20011
06/07
0

2-DIK DEMOS TEST: OUTLAND AZ AZ KÜL-FÖLDE

Kedves ólvasoim! Fel elevenitem aszt a hagyományt hogy imáron demós dolgokat is ki testelek és enek keretébe írom meg eszt a cikkem ami az hogy:

A második demó test: OUTLAND - magyarán: KÜL-FÖLDE

Jó szokásomhoz hiven (mível demos dolog) ez megin eggy PSN netvork-röl le tőlthettö kisgemma. A lemezes boltokba ne keresétek ha maj meg tetcik a cikk.

A demmó program lényegje
A gém arrol szól hogy van egy ember akit mi fogúnk alakítni de bal jóslatúan mostanába sok zagyvaságot álmodik és ezér álandoan ki alvatlan. Na ez persze hogy nem tetszcik neki mer sok szídást kap a munka helyébe és ügyesen el határozza hogy ennek bízony a végére jár. A nagyra nőt alakúnk föl keres eggy sámánt (ne kavarjátok össze a: Sátán-nal) hogy kedves misztikús úraság segitcsen nekem mer olyan össze vissza dolgokról fantásiálok éjelente pihenés helyet hogy menten meg őrülik itt eggy ültö helyembe. Na a spitiruális pacáknak se kelet kevesebb és le kábítózta a nyúlánk figuránk hogy járjunk a rejtély végére. A gemma szerimtem az álmodásiról fog szólni.

A látványoság
Mit is mónthatnék rolla azon kivűl hogy hogyan néz kí? Csodálatos színes dolog amit álltalába sok játék szoftverböl hiányolhatúnk. Olyan ez a cúc mintha eggy meg elevenedet Grósz Arnold képeket néznénk. Gyönyörü színek. Művészi alak formázás. A szem kápszere lehet ez a program ha továbra is ilyen szép marad majd. Enek rukkoljúnk mer ez nem eggy ronda Mortárkombat hanem exra szép orgiázás eddiglen. Csak is super latívba tudom pontozni 5 egészre. Vitát nem fogadok el!

A jáchatóság
A langaléta ipsénk jól irányozható. Nagyon nagyot túd ugrani ha jól számoltam akor kétcer is át ugorhatná magát ha tudna ott állni amikor ugrik (de ez nem lehetcséges). Jó gyorsan fut a hoszú lábain és ninzsa módra meg tud kapaszkodni a falon három pillanatra (utána le potyog). A harc is jó volt de az igaz hogy az elején nem kelet meg eröltetní magúnkat csak nyomogatni kell az ikszet és kérlelés nélkül kardoz. Kicsike bonyolítás hogy amikor vissza szalattúnk az időbe 30-nc ezer évet (3.-dik demó pálya) akor már színt is kelet váltaní hogy kékek vagy pirosak legyűnk. Ez nagyon fontos és meg savazza-borsozza a játék menetét. Maj ki tapasztaljátok mer nehéz lene le írni ide (nem tejjesen értem még). Az össze tetsége miat látszik hogy sokat gondolkoztak rajta és meg eröltetö lehetet ki programozni szóval nem töröm le a készitöket: jár az 5 pónt!

Hang + zene
Nem köbdösöm le ezt a részleget se mer teccetős. A sinkron színészek ügyesek vóltak jó átéléssel morognak súgnak búgnak a képernyön. Az egyéb hangok (példáúl a természet és a szörnyek miegymás!!!) is meglehetősen jól ki vannak találva ne panaszkodgyon senki ha lehet kérní. Én nem is járatom le magam azal hogy gonosz módra le vonok belölle az az ki találhatátok hogy 5 pontra osztájozom le már megin!

A hangúlata
Csillagos! Jó stori kerekedik kibelölle maj (ha jól figyeltem akor még az lessz hogy van két iker-nö akik teremteték a világot és valamit velük kel maj. Azt nem túdom hogy őket ki szabadítni vagy le mészárolni mer olyasmi volt hogy most a pusztullás a vágy elemük és ezér veszélybe lehet a Föld-i faj.). A sok képernyön levö szépség is segit ennek az elemnek szóval nem fricskázok továb: 5 pont lehet a jútalma.

Ki tartás
----- (Mivel demós dologrol való cikk!)

Ajállások
Akiknek jó szível ajállom a demó le töltését:
- Akiknek van inter netjűk és PSN akántyuk
- Akik Alacsóny voltukra nem bántodnak meg ha eggy Égi Meszelöt kell játcaniuk
- Akiknek jó szemük van a szépre

Akiket el tanácsolok:
- Akik utálják a netes valamiket mer pl: idősek
- Akik a 3D-s "anyag"-okat istenitik mer ez 2D-és csak
- Fekete-Fehér TV-seknek mer ők a lényegröl le maradnak az álltal

Verdiktálás
Nekem most ez lett a kedvenc demóm. Pontra csak 21-gyes de a numerika ördöge ne csapjon be senkít etöl még jó kis gemma demmó. Hogy meg veszem-e maj a tejjes játékot? Nem mer most szegények vagyúnk ilyenre. De reméllem majd valaki meg fogja és le írja hogy jó-e. Köszönöm tesóm segitcségét aki ajnározta a szép színeket és mutatta hogy hova ugorjak.

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr192964228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása