20009
08/06
0

AZ UJJ DUNE KÖNYV FOJAM SZERZEMÉNYEIM

Nagy ízgalomba tellt a dél útán mer apa fel telefonált délbe hogy figyeljek jól. Megvete a kedvenc kőnyvem fojtatását. Na mondanom se kel lázba jötem hogy végre megin lesz új olvasni valóm meg ujjra találkozhatok az új kedvenc képzelet belí barátomal: Poul Mudab Bid-dal (van még más neve is példáúl: Usul (ez a titkos neve csak a cinkosai ismerik) meg az hogy Poul Arteidész (eszt az apukájától őrökölte).).

Na asztán nagy kalandok útán meg jött apa este (defektet kapot a kocsilya. Pónt most!!! A fene egye meg.) És egybőll meg is lepet. Nem csak a fójtatást hozta el hanem mindeggyiket! Sőt meg vete nekem azt az eredeti kőnyvet is amit csak kőlcsőn kaptam úgyhogy mostantoll minden eggyes nyáron ki olvashatóm! Szúper. Ez úton is köszön neki.

Fel is raktam a polcra szépen míndet hogy Laitka ne karmolászhasa össze mer az nem lene túl jó dolog a dárga könyveknek.
 

Így néznek ki:



Meg van az életed művészete Poul barátóm!!

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr321293407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása