20010
06/09
5

HEAVY RAIN JÁTSZCÁSI NAPLÓ 1-SŐ RÉSZ

18 ÉVESEN FELÜLIEKNEK AJÁLOT! VIGYÁZATOK MER SPOJLEREK VANAK A KALADBA!

Ez a játék eggy úgy nevezet triller kaland játék. Azoknak javasolóm az el olvasását a naplomnak akik nem óckodnak ha gyerekek halálával is számolni kel és szeretik a trilleres borongos dólgokat. Eböl már ki lehetne találni hogy kicsiknek eggyáltalán javaslom hogy továb folytassák az ólvasást úgyhogy most lécives kérjétek meg anyutokat hogy valami vidámroll meséljen inkáb!
Mível elég nehéz követni szavak álltal hogy épen kinek a lelkével játcok ezér mindíg eggy kis képel ilúsztrálom a job óldalon. Ravúros ujjitásnak szánóm remélem tetszcik majd a kedves triller kedvelö ólvasóimnak! Na lásuk csak ezt a borongos játékot...


Porologús
Hála Jó Isten nagyon idilikusan kezdödik a gemma: egy úrat irányitunk a gyönyörüséges házába a madarak csíripeznek meg szép Nap-sütés van szóval mínden iledális. Mivel nagy lustaság vagyunk mi vóltúnk az útolsok a házba aki kibujt az ágybol, zúhanyozott, fogat mosott és fel öltözött. Mível a feleségűnk és a két kicsi fiacskánk vásárolni van ezér teljesen egyedűl pucérkodhattunk. Na aztán mikor haza értek a szereteink akor jáccadoztúnk kicsikét a kertbe (kardvivás és repülőzés vólt a programm) utána pedíg ebédeztűnk és készülgettűnk Jason nevű kis fijunk szüli napjára (10-dik vólt neki). Szóval szúper nagy a bóldogság.
Sajnós viszont ezek után roszra fórdúl a kocka és azt is végig kel játcani hogy jön a nagy tragédia szóval akik csak a szépet akarják a játékboll azok most legyenek kedvesek aba hagyní és meg örizni ezeket a szépeket a szívébe, nekik gemma óver! A vészes esemény hejszine egy nagy bevásárló köszpont tele emberekkel. A nagy baj abból keletkezik hogy a fiacskánk el bambúl és ki szökik az utcára ahol végletesen el üti egy autó :S Halál-ra palacsintává lapította nincs mit tenni. A szívünk is meg hasadt de sajnos nem túdjuk visza tekerni az eseményeket. Pechk! :(

2 ével késöbb
Nagyot változot a világ. Essik az essö egy nagyon koszos lakásba élünk, már kinött a szakállunk és a maradék fiacskánk (Shaún) is elégé depresziós. Csak a tévét bambúlja miútán haza szálitotuk a sulijábol. Mostanába eggyáltalán nem vagyúnk boldogok és a bajt csak tettézi hogy az ujjságba azt ólvasuk ki hogy van eggy átkozott rohadék ember aki kisfiukat(!!!!) öl le sorjába. Kicsikét be pánikoltam hogy a maradék kölyköm is áldozat lessz de miútán föl szalattam a szobájába ki derűlt hogy szépen csicsikál az ágyába. Eszt megusztuk! Víszont a sapter végén bal jós dolgok vanak mer egycer csak az utcán találjuk magúnkat ön kivűletbe és a kezünkbe eggy Órigamit szorongatunk :S Sizofének vagyunk vagy mi a fene átkozot el mínket? Félig medig retegés költözöt a szívembe...

Az útcalány
Ebbe a fejezetbe eggy kicsit dagi (de azér ne csufoljátok ki) magán nyomozó testébe tudunk bele bujjni. Szegénynek még az is a fogyatékosága hogy aszmás és ezér néha szipuznia kell :S Na de koncentráljúnk csak a nyomozásra ha kérhetném! Ami nem más mint az hogy az Órigamista Gyilkos (ő öli a gyerekeket) ellen nyomozgatunk mer a rendőrség már 3 éve tehetetlen és csak őlbe tett kézel szórakozik az uj hullák fel tűnésén és ebböl let elege a sok fájós szivű anyunak meg apunak. Jelelleg az a fel adatúnk hogy egy prostitúált utcalány lakásába megyünk elbeszélgetni vele mer az ő fiát is le mészárolta a pokol kűldötte. Sajnos elégé morcos nőszemélyröl van szó és nem sok míndent mond csak ki akad és hisztériázik. Ezel nem segitesz senkit te léha életü asszonyság! Szed már ösze magad! Azér ot hagytam neki a név jegy kártyámat hogy legyen már kedves föl hívni ha eszébe jút valami és épen nem heróin mámorba fetreng a kövezeten. Aztán kifele persze a nagy ízgatotcság miat ránk tőrt az aszmaroham. Na pónt ez hiányzott. De ami még roszab hogy meg támatta a feslett cédát egy vásárlója úgyhogy lélek szakadva vissza rohantam és ki mentetem a perverz álat karjaiból. Remélem ezt majd még meg hálálód te szúka!

Újab halál eset
Ebbe a részbe szakadó essöbe egy pejhező álú (magyarán fíatal) FBÍ-ügynők börét személyesitjük meg akivel épen meg érkeztűnk egy helyszínelésre. Sajnos megin le csapot a könyörteen féreg és egy gyermek élettelen hullája hever a sáros földön :S Ami tettézi a bajt hogy betegek vagyúnk és néha remeg a kezűnk ami elégé agaszt minket. De koncetráljúnk a munkára lécives ezér fizetnek minket az Amerikí Eggyesűlt Államok! Segitcségünkre szólgál eggy jó kis szemcsi ami káprázat segitcségével ki vetiti a nyomokat a szeműnk elé. Érdekes ujjitás (nekem is jól jöne néha hogy el túdjam dőnteni melyik cica szőrözte össze a kanappét)! Sajnos jó nyomozohoz hiven meg néztem az elhalálozot kisfiu halott testét. Hát senki ne irigyejjen ezér, nagyon meg terhellö dolog vólt látni eggy élettelen angyalkát. Az átkozot gyílkos bele tet a kezébe eggy Órigamit és eggy liliomot (ez eggy virág fajta) a mellhasára helyezet. Aszt hitted ezel kedveskedsz neki vérszomjas barátocskám?! Beteg elméje lehet a nyomorúltnak ez már bisztos. Találtam még pár nyomot (gumi kerék, kis vér meg ilyesmi) de jelleleg túl fel vóltam dulva hogy ezekkel foglalkozzak. El távozásom előt sajnós még szakmai köteleségböl meg kelet ísmerkednem a rendőr nyomozóval aki közepesen vólt színpatikus (káromkodot). Ő még bisztos fog szerepelni szóval helyre hozhatja ezt a híbáját.

A pszikologusnál
Itt az apukával voltúnk és nem tőrtént semmi csak mi eggy kicsit panaszkottunk a pszikológus vígasztalgatott. Be valásom szernt a végén el titkoltam hogy múltkór hírtelen az utcán találtam magamat. Nem avatóm be ilyen gyorsan a leg félteteb titkaimba ezt az idegen férfit.

A játcótéren
Ez a fejezet kísérletiesen hasollit a porologúshoz. Minden szépen índúlt mer a maradék gyerekemmel vagyunk eggy szép kis parkba. Nagy vidámságok közepete meg tanitjuk bummerángozni, mérleghíntázunk eggy jót, sőt a kőrhintán is kihajtyuk a lelkét a kicsikénknek. Aztán vettem Shaunnak cukorkát is (túdom túdom rosz apuka vagyok hogy el kényesztetem de nem bírtam elen álni neki :S) és a végén be fizetem a lovas vúrslira is. Na ebből asztán nagy baj lett (nem hányta ki a cúkrot nem igy értem). Hanem megin el veszitettük az Ön túdatunkat és az utcán ébredtűnk fel a zuhoggó essőbe és a kezünkbe meg ott az Órigama, a gyerekünk pedíg sehol. Teljesen be pánikoltam! Hogy a francba csatangolhattam el az eggyetlen maradék gyerekem mellől?! Hogy lehetek ijen rosz és felelötlen apuja?! Visza rohantam a játcótérre de nem volt sehol se, meg othon se semmi jele a le származotamnak. Iszonyatosan rosz sejtésem támatt, émejeg a gyomrom, hányni lene kedvem...

Vajón csak moziba ment a gyerekűnk? Elő kerűl még élve? A fójtatásbol maj ki derűl szóval tarcsatok velűnk.


Idili játcás a kerbe, élvezétek ki eggymást mer rossz hirem szerint soha többé nem tuttok majd eggyüt játszcani sajnos!


Érkezés az éjeli pilangóhoz, próbálj meg emberi módon visselkedni te rongy életü céda mer elö fordúlhat hogy a meg mentésemre szorúlsz!


Eggy boldog pillanat az el ragadás előt, vigyáz Shaún nehogy eggy védet madarat (példáúl a Fakopáncs) vadássz le az ausztráliai fegyvereddel!

Komentálj hozzá!
5 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr532065306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krissz88 2010.06.09. 15:42:01

Nagyon tetszcik ez a napló végül elolvastam, mert az eleje ugyanaz az a sztorinak. A rongy életű cédán jót röhögtem, meg az egész naplótoltől jó kedvem lett. 25 pontot adok erre a bejezzésre. Viszont a későbbieket már tényleg csak akkor olvasom el ha végignéztem az összes befejezést, nehogy úgynevezett spojlerokba akadjak.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.09. 21:05:23

@krissz88: Örűlök hogy mégis ki ólvastad és hogy tetszcet is!

AdamBast · http://soundcloud.com/adambast 2010.06.10. 12:34:02

Teljesen felcsigáztál, már várom a folytatást.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.06.10. 18:17:13

@transistor: @AdamBast: Köszönöm a dicsérést! Nem sókára meg érkezik a fólytatása is a le irásnak. Tűkön ülök.
Web Analytics
süti beállítások módosítása