20009
03/24
0

2-DIK TESZTEM !!

A másódik tesztem egy naggyon aranyós játékról fog szollni:

Little big Planet

Ez igaziból már egy kicsit régi játék de csak most túdtuk meg szerezni (az unoka testvérem adta kőlcsön mert most már ők kícsit megunták és ezért oda adták amig mi végig nem játszcuk). Szombaton kaptúk meg. Úgyhogy ez a test már nem vásárlásra búzdit hanem csak leírom a véleményeme-t. És a tesómét is amihez van neki (ez egy ujjitás!).

A játék lényege
Ebbe a játékba egy kis fígurát irányíthatunk és vele kell menni a pálya eggyik végéről (van amikor a bal végéről jobbra és van amikór jobról ballra) a másikra. Kőzben sok dolgot ösze tudunk gyűjteni például pontokat adó bogyókat meg ruhákat hogy ne fázon a kis figuránk. Ha sok pályán átmegyünk akor vége lesz a játéknak.

A látvány
Nem mondhatní csúnyának de szerintem nézve nem ís olyan szép. Aszt viszont mondhatjuk hogy nagyon aranyos. A kís fígura amit irányítunk (az irányításról később...) először még rúha nélkül van de majd később fel öltöztethetjük. Szóval a látványosság szép nincsenek bene olyan dolgok ami miatt félni kéne vagy meg ijesztene valakit is. Bár vanak bene kicsit ilyesztősebb pályák (példáúl sötétbe kel meni a föld alá!)
Szóval a látvény szerintem közepes de azért én 4,5 pontot adok rá!

Tesóm értékelése: neki jobban tetszett mert neki aranyosabnak tűnik úgyhogy nála 5 pont.


A játszchatóság
Irányítani nagyon egyszerü csak a bal oldali jojstick kell majd hozá, meg az X amivel ugrani lehet. Későb bele lehet majd fogószkodni dolgókba azt a baloldali felső gombal lehet meg majd kel matricázni. is. A matricázós menüt a kocka gombbal lehet elő hozni. És akkor kiválasztani amit a gép akar hogy továb engedjen. Le irva kicsitkét bonyolult ezt én belátom de kezelés kközben pofon egyszerű de anyira hogy nem is érdemli meg hogy le vonjak miatta pontot. Ami miat viszont muszály levonni az nehézsége. Nagyon nagyon nehéz a játék. Nagyon. Nagyon sokszor halltunk meg tasómmal. Persze nem kel újra el kezdeni az egész pályát mer vanak újjászülő kapuk amikből ki jöhetünk ha meghaltunk (leestünk nagyon mélyre vagy elégett a figura amit irányitunk vagy elpárolgott a mérgező gázfelhőbe ne agy isten tüskék szúrták agyon vagy össze lapítota valami nehéz kő). Víszont ha kifogy az újjászülő kapu akor csak előlről kezdeni lehet a pályát. Pontozni 4 pontra pontozom ezt a részt a nagyon nehéz tulajdonsága miat! Sajnálom ne rám haragudjon aki szerint töb pont!

Testérem értékelése: szerinte nem nehéz erre is 5 pontot ad. (Meg kel írnom hogy ő egy gép ugy megy át a pájákon volt már olyan is hogy csak kétszer vagy háromszor hallt meg XD )


Zene
NEkem a zenéje tetszcik a legjobban. NAgyon szép muzsikákat tudtak bele teni vanak Afrikai zenék meg Indiaiak is! Szerencsére figyeltek arra hogy a zenék jó helyen szoljanak és mondjuk ne Indiába menjen az Afrikai zene! Ez szerintem plusz fél pont lene, de szerencsére nem kelett levonnom. Néha még a babának is van hangja ami nagyon aranyos (az ön gyilkos gombnál ad hangot mikor kipukassza a fejét!). Jár az 5 pont!

Hugom szerinte is 5 pont a zene rész!


A hangúlat
Ez is egy erős része enek a játéknak. Nekem főleg a zenéje miat meg azért mert eggyes pályákaon nagyon szép szinek vanak (nekem ilyen szem pontból az Afrika-i pályák a kedvenceim!). Az is jót tesz neki hogy elégé változatos-ak a páják be lehet járni majdnem az egész világot (Afrika, dél-Amerika, Mexicó, USA, JAPÁN!!!, India és Orosz ország is bene lesz! Sajnos Magyar országot kihagyták de rméljük bele teszik majd mondjuk a másodík részbe. Akor még töben meg vennék itthon is bisztosan!
Másik részea hangúlatnak hogy lehet ketten is játszcani egyszere! Így tudunk a tesóómmal (vagy ha idejön egy haverommal vagy a tesóm barát nője) egyszere játszcani megint nincs vitatkozás a gépért! Még anya is megpróbálta játszani de a mamám már nem merte. Kár! Ezek útán nem is athatok mást mint 5 pontot! Köszönet képen a sok nevetésér és együt töltött időér.

Testóm is 5 pontot ad!


Kiatartás
Sajnós ez egy gyenge pont mert csak a nehézség miat tart ki sokáig. NEkem meg nincs kedvem töbször végig játcani. Majd a hugomnak biztosan lesz.
Mondjuk azt hiszem van bene építős módozat lehet hogy azal is lehet még játcani? Kipróbáljuk!
Azért adok neki 4 és fél pntot!
(A Tesóm nem érti ezt a kategóriát ő ezt nem pontoza)

Összesités
Nálam kapot a játék 4,5 + 4 + 5 + 5 + 4,5 pontot ami öszeadva 23 pont. Nagyon szép teljesitmény nem is vártam ilyen jót tőle!
Tesómnál: 5+5+5+5 pont így nálla csak 20 pontos ez a játék de az is jónak számít szerintem.

Csak szép szavakal tudom értékelni a játékot igy a végén szerintem aki szereti az aranyos dolgokat meg aki szeret nem egyedül játszcani az minden képen próbálja ki! Ha pedig neki is 23 vagy töb pont jön ki akár vegye is meg!

Köszönöm a tesóm segítségét és hogy velem együtt értékelte a játékot!

Komentálj hozzá!
Gyerűnk! Lécci!

A bejegyzés trackback címe:

https://kenlee.blog.hu/api/trackback/id/tr961269530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása