20009
05/09
0

VÁRAKOZÁSAIM : PS3-OM

Mostnaába nagyon unatkozok mer nincsmit csinální úgyhogy úgy döntötem hogy ösze írom azokat a játékokat amiket várok és pontozom is őket hogy menyire várom őket sőt még oda teszem azt is a pontot is amit várok hogy egy tesztemen teljesítsem.

PlayStation 3-om

The King of Fighters XXI (le fordítva: A bunyósok kirájai 12) : 21 pontosan várom és 23 pontosra sacolom a testen.
Azér várom mert egy érdekes grafikumú verekedős játéknak igérkezik ami az unikuma az az hogy állitolag mindent kézel rajzoltak bene amivel nagyón is színpazitálok. Júliusba jön.

ZEN PÍNBAL (le forditva: Nyugalom flipper) : 18 pontosan várom és 23,5 pontos teljesitést várok.
Azér várom mer níncs még flíper programom PS3-omra és ami az unikuma hogy magyar emberek programozák (!!!!). Nagyon kíváncsi vagyok. Jővő héten érkezik a gépek merev lemezére (mível internetről le tőlthető!)

Need for Sped: Sift (le fordítva: Szükségem van a sebességre: Kapcsolás!) : 16 pontos szintű a várásom és 24 pontos teljesítésre tartok számot tőlle.
Azér várom mer a vídeók szerint elég szép és mer most nincs jó atós játék csak az ami miat a tesómat ki tiltoták talán emlékeztek azt meg boszubol nem eröltetem. Majd jőn egyszcer.

Unchardet 2 (le fordittva: A fel nem fedezet 2) : 17 pontosan várom de 25 pontos mércét szabok vele szembe!
Azér várom mert mindenki más is várja akor bisztos jó lesz. Unikuma a nagyon szép és kalandos grafika meg tőrténet. Még ezen az éven ki adják.

Fat Princess (magyarúl: A kővér hercegkisasszonyka) 24 pontosan várom és ugyanenyi pontos teljesitményre tartok igényt majd tölle.
Azér várom mer nagyon egyedi a grafikája és aranyos de mégis öldökléses játék lesz. És ha már ilyen gyilkosos kel hogy legyen a játék akor inkáb legyen aranyós! Még idén ki fogják adni.

Whit Night Cronicles (magyarán: A fehér lovag krónikusa) 25 pontósan várom és 24,5 pontos teljesitményt gyanitok
Azér várom mer végre egy hosszadalmas és úgy nevezet RPG játék várható ezen keresztül. Ilyen még példáúl a Finál Fantasi sórozat aki azt ismeri már tudja miről bezsélek. Azér is várom még mer Antaru aki elég jól elemezi az ilyen játékokat szépeket irt rolla a blogjába és ezért fel csígázott.

És a végére a két legnagyob ágyu:
Final Fantasy XIII (magyarul: Végső phantázia 13. rész.) 25 pontosan várom és reménykedek bene hogy eléri majd a 25 pontos teljesitményt.
Azér várom mer ez az eggyik legnagyobb sorozat amivel valah játszcotam és nagyon a szívembe ragatak majdnem mindegyik része (nem irom le melyik nem hogy meg ne sértscsek egy rajongóját). Szóval ez a leg joban várt egyik játék. Jőhetne már.

Final Phantasy XIII Versus (le forditva: Végső phantásia 13. rész Valami Ellen) 25 pontosan várok de vele engedékenyeb vagyok és csak 24 pontós teljesitményt igényelek.
Azér várom mert ugyan abba a szép mese világba játszcódik és ezért várom. Hátha töbet is meg mútat a csodás kőrnyezetböll.


Egyellőre ennyi tőllem. Lehet hogy ki hagytam valamit ne bátscsatok miata. Majd még ösze foglalom mit várok a PSPé szín téren de most bele fáradtam.

Ti mit vártok és miért és menyire? Szólj hozá!

Címkék: ps3
Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr871269895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása