20010
01/13
4

20. TEST: VAKYRIA KRONICLES

Sziasztok! Megin ujj testel jelenkezem a kedves barátaimnak és ólvasóimnak. Ezel probálok örömet szerezni. Jelellegi (júlíbeumi 20-adik!!!) test alanyom az a játék lesz hógy a:

VALKYRIA CHRONICLES (VALKÍRIAI KRÓNIKUSOK 1. rész)

Ez a jó kis gemma PS3-oromra jelent meg kicsit már régen de azér még most is elég jó és 1 hete kaptam kőlcsön ezér is születik ki ez a cikk. Lásuk csak!

A játék lényegje
Az hogy háborúskodásba kavarodot a pirinyónyi kis nemzetiségűnk és nincs mese hadseregbe kel vónulnunk. Eszt ugy tudjuk meg csinálni a program el várásainak meg felelően hogy egy kis fiút (neve szerint Velkin) kel a börén át meg személyesitenűnk. Szúper ki hívás. De hogy ne legyen ólyan nehéz kapunk jó fej barátokat meg társakat is. Élethűség! Plusz pontokat rakok ki látásba. A stylus amibe játcani fogúnk az bízony stratégiai lövöldözés lessz ami szerintem tökéletes-en ilik egy háborúsdis játékba.

A látványoság
Ki rivósan egyedi! Ilyent senki sehol máshol soha nem fog látni csak ebbe a játékba. Olyan mintha eggy igazi rajz fílmet irányitnánk. Hihetetlen én nem gyöztem dörzsölni a szemem a káprázattól. Nem is lehet más a jusa csak a jól meg érdemelt makszimúm: 5 pónt. Irtó jól néz ki nem is győzök lelkesülni. (Még mamám is elismerően bólogatta a fejét anak ellenére hogy bizony ám lődözés van benne.)

Jáchatóság
Nekem iledálisan jól jácható volt. Elég sók gondolkodó időt kapúnk de mikor át vesszük a hatalmat a bábuk felett akkor kapkodni kell a nyomogatással mer vész helyzetbe vagyunk (háború!!). Sok variációzási lehetőségünk lessz ami párakat meg zavarhat. Lőjünk? Gyógyitsunk? Gránátvezőzzünk? Vagy lángszoróval égessük le a gonoszt? Kit válaszunk? Embert? Tankot? Jó de milyen embert? Rakétást céllövészt gépágyust vagy teknikust??? Rengeteg kérdés motozkál a fejünkbe és be vallom hogy nem míndig a jó döntést fogjátok meg hozni. De etől ne keseredgyetek el mer lehet menteni a játékba! Híbáját nem túdom fel sorolni mer szerintem nincs is. 5 pontos és kész.

Zene és hangg
Mínd a kető szem pontot megtekintve sem panaszkodhatok. A zene nagyon kelemes és nem bántya a fülem. Ki vételesen nem teknós vagy metálos de ide nem is ilet volna ilyesmi. Hanem zene karos múzsika. Én helyeslem ezt a dőntést és jóvá hagyásomal látom el. A hang miat majnem le kelet vonnyak párat mer elösször fúrcsa keleti (kínai vagy vietnámi??) nyelven diskuráltak a babák de szerencsére át lehet állitani igy meg uszta a szigorom pusztitását. Ami nagyon tetszcet az a fegyverek meg a tankok hangja amit ki is írnak a kép ernyöre a süketek miatt. Ez jó fegyelmesség! Meg adom a járandóságát: 4,5 pónt.

Hangúlat
Ki válló (azaz 5 pontos lessz). Eggy rész a rafika miat más rész a tőrténet miatt. Nagyon érdekes mystikumos néha és csavaros (de nem spojlerozok ne kérjétek töllem!). Nagyón sok babát tudunk irányitani és ha valamiért utálatos az eggyik akkor le cserélhetjük kegyelem nélkül szóval olyan se lesz hogy valaki gyűlölközve oszt ki parancsot egy céllövésznek mondgyuk. Szóval ki érdemelte amit attam neki.

Ki tartás
Iszonyúan hoszu játék. Éjet napalá téve is legalább 150 órája játcok vele és még nincs vége. Góndolkozzatok el hogy ez milyen sok! Rengetegül. Rá adásúl aki gazdag az le tőlthet még kűlön küldetéseket az Inter Nett-röl! Sőt unoka tesóm szerint ha a végére érek akor maj keszthetem ujjra mer át lehet vini a mentet álást egy ujra kezdésbe. Bele se merek gondolni csak ki osztom gyorsan az 5 pontot legyünk már túl ezen a sekción.

Ajállások :( vagy :) ? Keresdd magad!
Akiknek ajállóm :)
- Akik szeretnék ki próbálni hogy milyen a háború
- Akik szeretnek stratégiázni
- Akik szeretik a rajz fílm világu játékokat

Akiknek nem ajánlóm :(
- Aki ideges ha jol ki kel gondolni egy stratégíát vagy ha ki ölik egy barátját
- Aki utálja a háboruskodást

Verdiktuúm és Öszesítés
Aszt hiszem ez egy szúperűl sikerált játék és össze számítva a pontjait kijön hogy 26,5 póntot kapott!!! Ez edig a lehető legtöb amit valaha attam ezek szerint a világ legjob játéka! Gratulálok nem is sejtetem vólna ezt a meg tiszteltetést. Ezek szerintem érdemes be szerzésre ki probálni aki az ajállásokba meg találja magát!

Köszönöm a tesóm segitségét aki rendszeresen drukol a nagy csatározások közt és segit mondani hogy kit öljek meg.

Komentálj hozzá!
4 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr511669497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.01.19. 14:39:40

Gratulálok a cikkhez, nagyon sokat nevettem rajta. Csak szerintem nem ott, ahol te szeretted volna.

(Remélem, ez valami médiahack. Ugye? Mondd, hogy igen.)

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.01.19. 14:55:19

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Köszönőm szépen a gratulátiót! (Danke schöne az Ön anya nyelvén).
Nem baj hogy hol nevet rajta mer a legfőb dolog a jó kedv és őrülök a bárhól lévő mosolygásnak ís!

Smacika 2010.01.19. 15:51:20

Szia Ken! Te mely nemzet fia vagy? Csak mert az írásodból nem derül ki.

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.01.19. 16:04:25

@Smacika: Magyar vagyók de ez mostanába érzékeny téma (politika miat :S) ezér nem beszéltem eröl a blogba kűlön nehogy meg bántscsam valakiknek az érzékenységét véletlenűl (szándékóm elenére).

Példáúl nagyon őrültem amikor a Magyar Válogatot fociba le győszte Kosta Ricát és ezel bronzérmes let világ bajnokságon!! Ezér is.
Web Analytics
süti beállítások módosítása