hiteles lene ahogy a ki vénhett csirke fogót meg formálná és én a személyem szerint könnyű szível biznám rá a világ sorsát hisz akor mindenki jó kezekbe kerűlne! Nagyon rukkolok neki hogy jó lenne ha ő játszchatná a nagy öreg Le Grand Chef-t.
Hátránya: a fiatal be játszcásokba dublőrt kéne fogadni mer azt már nem bírná a dereka. Ettöl a fílm eggy kicsit drágábba kerűlne de én inkáb ki fizetném ha én lehetnék a gyártás vezető (vagy a tulajdonos? Nem tudom ki ájja a cehket). Az ár nem számít!
A képen Big Bosst formázza ki nagy át élésel. Minden stimel a kalapot le számítva remélem azt csak viccböl vete föl!

Úto irat:
És bocsánat azoktol akik most ki marattak: példúl Johhny Depp, Cristianó Ronaldo, Maika, Sigurnie Wiever, Szellö István satöbbi.

Komentálj hozzá!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr554741438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bucbuc 2012.09.02. 14:46:10

Kár hogy Maika kimaradt, szívesen olvastam volna az előnyeiről.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2012.09.06. 22:18:11

@bucbuc: Hát neki is hogy magyarúl beszél (aszt hiszem mer néha nem értem) iletve ha lene benne dalós betét akor abba jó lenne. Igaz hogy akor már inkáb Jzseff Bridgest választanám mer a Krazi Hart-ba ő már bizonyitot. De ez csak az én véleményem nincs kő táblába vésödve.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.09.08. 18:12:24

Sasa Barom Conan nem lenne jó? Ő már megmutattta, hogy jól szerepel az ijen víg játszásokba, mint ez a film is. A diktátumban, meg az AliG.-ben is lehtett látni, hogy ért a térfát, de ha kell akkor6ározott is!!!!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2012.09.08. 20:33:53

@wmiki: Szerimtem akit mondc (egyépként ki javítlak mer ő nem Barom hanem Baron (az az magyarúl Báró!) Lécives ere vigyáz mer irtó sértőt irtál :SSS) már már túl víg ahogy javasolód te is. Nekem ebbe a komoly témába nem illene de azér lehet hogy őt válassztyák. Ki túdja?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.09.08. 20:50:26

@Ken_Lee: hát én remélem :s
szerintem inkább ő legyen, mint Dopeman :c

vagy Emimen, ő nagyon jó volt a 8 km-ben

(egyépként nem haraxom, hoty máér megin +bántotál :s)

liza9 2013.04.10. 08:44:30

A sok film mellett nem kellene egy kis helyesírási leckét is venni?
Web Analytics
süti beállítások módosítása