20009
09/17
0

VÉRES HÍT TÉRITÉS

Ez eggy tegnap dél útáni tőrténet. Bal jóslásal indúl de ne ijedjen meg senki a közepén mer nem lesz rosz vége.

Szóval az vólt hogy teggnap 4 óra 15 perc kor 2 ember be csőngetet hozánk az ajtónkon. Úgy nevezet Krisnyások voltak. Pónt a mamám nyitota ki a kaput mer kin volt a kertbe a macska piszkot szedegetni. Na asztán mondják neki a két ember hogy kik ők hát ere nagyon dűbe gurult mamám. Aszt hite ki akarják tériteni a hitéből amire nagyon érzékeny. El kezdet kijabálni velük zenget a kert mi meg (tesóm és én) nagyon meg ijettünk hogy be törés vagy rosz indúlatú zaklatás áldozatai letünk.

Bátran oda szalattam (hatásos vólt az MSG4 játék kezelés) és meg kérdesztem mi a baj ekor mamám be íramodót a kamrába és látam hogy egy seprővel tér visza kergetésre. Na mondom magamba enek a fele nem tréfa közbe meg a krisnyások magyarásztak hogy nem akatnak bántani senkit ne féljünk. De ekor már mamám anyira fel izgult hogy tiszta piros volt az arca meg lóbálózta a seprőt. Nagyon nehezen sikerült csak meg nyúgtatni hogy nem tőr senki az életére ne féljen nem fog a pokolba jutni ezek az emberek miat (mamám nagyon fél a pokoltól).

A nyúgtatás hatására szemel verés közepete vissza húzodott a házba én meg anyummal meg beszéltem a két hites téritővel hogy töbet ne báncsák az öreg embereket amibe bele egyeztek (ez vólt az elsö jel ara hogy rendesek a lelkűk méjén (ha van lelkűk nem túdom mamaám szerint a krisnyásoknak nincs csak a kereszt tényeknek na mindeggy))). Asztán ki derűlt hogy nem ártólag jötek hanem szegény nyomorúlt éhező embereknek gyűjtnek. Anyum a nagyon jó lélekje miat titkolózva adot nekik 250 forintot cserébe attak egy matricácskát (mosojgós napocska elég aranyos) nekem meg meg tanitotak egy érdekes szót. Végűl is rendesek voltak remélem sok embert tudnak jól meg etetni majd.


Ő a Krisnya szóval nem híszem hogy olyan gonosz Ístenség lene így képről.


Eszt a jó kis számot meg a mamám békítésére és a Krisnyások jóságának kűldőm!

 

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr271388028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása