20009
10/12
0

15-DIK TEST: CRITTER CRUNCH (Harapos Lénykék)

Hét végén ugy döntötem hogy jol bele jőtem a cik irásba szóval az unoka tesomnál tőltőtt é- lmény alapjára irok meg egy jó kis testet egy érdekes egyedi játékrol. Ez ís egy Playstationok Boltjából Le Tőlthető játk ami nem más mínt az hogy:

CRITTER CRUNCH (Magyarúl: Harapos Lénykék)

Tesóm is pontóz!

A játék lényegje
Az hogy ez eggy ugy nevezet Lógikás játék. Magyarúl gondolkodós. Egy nagyon aranyós lényel kel a támadólag fel lépö töbi kicsi lénykét eggymásal meg etetni és etől tul táplálódnak és jól kipukadnak olyan dagira nőlnek. Úgy lehet eszt el érni hogy a leg kisebet (múslica) a közepesel (Almamanó vagy Cseresznyemanó) kel fel etetni, a közepest az Anyapók-kal és néha az Any- apókt is feleszi az Őreg Bombapók aki kidurran és maga kőrül a halál torkába ránt míndenkit. Szóval jó kis mókázás lesz nekem meg is jöt közbe az ét vágyam anyira élet hü a játék!

A grafikum
Csúda aranyós (nézétek csak meg a képeket meg a vídeót (ez eggy eksztra alyándék móst tö- llem XD)). Csak 2Dés de egem eggyáltalán nem zavart ez a hiányósága ezér le se fogok voni. Aki csak 3-débe szeret játszcani az vonyon le izlés szerínt! A mínden féle rágólények elég aranyósan vanak ki rajzolva a tévére meg az efektusok is mindíg gyönyörköttetik a szemet! Néha el is ámultam. Sok fej törés útán azt kelet döntenem hogy meg adóm az 5 pontot. Egye fene!
Tesóm értékellése: Remek-ül tetcet neki ki is nyomtatot egy szörmóka képet szóval 5 pont.

Játchatóság
Super jó! Ki fogok ósztani 5 ponto ne lepögyön meg senki olvasó. Ugy kel játcani hogy az irán- yitó gombokal jobra vagy balra alá kel álni a meg eni szándékozó lényikének és az X-xel ki kel lőni a hoszú gekós nyelvünket a szájunkba halmózni az áldózatót és utána bele kőpni egy na- gyob lényke (Szeresznye manó vagy Pókmama) szájába. Az meg jól megeszi ha izlik neki. Aztán ha jól meg etetjük akor kipukan. Lehet combózni is ijenkór a pukanás ragájolyozódik és a szomszédok is döglés áldozatai lesznek. Pekkükre! Elég könyű ki játcani tesom is tutta szoval kicsiknek is egészen jól ajállom! Meg akár öregeknek is csak nekik nehéz lessz gyórsan nyómni a gombokat a reumájuk miat. Szerencsére nem adot okot a le vonásra szóval most oda itélem az 5 pontot.
Tesóm szerint: Nagyon ügyesen játcot csak görcsbe ált az X-t nyomo ujja (hűvelyke) ezér le vont a fájdalom miat 4,5.

A zene
It találtam hiányoságokat mer nem színfonikus a zenéje amit ide képzeltem a képek alapját véve. De azér nem tiltotam le a hangot a tévéről ugyhogy anyira nem rosz ne ilyedgyen meg valaki. A kis álatok hangja aranyos szóval nem kel félni este a gyenge idegzetüeknek a nagy horkanásoktol vagy karmólo hangoktól. Más most ide nem jut eszembe szoval ki osztom a járandoságát: 4pónt!
Tesóm szerint: Jókad dulolászot és neki nem hiányzot a komoly zene 5 pont.

A hangúlat
Nagyón remek! Azér mer aranyosága miatt meg mer tetek bele multyis játék módozatokat és az unka meg a sima tesomal játcva jókat nevettünk rajta néha egy máson is! Még ugy is jó volt (ki próbáltam!) hogy csak nézni ahogy másik két valaki játcik. Szóval a hangulatát családba csak is ajállani túdom. Csak azér vonok le mer van bene elenség módozat és akor lehetöség van ösze veszni a nyerésen. Szóval 4 és fél pont. De amúgy ez jó!
Tesóm szerinte: Jókat nevetet úgyhogy nem vont le csak 5 pontot ad.

Ki tartás
Ez elég jó a játékba mer sok pályát raktak bele sok módozatal. A simásba (módba) csak eni kel aztán vége a pályának. A puzzlésba relytéjeket kel ki oldani elég érdekes ki hívásos! A feladat módba meg ki hívásoknak kel meg felelni ügyesen. Ez elég nehéz szerintem de ne adgyátok fel előre! Aztán van egyedüli és társas játékos mód is bene. A multyba lehet válas- ztani a kóoperációs részt ekor segiteni kel az ügyetleneb társúnkat az Ellenség módba meg le gyözni. Eszt csak eggyszer probáltuk hogy ne veszekeggyünk véletlenűl. A ki tartásra 4,5 pontot adok azér mer ha valakinek nincs senkilye (tesó apa anya utesó) akor kénytelenül egyedül kel játcania ami csak félig olyan tartós.
Tesóm szerint: ezt a ketegoriát nem érti de adok helyete 4 pontot mer néha meg unta és elment barbizni.

Ajálások
:( vagy :) ? Keresdd magad!

Akiknek ajállóm:
- Aki szereti a szőrmokok irányitását mer it aszt kel csinálni
- Aki szereti a logikás játékokat mer it kel gondolkodni
- Aki szeret lényeket etetni gondoskodólag vagy gyilkoló szándékal mer it mind a ketőt lehet

Akiknek nem ajállóm:
- Aki nem szeret gondolkodni mer majd kel neki ha ezel játcik
- Aki útálja az aranyos dolgokat mer ebbe azér elö fordúl a nézésük kényszere
- Aki nem szeret multyizni mer ebbe jó családilag játszcani

Öszesités
Míndent a számba véve (XD a játék miat vices így irni!) elég jó kis játékot programóztak ki! Meg érdemli a kapot pontozást ami ugy jöt ki hógy 23 pont nállam és 23 és fél a tesómnak. Gratúlálók a helyezéshez!
Meg lepetéses extra jútalóm: akinek van iPhóne nevü játék telefonja az is be vásárolhatja mer meg van rá ez a játék!! De azt nem túdom le testelni maj másra hagyom a fel adatot.

Köszönöm hogy tesóm velem együt pontozot!
 


Ez az extra vídeós ajándékom XD

 

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr551444386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása