20009
12/31
0

B.U.J.É.K. 2009+2010 IS!

Sok boldogságot kívánok míndenkinek az ujj esztendöre (2010-re!). Remélem míndenkinek szép lessz és sok álóm válik valóra míndenkinek (de csak a jók olyanok hogy leölhessen valaki valakit az inkáb ne).

Ezen az úton búcsúzok egy úton a szép 2009-edik évemtöll is. Sok jó és szomorkás is sajnos dolog tőrtént. Ebbe az évbe registráltam az eggyik kedvenc óldalomra és találtam sok jó barátót (móst 36 a számúk per pílanat). Ebbe az évbe kesztem el a testelői álmaim valóra váltását ami szerintem jó őtletnek bizonyúlt remélem. Idén lépet be a családi kőtelékűnkbe Latika aki a kedvenc álatóm let azóta a világon! 2009-be nyaraltúnk idén elösször a tengeren túl (Túnésiába) és eggy útal ültünk egy repülő gép álat (ahogy tesóm hívja) gyomrába.

Vólt pár bal jósos történés is ami roszul sűlt ki de ezeket már csak ki nevetyük mer már níncsenek jelentőségel (apum vállság miati múnka nélkülisége aztán tesóm éhezési huláma meg ilyenek). Szóval sok szép és kalandos élménybe vólt részem ami köszönök míndenkinek aki a részesem vólt. Jó kis éven leszünk tul ha sikerül adig életbe maradni XD (még 7 óra kábé reménykedgyűnk nyugottan)


Ezel az ujjévi malackával kívánók mégeccer sok bóldogulást míndenkinek!

Címkék: más
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr641635625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása