20011
07/27
2

34-EDIK TEST: NEW SUPER MÁRIÓ BROSS. WII-RE

A nagy nyári nyaralásúnk előt (az az holnap fogúnk el utazni! Rukkoljatok maj érte!) még utóllag jelenkezek egy érdekes testtel. Azér hívóm érdekesnek mer képzeljétek el hogy megin red hagyólag írok eggy nem Playastationos játékról. Régi nagy kedvenc mashinám-hoz térünk be amikor azt fogom ki próbálni hogy:

NEW SUPER MÁRIÓ BROSS. WII-RE (Újj Szuper Márió Brattyók Wii gépre)

Aki szemfülesen túd olvasni az már észre is vete hogy a Nimtendo gépre van szó amire a Világ leg job játékai készűlődnek a jappán boszorkány konyhába. Ez is közébük tartozik? Meglátyuk a cik el ólvasása után.

A játék lényegje
Az szökellés. Sokan ismerhetik már Máriót és jól tudgyák hogy mit szeret a leg joban csinálni ez a kis manó: úgrálni. Hát ebe se lessz máskép mer ez a gemma is egy szkollozó platfórmos cúc pattogúnk maj minden féle tégla falakon meg csöveken át a világok végére. Ha egyedűl játcunk akor a Vörös Ördög Fiókával leszünk de ha többen (mer lehet!!!) akor még válaszhatjuk Luidzsit vagy a gombás valakiket. A végcélúnk hogy ki menekítscsük a gonosz Bózer karmából a szerelmünket aki eggy szőke herceg nő.

A látvány
Le nyűgözö. 3 D-és alakok hemzsegnek a tévébe vég nélkül. Teki katona? Van! Kis Barna Micsoda? Ott lessz! Satöbbi. Mind ez kitűnő színekel van tálalva a nyályas játcóknak ere eggy szava se lehet senkinek aki kötekedni akar. Aki aranyos a szerepe szerint az aranyosra van mintázva aki gonosz az meg gonoszra. Ez a jappán következetes programozás. Ideje lene Magyar Országon is el lesni ezt a dolgot mer akor ítthon is sikereseben csinálnánk világra szolo jó gemmákat. Mi mást is adok rá mint az 5 pont.

Jáchatóság
Jól jácható csak nagyon ügyesnek kel bene leni. Miér írod eszt Dénes? Kérdezheti akárki. Hát azér mert irtóra nehéz dologal álúnk szembe. Én ijen nehéz Márióval még sose játszcottam. Sőt kérem szépen hogy ijen nehéz úgrálóssal sem (ha nem számítom most ide a Súper Meat Boy-t de aról maj későb ha lessz rá kedvem). Más különbe csak az irányokat kell el találni meg 2 gombot nyomogatni plus néha meg rángatni a wii zsojt ha kedvünk van. Ami jó bene hogy föl öltösztethetjük a kis Talján Manó-nkat mindenféle ruhába. Van röpcsis gönce meg Tűzokádós vagy Fagyasztós meg Pinguin satöbbi. Élvezetes azokba menni mer ijenkor extra dólgokat túd a ki alantasúnk és nehezebben is halúnk meg. Szóval javaslásom szerint ezeket a gúnyákat azonnal öltscsétek magatokra amint meg látjátok a jelét (pl. tűzvirág!). Az irtó nehéz volta miat azér én kénytelen vagyok le vonni mer még dina is többször halt meg mínt álltalába és ez nekem nem tetcik. 4 pontos.
UDPADE: Mi útán végig tuttuk játszcani ki javitom ezt a sexciót arra hogy: 5 pont. Annyira jó jácható let a végére hogy tesóm meg tanúlta el hullás nélkűl végíg vini az első level-t!
 
A hangok
Hát mit ne mondgyak hogy milyen jó pofák! Míndenkinek egyedileg tettek bele gyermeki hangokat példáúl a Csőszerelő Alak accentussal beszél de a többiek is aranyosan mótyognak. Szerencsére a program ki írja a beszéd lényegét mer nem artikálnak a bohókás mese hősök de eszt eggy jó valaki el nézi nekik. A zene is nagyon teccetős és aminek a ki térésére kötelezem magam hogy meg említcsem: van bene éneklés is! Rá adásúl az elenségek (lássad a Tekit) olyankor meg állnak a képernyőn masírozásba táncikálnak eggy jót eggy áltó helyükbe magúk is dara fakkadnak és ezel úgy be cselezik a Máriót hogy az tehetetlenűl el számítja az úgrása ivét és elösször a gonoszok ölébe maj a halál martalékába úgrik. Eggy életel máris keveseb! (Vagy oda a tűz ruha például). Ilyenre célosztam a játchatóság fejezetbe hogy pl milyen nehéz... Azér ki adom az 5 pontot mer valóba ügyesen énekelnek a gyerekek akiknek nem akarom el veni a kedvét.

A hangúlat
Elejinte jó utánna kicsit le lóhad az irtó nehéssége miat. De ha valaki csak nevetgélni akar akor anak azt javaslom hogy társasosan játca az elsö világot mer ott még vannak könyű pályák benne és sokak kedvence Yoshika is már benne van. Én ha rossz kedvem van valamitől akkor mindig meg keresem a kis esetlen Dínnót és lovaglok rajta eggy jót. Ettől mindíg le higgadok és máris minden szeb. Családosan jó élmény játcani mer lehet eggymást segítni és izgúlni hogy ki ne nyúvadgyon valamelyik macska evő figúra a etsók közűl szóval eggy szóval nagy izgalmak várnak reánk. Jó a hangulatja vagyis ajállható az 5 egész pont.

Ki tartás
1000 százalékos mivel szerintem olyan nehéz hogy végig játszchatatlan. Mi jelelleg a harmadik világba vagyúnk lehet hogy ez az útolsó (UDPADE: nem hanem 8 van!!!!) nem tudom de kétlem hogy túl jutnánk ezen a jeges poklon. Mindeggy mer sok dolgúnk van még az elsö kettőbe is úgy mint amit még ott csinálhatúnk: nagyérme gyűjtés - gombafejmanó kiszabadítás. Némelyik impossible fel adat de maj meg óldjuk reméllem. (Nyaralásból visza térve adig mamám próbálhatja ha van kedve hozá mer ő ithon marad). Baljósan 4,5 pontra osztok most mer nem szívlelem ha az irtó nehésség szabatolja a ki tartását a gémnek. Ezér most majd meg kövezhettek ha akartok.
UDAPDE: Nagy bútaság volt igy el keseredni és le voni szóval ki javítom hogy: 5 pónt lett! Ratulációm és bocsánat a gorombaságér.

Ajállások :( vagy :) ?? Keresed magad!
Akiknek szívesen ajállom
- A Márió rajongoknak mer nekik nagyon való
- A Nehéz gemma rajongóknak mer itt találkoznak maj sátáni nehésséggel
- A Nimtendósokal mer ezel maj büszkélkedhetnek ha társaságba menek

Akiknek eggyáltalán nem tudom jó szível ajállni
- Akiknek nincsen wii című gépük mer ez arra van
- Akik irtóznak az ugrálástól vagy félnek a Teki katonáktól mer ilyen lessz benne ép elég
- A kicsit ügyetleneknek mer sajnos akor csak az első világig jútnak maj el

Verdiktuúm
Szép kis gemma jó nagy ki tartásal. Kel enél töb az ugrabugra rajongoknak? Maj le írják ha igen de szerimtem ez a gém nekik pont jó lessz. Ap ro pó pontok ösze adva 23,5 tizedes 25-ös gemmáról olvashattúnk eggyüt ami egész súper jó kis tejjesítmény! Ratulálok a Nintendonak hogy sikerűlt össze hoznia. Valóba a világ leg jób játéait csinájják apeláta nélkűl.

Köszönöm szépen tesóm segítségét aki Lujzsit alakította hogy könyeben menjen a dolog és utána ő is el monta milyen pokolian nehéz volt eggy darabíg. Jól leizzadtúnk a nagy játszcásokba.

Komentálj hozzá!
2 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr163104050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2011.07.27. 15:18:28

á, olyat már úgyse tudnak csinálni mint az SMB1-2-3 volt NES-en

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2011.08.09. 14:16:23

@AdamBast: Jó de azér ne keresedgy el lécives ez is igen jó gemma (csak pokoli nehézkes az ügyetlenek számára!!!)
Web Analytics
süti beállítások módosítása