20010
01/04
2

19-DIK TESTEM: PIXELJUNK SHOOTER

Szíasztok! Ít az uj év vége a nagy lazsáknak szóval én is múnkába lendűltem és megin egy játék testel jelenkezem! Ere azt a játékot választotam hogy:

PICSELJUNK: SOOTHER (Magyarán Picseljunk Lövészet!)

Únoka tesómal játszcotuk végik kart őltve együt! Jó mókázások közepete.

A játék lényegje
Eneke a játéknak érdekes storija van és ez adja a sava borsa lényegét. Mégpedíg az hogy egy távoli bolygó galaxisba szegény dolgozó emberek estek nagy bajba irány a ki menekítés! Ere lessz egy jó kis eszközűnk: egy vadi ujj űr hajó siklócska. Szóval irány a föld méhe a szegény bányászók ki evakulásála!

A játék látványosága
Elég jó pofa de mégse túl igényes. Csak 2D-é!! (Levonás veszélye közeledik e míat vigyázat!) De azér a fukcióját be tőlti mer mindent jól lehet látni sose tünnik el a hajónk mondgyuk egy csebkö mögé vagy ilyesmi. A kamera kezelés is tökéletesnek írhato mer mindig jol mutatja az űr eszközünk (akit mi vezetűnk szóval minket). Az elen ségek sajnos nem kerűltek túl ki dolgozásra kivételt kébzelnek a legfőb elenségek de aból nincs tul sok sajnós csak néha jönek gigantíkus földméhi lények hogy áldozatúl vesék magúkat a lábazatunk alá. Verdiktúmom: 4 pónt.

Jáchatóság
Ez egy jó pontya a játéknak mível nagyon kezes bárány a kis ür-szágúldonk. Mindig azt csinálja amit mi parancsolúnk sőt olyat is képes teni hogy hátra megy és elörre lő vagy fordítva akár (ellőre megy és hátúlra öl). Szóval ezel nem lesz bajúnk. Öszesen a két zsojsztickot kel majd hasnálni és a felső (L1 meg R1 címü) gombokal túdunk löni meg fel láncolni a kis bányász manókat a fedélzetűnkre. Akik ezér hálásak van amelyik zászlót lóbogtatva űdvözöl!! Szóval a jáchatosága malukátlan ki is osztódik az 5 egész pónt!

Muzsikalitás
Kelemes kis zenéje van nekem nem bánóta a fülem. Csak sajnós nagy vólt a zsibongás unóka tesóméknál (az ünep miat sok rokon látogatása vólt a napi renden) ezér nem halottam túl. A zenén kivűl a töbi hang jól meg van csinálva lácik hogy sokat dolgosztak vele ez nagyon helyes! Szóval ovatoságból én azér inkáb csak 4 pontot adok de más adhat töbet ha olyan kedve van most.

Hangullat
Nagyon kelemes ünepi hangulata vólt! Csupa szeretés vet körűl minket mikor játcotuk és nagy barátcsága tutuk tőltni az időt mer van bene úgy nevezet koperációs játék is! Ilyenkór kető hajókával mentegetőzünk egycere de egymást segitve és nem lelöve! Szóval enek köszönhetően a meleg percekér kizárólag 5 pontot osztok ki és nem nyítok vitát kérlek ne kösetek belé.

Ki tartás
Elég jól ki tartot mer eggy ülő helyünkbe nem vóltúnk képesek ki csinálni a játékot szóval hoszú nak is mondom. Szuper jó ujjitás bene hogy gyémánt briliáns ék köveket is lehet bene kutatni ezel jol el szórakáztunk és néha nagy versenygést rendesztünk belölle hogy ki kaparintya meg a meg látot drágaságot. Sajnos enek néhány bányamanó ette meg a levét és lakólt meg halálal de mível játék nem szégyenkezűnk. Segiti a ki tartást hogy 3 világba is el júthatúnk (pl. Csebköbarlangászat, Jeges Verem Vílág, Makinéria a Mélybe címűek) Nagy lelkületemből adodoan ere a pontra is magas ósztályzatót adok ki: 4,5 pónt legyen boldog vele.

Ajállások :( vagy :) ? Keresdd magad!
Akiknek ajállóm :)
- Akik szeretnek űr hajózni mer it végig aba lesznek
- Aki kincs vadásznak valja magát mer elég sokat csinálhatja kedvenc idő tőltését
- Aki jó lelkű és menekitni szeret embereket a vészteherböl mer itt akár 540 (ha jol emlékszem és tesom hiba nélkűl számlálta) bányászót kel ki mentni

Akiknek nem ajánlóm :(
- Aki a 3D-é-ért rajong mer ez csak kettős
- Aki fél a barlangokba mer itt azokba kell lenni

Verdiktuúm és Öszesítés
Öszességébe nagyon jó kis élmény ki próbálásra javasolom (ha túdjátok)! Nállam 22,5 tízed póntot szerzet ami szép kis eredmény móndhatom. Gratulálok neki meg a készitőknek és tervezöknek. Remélem gazdagok lesznek tölle mer meg érdemlik.

Megin köszönöm szépen a tesóm segítcségét!

Komentálj hozzá!
2 szólás

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr451644761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a katona fehérben 2010.01.17. 15:16:53

Ajánlom, vegyed meg a Pixeljunk Racers-t is! A legjobb PSN-játék eddig, biztos. Aztán írj belőle testet, meglásd, maximálispontszám-veszély!

Ken_Lee · http://kenlee.blog.hu 2010.01.17. 17:26:14

@a katona fehérben: Kőszi a jó kis tipet. Meglátyuk!
(Fel irtam a fűzetembe a tehendök sorába.)
Web Analytics
süti beállítások módosítása